< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 10 Mart 2020; 17:47:16 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 10 Mart 2020; 17:47:16 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Oyunu şimdi bitirdim.Oyun baştan sona bence hikayesiyle,müzikleriyle,bulmacalarıyla,oynanışıyla, o naif ve kendine has boss fightlarıyla gerçekten takdiri hakediyor.Ost sini listeme attım ara ara dinlerim müzikleri o derece güzel.Bana sorarsanız indirimde 84 TL yi hakediyor.Böyle oyunlar hep gelsin 🥳
|
oyunu dün 84 liraya aldım 8 saat aralıksız oynadıktan sonra bir yorum yapayım
hikaye atmosfer müzikler oynanış kesinlikle sürükleyici insanı saran bir oyun düşman çeşitliliği aşılması gerekn engeller bulmacalar gizlilik öğeleri kendini tekrar etmeyen oldukça yaratıcı. boslara karşı silahsız olmak çaresizlik hissi zirvede küçük hugonun olaylara verdiği tepkiler amicia ile arasındaki ilişki oyuna duygusal bağ kurmanızı sağlıyor. lost of us tarzı oyun arayanlar için biçilmiş kaftan ancak silahlı çatışma tarzı sahneler arayanlae kesinlikle uzakdurmalı |
|
Benim de son zamanlarda oynadığım en iyi oyunlardan biriydi.Müthiş bir atmosfer yaratmışlar.Bu konuda zirveye oynar.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 16 Mart 2019; 18:58:5 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 30 Nisan 2019; 17:42:4 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |