Şimdi Ara

A Plague Tale: Innocence TR YAMA İSTEK (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Team NINJA

7.bölüme kadar tekrar elden geçirdim.
    isteyen olursa atabilirim.
    hocam atar mısın
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    PM atar mısınız ?
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Pm den atarmisin sagol
  • 7.bölümü bitirdim ve düzenledim.rb tuşuna bastığımızda taş ıvır zıvırların açıklamalarında düzenledim bayadır üşeniyordum yapmayı onlarıda hallettim.
    yarın 9.bölümde dahil olmak üzere düzenlerim eksik gedik yerleri.
    hocam atarmısn bana yamayı
    pm pls
    üstad bana da yollar mısın
  • Kardeşim düzenlediğini istiyorsan burda paylaş emek ediyorsun okadar kimse senin emeğine yasak getiremez forum kurallarında böyle bit ictihat yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Kardeşim düzenlediğini istiyorsan burda paylaş emek ediyorsun okadar kimse senin emeğine yasak getiremez forum kurallarında böyle bit ictihat yok
    daha öncede dedim ben emek vermedim bu yamaya.yasaklanan konuda birisi paylaştı ve bende kendim oynarım diye düzenledim.isteyen olursada atıyorum.
    8.bölüme geldim şuana kadar anlamadığım tek bir yer dahi olmadı hikayede ve bence gayet iyi iş çıkarmış robot.
    ben beklemek istemiyorum bir yamayı senelerce.
    adam diyor e sen robot ile çeviriyon başkalarının önünü kesiyon.
    e kardeşim sende konu açıyorsun 2 sene yama çıkmıyor ondan sonra genelde iptal.
    peki sen başkalarının önünü kesmiyormusun bu defa ?
    adam hakaret etti yama ipta.bunlar bencil yama iptal.kafam bozuldu yamayı paylaşmıyorum.yamada sorun çıktı iptal.
    arkadaşlardan azıları yamuk yaptı yama iptal.pc bozuldu yama iptal.dosyalar kayboldu yama iptal.
    daha başlamadan şu kadar para atarsanız yama çıkar.
    say say bitmez.
    valla açılacaksa açılsın açılmayacaksada senelerce yama bekleyeceğime robot çeviri ile düzenleyip oynarım daha iyi.
    bu benim kendi görüşüm aylarca senelerce yama bekleyeceğime tercihim robot çeviri.

hocam yama linki varsa alabilir miyim?
  • 15.bölüme kadar düzenledim.
    yarın büyük ihtimal bitmiş olur oyun yama.
  • Dostum zahmet olmazsa banada verirmisin haklısın beklemekten bunaltı geliyor özelden link atabilirmisin.
  • quote:

15.bölüme kadar düzenledim.
    yarın büyük ihtimal bitmiş olur oyun yama.
    Yama düzenlemesini komple bitirdikten sonra bir konu açıp yamayı paylaşacak mısınız ? Yoksa isteyene PM yoluyla mı göndereceksiniz...Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maffay__musty

Yama düzenlemesini komple bitirdikten sonra bir konu açıp yamayı paylaşacak mısınız ? Yoksa isteyene PM yoluyla mı göndereceksiniz...Teşekkürler...

Alıntıları Göster
    "yasakmış hocam pm ile yollıcam.
    bu gece büyük ihtimal bitecek.
    Arkadaşım yama düzenleme işi bittikten sonra bana da atarsan çok sevinirim. Şimdiden uğraşların için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caspitals

Arkadaşım yama düzenleme işi bittikten sonra bana da atarsan çok sevinirim. Şimdiden uğraşların için teşekkür ederim.
    oyun bitti şuan itibari ile attım hocam.

16.bölümde 1 2 görev çubuğundaki yazılar çıkmıyor ing oynadım ondada çıkmıyor.
    çokta önemli değil açıkcası.
    konuyu gayet iyi anlaşılıyor.
    Para için mevzu yapıyorlar başka bişi degil,isteyen zaten büyük yapımli oyunlara yama icin ücret ödeyerek sahip oluyor zaten büyük yapımlı oyunlarda çok uzun süreç ve dil dosyalarının açılması zorlugundan ötürü de herkes çeviremez bu tarz oyunlar zaten fil tarihinde çevrilir bekleyene kadar en az 6 8 ay geçerdi.Ve şu an bu ceviri profesyonele yakın anlamsız hiç bir cümle yok.Bu tarz satıra sahip oyunlar hiç değilse robot ile cevrilmesi ne izin verilmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 24 Mayıs 2019; 23:49:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

oyun bitti şuan itibari ile attım hocam.

16.bölümde 1 2 görev çubuğundaki yazılar çıkmıyor ing oynadım ondada çıkmıyor.
    çokta önemli değil açıkcası.
    konuyu gayet iyi anlaşılıyor.

Alıntıları Göster
    Hocam elinize emeğinize sağlık, Bu gece oyuna başlayacağım. Bana da yamayı atabilir misiniz zahmet olmazsa.
    Dostum eline sağlık bana da atabilir misin yamayı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.