Şimdi Ara

A R E S dolandırıcıdır arkadaşlar. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sylar.

attıgı postlardan belliydi ne oldugu

Hakaten her yorumu cins cins.İçten içe kıl oluyordum
  • Kaç defa yazdım,

Namı değer Selçuk bilinen fakeleri: A R E S , İstanbulStyle , NoBody®
    Kullandığı MSN ler: Stranq3R85@hotmail.com , nightofshade@hotmail.com, Ares-_-85@hotmail.com

Şuan başka bir fake hesapla aramızda bu mesajları okuyordur. DH sazan avı için yer bellemiş birisi maalesef, zamanında MSN'me gelip çok dilencilik yapmıştır benden, uzun süre her geldiğinde 2-3 kemik atıp göndermiştim ama bende dayanamayıp sildim listemden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elky -- 20 Ocak 2010; 2:07:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

Adamın dolandırıcı oldugunu forumda herkes söylediği halde nasıl yaparsın alışveriş?

Kafa yok dhde bu kadar

Elky Güvenirim Her Türlü Gozüm Kapalı Yaparım Alışveriş yane istiyen konsu var gb satıyor alın

birde hammet ne dicem ben soledim konusunda kimse dinlemedi A R E S hata onda digil yapan kişide
  • Uzaklaştırılması iyi olmuş dolandırıcının.
  • Ben Aylardır ne diyorum beni dinleyen yok ki

1 ay sonra bunun aynısı bir konu açılır gene
  • 3 Gb + 100 Kontörlük adammış demek ki. Diğer yediği naneleri bilmiyorum, fakat böyle adamlar yüzüne dahi tükürülmeyecek adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

3 Gb + 100 Kontörlük adammış demek ki. Diğer yediği naneleri bilmiyorum, fakat böyle adamlar yüzüne dahi tükürülmeyecek adamlar.

Tükürüğüne yazık , bi ara benim de charımı alıcaktı lagaluga yaptı.Bende bişey var heralde deyip vazgeçtim.İyiki de vazgeçmişim..
  • Bu bölüm değişmicek mi ya hala aynı.
  • Referans olarak kabul edilebilecekler;

Ev telefonu
    İş Telefonu
    Ev Adresi
    İş Adresi

ve bu bilgilerin teyyit edilmesidir. Bunun dışındaki referanslar kabul görmemeli. Alışverişinizi internetten yaparken dikkatli olur ve eğer bu alışverişi Knight Online da bir item, gb, char için yapıyorsanız 10 kat daha fazla dikkatli olun. Ben öyle insanlar gördüm ki Knight Online serüvenimde kendi kardeşlerini bile satarlar 10m para için. Forum hiçbir zaman referans olamaz ...
  • O kadar konu açıldı bide A R E S dolandırıcıdır diye hala alışveriş yapanlar varsa ....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.