Bildirim
A Main Hobbies - Sipariş Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aradığın Sorunun cevabı bence bu sitede değil daha ağrılıklı Rc sitelerinde aramalısın...:
http://www.hobbyrc.com/forum/forums/10-Yurtd%C4%B1%C5%9F%C4%B1-Sat%C4%B1%C5%9F-Firmalar%C4%B1
Yani burda !
-
ortalama 15 gün beklersin ama 30 güne kadar uzayabilir şansına baglı... -
anladığım kadarıyla 26 numaralı personel kargo yapmış.en az 10 gün en fazla 30 günde gelir. -
Takipsiz postalar genelde biraz daha yavaş geliyor. En geç 45 güne gelir. -
quote:
Orijinalden alıntı: bedirhandugan
Aradığın Sorunun cevabı bence bu sitede değil daha ağrılıklı Rc sitelerinde aramalısın...:
http://www.hobbyrc.com/forum/forums/10-Yurtd%C4%B1%C5%9F%C4%B1-Sat%C4%B1%C5%9F-Firmalar%C4%B1
Yani burda !
Dostum öncelikle cevabın için teşekkür ederim, fakat verdiğin sitedeki konuları daha önceden okudum, oralarda da net bir bilgi yok 8 günde siparişi gelen var 18 günde gelen var hiç gelmeyen var.. Ben sipariş vereli 16 gün oldu henüz gelmedi..
-
quote:
Orijinalden alıntı: tafitaf
anladığım kadarıyla 26 numaralı personel kargo yapmış.en az 10 gün en fazla 30 günde gelir.
Teşekkür ederim, peki kargomun Türkiye'ye giriş yapıp yapmadığını öğrenme şansım varmı ? hiç bir şekilde takip yapamıyoruz sanırım -
Amainhobbiesden 6 adet sparişim oldu. Hepside yılbaşından önceydi ve yılbaşı yoğunluğuna denk geldim. Büyük kutulu helikopoterim 1 ay 14günde geldi. Küçük ürünler 20günde geldi. En son bir sipariş geçtim 25 aralıktı. 30 aralık günü geldi epey şaşırmıştım (takipsiz postaydı hemde)
Takipsiz posta alışverişleri daha hızlı geliyor aksine -
Amain de en ucuz kargo seçeneğinde takip yok malesef.Ama güvenilirdir daha hiç yanlış yapmadı bana :) -
Kargo geldiğinde adreste o an kimse yoksa nasıl bir işlem yapılıyor ? Nereden gidip alınabilir ? -
Postacı kapınıza kağıt bırakır. Nereden almanız gerektiği o kağıdın üzerinde yazar, 7 gün içinde almazsanız paket geldiği yere geri gönderilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Erdm24
Kargo geldiğinde adreste o an kimse yoksa nasıl bir işlem yapılıyor ? Nereden gidip alınabilir ?
Bir keresinde çok komik birşey başıma geldi. Adresiniz okunaklı değil diye eve kağıt gönderdiler açıp telefonla sorduk bu kaadı gönderebilecek kadar okunak lı ama ürünü göndericek kadar okunaklı değil sanırım diye, utanmadan gülüyorlar birde sizde haklısınız hahaha diye =)
Genel olarak adresinizde bulunamadınız ürününüzü şu tarihe kadar şuradan teslim alabilirsiniz zart zurt yazan bir kağıt bırakırlar gider alırsınız... -
geçen hafta verdigim sipariş 6 iş gününde elime ulaştı amain hobbies den.... -
geldimi? -
Kusura bakmayin yorumu yeni gördüm. Malesef kargom gelmedi sanirim gümrükte kayboldu cünkü amainhobbies gönderimi yapmisti. Para iadesi yaptilar kredi kartima. Fakat gelmeme sebebi adresi yazmamdan kaynaklaniyor olabilir. Söyleki; büyük harf İ yazmistim. Bu da sitede belli olmuyordu adresi cikartamamis olabilirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Erdm24
Kusura bakmayin yorumu yeni gördüm. Malesef kargom gelmedi sanirim gümrükte kayboldu cünkü amainhobbies gönderimi yapmisti. Para iadesi yaptilar kredi kartima. Fakat gelmeme sebebi adresi yazmamdan kaynaklaniyor olabilir. Söyleki; büyük harf İ yazmistim. Bu da sitede belli olmuyordu adresi cikartamamis olabilirler.
paranızı aldıysanız sorun yok bence -
Hort olcak ama bendede alttaki resimdeki gibi yazdı postaneden nasıl takip etcez bunu ?
http://i.hizliresim.com/B4QPzM.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 13 Kasım 2015; 15:10:31 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X