Şimdi Ara

A.M.K gazetesini boykot ediyoruz.Hiçbir FB'li almasın aldırmasın! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O degilde haber yaptiklari bir oyuncu bile gelmedi ☺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Piyasadaki genel yayın yönetmeni Galatasaraylı olan tek gazete.

Diğer tüm basın yayın (tv, gazete) organlarının spor müdürleri Topuk Yaylası'nda ne hikmetse.

A.M.K gazetesini boykot ediyoruz.Hiçbir FB'li almasın aldırmasın!

bir önce iftar yemeği verdiler o yüzden oradalardı
  • Bu gazeteyi alan var mı cidden ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

0 objektiflik bu bölümde. yahu rvp geliyor, manşetten verilmeyi haketmiyor mu sizce? buna spor gazetesi denmez gs odaklı arada dğer klüpleri haber yapan gazete denir

Eeee biz yıllardır Ntvspor'un yanlı haberciliğine katlanıyoruz, niye AMK gazetesi bu kadar zorunuza gitti anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

0 objektiflik bu bölümde. yahu rvp geliyor, manşetten verilmeyi haketmiyor mu sizce? buna spor gazetesi denmez gs odaklı arada dğer klüpleri haber yapan gazete denir

Eeee biz yıllardır Ntvspor'un yanlı haberciliğine katlanıyoruz, niye AMK gazetesi bu kadar zorunuza gitti anlamadım.

dediğim gibi 0 objektiflik. adamlar 20 gündür 1 kere başka bir takımı manşet yapmamış. zorumuza giden bir şey yok, GS lilere satmak istiyorlarsa GSlilere satacaklar gazeteyi, bunu burdan tartışmak zorumuza gittiği anlamına gelmiyor.
  • Amk alanın aklından şüphe ederim.

• Resmen FENERBAHÇEYE düşman bu AMK gazetesi
  • Fanatik Fotomaç vs yıllardır bizi kayırırken AMKspor mu dokundu bu kadar?
  • Gunumuzde spot gazetesi alan yok ki zaten. Herkes internetten takip editor.

• Lyrazed kullanıcısına yanıt
    Kardeşim işte hep böyle saflıktan kaybediyor fb taraftarı.Sen hala burda bile FB'yi eksilemeye çalışıyosun FB taraftarıda olsan.Diğer spor gazteleri transferde kim varsa onu veriyor.Bu kadar abartmıyor.Normal olan RVP ve Nani'nin manşette olması zaten neyin kafası bu?
  • Adamlar alsalar hadi neyse atıyorum cimboma farfan gelir naniyi geriye atarsın farfan konuşursun. Ulan fener adam getirmiş sen hala galatasarayın 5 yıldır gündemdeki ismi farfanı kocaman haberle kop gel farfan diye haber yapıyorsun.işte bu dramdır beyler

• Hocam temmuz ayindayiz haziran değil onu bir duzelt istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: Zangieff

Kardeşim işte hep böyle saflıktan kaybediyor fb taraftarı.Sen hala burda bile FB'yi eksilemeye çalışıyosun FB taraftarıda olsan.Diğer spor gazteleri transferde kim varsa onu veriyor.Bu kadar abartmıyor.Normal olan RVP ve Nani'nin manşette olması zaten neyin kafası bu?

Kardeşim ilk olarak Fenerbahçe yi eksilemiyorum. Yandaş medyayı eksiliyorum. Fanatik in çıkış zamanını bilen birisi olarak Fanatik ve Fotomaç'ın manşetlerinin Fb ağırlıklı olması ilk iki sayfalarını hep Fenerbahçe ye ayırmaları vs. bu tarz şeyler olabiliyor. Son 6 yıldır alıp okuduğum gazeteler olmamakla birlikte (şuan durumu bilmiyorum), Amkspor un attığı başlıklarada bu kadar alınmayın diyorum sadece. Bunları görmeyip bana saf diyorsan dön birde aynaya bak derim. Ben gördüğümü bildiğimi savunurum.

• yatacak yerin yok A.M.K.

• Yarın gazete bayisine gidip bütün A.M.K gazetelerinii alıp yakıcam boykot !!111!bir!!

(Türkiyede boykot anlayışı temsili )
  • Galatasaray daha cok prim yaptiriyor. Yillardir silik, avrupada adi olmayan sikeyle özdeslesmis takimi haber yapip ne yapacaklar? Kabul edin sunu, galatasaray ile denk degilsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hannover 96

Galatasaray daha cok prim yaptiriyor. Yillardir silik, avrupada adi olmayan sikeyle özdeslesmis takimi haber yapip ne yapacaklar? Kabul edin sunu, galatasaray ile denk degilsiniz.

Ah canıım. Tr de tüm spor müdürlerine sor twitter dan falan kim daha çok reyting yapıyor diye verecekleri cevap fb olur. En güzel örneği gs nin şampiyonluğundan ziyade fb neden şampiyonluğu kaçırdı haberi yapıldı sürekli.. Unutuldu bile 4. Yıldızınız..

• Hannover 96 kullanıcısına yanıt
    Fenersiz bir medya olmaz, tüm spor organları Fenerbahçe üzerinden prim yapabiliyor ancak.Şike mike bunları geç.Tayyip'in yapmaya çalışıp yapamadığı Aziz Yıldırım'ı devirme amaçlı bir olay şike adlı sözde dava bunu sizde biliyorsunuzda işinize gelmiyor tersini demek.

Aziz Yıldırım diyorki madem size hırsız diye tezgah kurdu bu paraleller ve siz kendinizi 1 gecede akladınız.Sizi yargılayanlarla bizi yargılayablar aynı demekki bizede kumpas var.Peki neden siz kendinizi aklıyorsunuzda aynı soruşturmayı açanlara rağmen bize hala oyuna devam ediyorsunuz?

Tayyip bi türlü doymadığı için malesef Aziz Başkan'ın peşini bırakmıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.