Şimdi Ara

A R E S dolandırıcıdır arkadaşlar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Düzgün konuşun.Üslubunuzu bozmayın

Bende diyorum bu nerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

A R E S dolandırıcıdır arkadaşlar.

Sertan,konudan dönmemek üzere çıkmıştım ki senin mesajını gördüm,''Kesin Sertan güzel bir şey yazmıştır'' dedim Ve şu an yerlerdeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

Reşit olmayan kişilerde nedense hep bu tipte olaylar görülüyor.3 gb için kim haysiyetini şerefini satar çok merak ediyorum gerçekten

Reşit olmayan kişilerin kapsamı cok büyük coğu veya bazı kullanırsan tamlamanın başında sorun çözülecektir ;)
  • Adamın tekrar msne gelmesini bekleyebilirdin.Biraz zaman tanıyıp olayı düzeltmesine fırsat verebilirdin.Koştura koştura forumda konu açıp sızlanmanın mantığı ne ? Siz Alım-Satımlarda önlemlerinizi almıyorsunuz önünüze gelen adama para yolluyup char almayı bekliyorsunuz sonrada dolandırıldım oluyo.Herkezi ak sakallı dede mi sanıyorsunuz.İğneyi biraz kendinize batırın.

Benim nacizane düşüncelerimdir.Hakaret içermez.
  • Cigeri 5 para etmeyen bir insan.. işte.. bu yaşta bunları yapyıyorsa zaten hırsızlıga ufak yaştan başlanılır.
  • Forumda yüzsüz yüzsüz gezio
  • vayyy :D koçum benim benim ARES vurgun ne kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: efege

Düzgün konuşun.Üslubunuzu bozmayın

efe bende dicektim efe nerde ?

Bu arada A R E S 100 kontorumu caldı benim kesinlikle yapmamış gibi savunuyor

• Bizim takasimiz sorunsuz oldu.Yanlis bilgi vermedi.Edir 255 stat magemi hala kullaniyorum.Ama bilmiyorum yapmista olabilir yapmamista.Ama yapacak oldugunu sanmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenon

Bizim takasimiz sorunsuz oldu.Yanlis bilgi vermedi.Edir 255 stat magemi hala kullaniyorum.Ama bilmiyorum yapmista olabilir yapmamista.Ama yapacak oldugunu sanmiyorum.

Seni Kesinlikle Referansım Saglam Dedi Seni Gosterdi Dostum.Benimde 100 kontorumu caldı ve konusuna yazdım fazla güvenmeyin fake yazan oldu millet hayla alışveriş yapıyor

Not : Fake Selcuk Ve Gorkem
  • Boyle bir seye adimin karismasini istemezdim.A R E S i yaptigi hata icin uyaracagim msn e gelirse.Umarim hallolur.
  • attıgı postlardan belliydi ne oldugu
  • Hayret lenona kazık atmamış.
  • Sınırsız Uzaklastırılmıs Böylesi Daha İyi Sanırım .
    Bu arada Konuda 4 Şehit Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheVend3tta -- 19 Ocak 2010; 13:47:38 >
  • Adamın dolandırıcı oldugunu forumda herkes söylediği halde nasıl yaparsın alışveriş?
  • Orda bir yanlis var belirteyim.Kendisi bana guvendi ve o ilk verdi.Keske once bana sorsaydin ama niye yaptiki 3 gb icin anlamadim ki yazik...
  • Arkadaslar herkes 3 gb icin yapılır mı yazmıs yani söz konusu 30 gb olsa yapılır mı ya da 300 gb olsa? Ruhu kötü insan bunu 300 gb icinde 30 gb icin de 3 gb icin de 30m icin de 3m icinde yapar yani insan 3 gb icin bunu yaparsa haksız ama söz konusu 300 gb olsa adam haklımı olcak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Current Power Plan

Arkadaslar herkes 3 gb icin yapılır mı yazmıs yani söz konusu 30 gb olsa yapılır mı ya da 300 gb olsa? Ruhu kötü insan bunu 300 gb icinde 30 gb icin de 3 gb icin de 30m icin de 3m icinde yapar yani insan 3 gb icin bunu yaparsa haksız ama söz konusu 300 gb olsa adam haklımı olcak?

Bir an 3 coinse kadar iniceksin sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: Current Power Plan

Arkadaslar herkes 3 gb icin yapılır mı yazmıs yani söz konusu 30 gb olsa yapılır mı ya da 300 gb olsa? Ruhu kötü insan bunu 300 gb icinde 30 gb icin de 3 gb icin de 30m icin de 3m icinde yapar yani insan 3 gb icin bunu yaparsa haksız ama söz konusu 300 gb olsa adam haklımı olcak?

Bir an 3 coinse kadar iniceksin sandım

Anca dalgaya vurun ztn isinize gelince ciddi olmayı bilirsiniz fakat olayın ucu size dokunmayınca sonuna kadar ta.. a vuruyosunuz olayı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.