Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 A.Q Polo Orjinal Saat 0 Kutu Satın Al 7 Temmuz 2018 11:52 1 1 A.Q Polo Orjinal Saat 0 Kutu Arkadaşlar elimde Modasaattan 100 Tl ye aldıgım Aqua Di Polo Orjinal Erkek Kol Saati Mevcuttur. Koluma Büyük geldigi için kullanamıyorum ürün hiç kullanılmadı kutusunda duruyor. Almak isteyen arkadaşa satmak istiyorum.Ödeme havale yoluyla veya iban'a yapılabilir. Kargo bana aittir.İlgilenen olursa 05340782702 numaradan wp ile iletişime geçebilir. Güvenlikten yana sıkıntınız olmasın her şekilde anlaşabiliriz.Ürünün resmi aşagıdaki gibidir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 85 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ,Çerkezköy Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün A.Q Polo Orjinal Saat 0 Kutu Tonguç Akademi Yazar Eser Posteri + Kida Lys Soru Bankası