bende de gigabyte ep45-ud3lr si var. kinston hyperx 1066 hmz 2gb rami vardı. 800 mhz görünüyordu. voltajla 1066 yaptım bukezde bilgisayara reset atmaya ve mavi ekran problemi çıkarmaya başladı. şuanda a-data 2x2 1066 extren edition urununu kullanıyorum 1 hafta oldu şimdilik bir sorun yaşamadım. benim sana tavsiyem anakartının üretici firmasının sitesine gir ve alacağın rami oradaki tavsiye edilen ramlerden birisini seç.
aynını bende yaşamıştım 2x2kingston dual kitle imzamdaki sistemde ga ep45 ds3r anakart ta sonra ocz platinium la değiştirmiştim.
almadan önce anakartının ramlere 2.2 , 2.3 gibi voltaj degerlerini verebildiginden emin ol
ADATA Vitesta Extreme Edition DDR2 800 kullanıyorum, normal zamanda sorun yok ama Overclock yaparken mavi ekran verdiriyor ben a dataa tavsiye etmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: hakanto
ADATA Vitesta Extreme Edition DDR2 800 kullanıyorum, normal zamanda sorun yok ama Overclock yaparken mavi ekran verdiriyor ben a dataa tavsiye etmiyorum
bende de 1066 Mhz var. Belki de gigabyte kartlarla uyumlu değiller. Kingston Gigabyte anakartlara daha uygun olabilir. Şuan DDR2 1066 Mhz ramleri 800 mhz cl4 olarak kullanıyorum. cl5 1066'da sistem stabil çalışmıyor.
anakartım gigabyte ve uyumluluk listesinde var ama genede overclock yapınca yemiyor kapasitesi, buda bana kapak olsun, kaliteden şaşmaanın sonucu ,b biraz daha paraya ıysaydım daha iyi marka alıyordum. :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme