Şimdi Ara

A segment araba kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanlar a segment arabaları neden kadın arabası olarak görüyor, işin enteresan tarafıda a segment kullanan kadın görmüyorum kadınlarda hep tucson tiguan zengin kadınlarda range rover porsche cayenne audi q5 q7 falan oluyor.

A segment kadın arabasıdır Türklerin gözünde psikolojik herhalde, avrupada kadını erkeği c segmentinden çok a segment var nereyedeyse
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• valla b segmenti aracımı bol bol sıkıştırıyorlar erkek olduğum halde. bende inat üstlerine kırıyorum kornaya abanıyorlar hiç ama hiç takmıyorum. a segmenti araba hayli hayli kullanılır bence. önemli olan trafikte korkak olmamak, üstüne çıkmaya çalışan uyanıkları üstüne çıkartmamak. az önce mesela kadının biri skoda octavia ile beni sıkıştırdı, boşlukta önüne geçtim bende onu sıkıştırdım kornaya abanıyor. hiç umurumda bile olmadı..
  • Hoxam istanbulda b ve c segment araclar bile bana guvensiz geliyor.Imkanim olsa direk d veya suv kullanirim.Trafikteki magandalar olmasa i10 alir gecerim o ayri
  • 185 boyumla 9 sene 100 000 km suzuki alto kullandım
    Çok da rahat ettim şehir içi genelde kullandığım için
    Ayrıca uzun yola da gittim tabiiki
    Üstelik söylenenin aksine ne sıkıştıran ne de başka sıkıntılı durum yaşamadım
  • a sınıfı araçlar hem ufak hem pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

a sınıfı araçlar hem ufak hem pahalı

Katılıyorum i10 fiyatları tam bir facia mesela
  • hiç a segmenti araç sürdün mü ?adamı sabır taşına çeviriyorlar,bayanın ve aceminin kullanması çok tehlikeli sürekli sıkıştırıyorlar önüne atlıyorlar. vs vs
  • Magandalar, kamyonlar vs. gerek motorsiklet gerek de küçük araçları sıkıştırma cabalarindalar.
  • D segmenti sedan arabanın dahi sıkıştırıldığı şehir trafiğinde A segmenti araç kullanmak büyük kumar.
  • valla b segmenti aracımı bol bol sıkıştırıyorlar erkek olduğum halde. bende inat üstlerine kırıyorum kornaya abanıyorlar hiç ama hiç takmıyorum. a segmenti araba hayli hayli kullanılır bence. önemli olan trafikte korkak olmamak, üstüne çıkmaya çalışan uyanıkları üstüne çıkartmamak. az önce mesela kadının biri skoda octavia ile beni sıkıştırdı, boşlukta önüne geçtim bende onu sıkıştırdım kornaya abanıyor. hiç umurumda bile olmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

D segmenti sedan arabanın dahi sıkıştırıldığı şehir trafiğinde A segmenti araç kullanmak büyük kumar.

Alırım ford f450 super duty keyifime bakarım diyorsun

yalnız siyasi olarak algılamayın ama eğitimsiz çomar bir milletimiz var, parası olan ezer mantığı var, gerçekten yazık üzücü bir durum

• Böyle ikaz lambaları olursa neden olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calamityeas -- 6 Mayıs 2017; 16:40:19 >
  • Hemen mesaj içerikli yorum atayım: Yakında ülkenin büyük bölümü A sınıfı araca binecek gibi görünüyor hocam.
  • YA-KU-ZA kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 1 aydır aktif olarak araba kullanmaya başladım. Telefonla konuşurken akan trafiğe atlayan tipler mi dersiniz, aynanın varlığından habersiz üzerine kıranlar mı dersiniz. Ehliyet almak bu kadar kolay olduğu sürece zor trafiğimizin katlanılabilir bir hale gelmesi.
  • 10 yıl ve 209000 km boyunca Kia Picanto kullandım. Şehir içinde de şehir dışında da kullandım. Batum'dan Edirne'ye, Şırnak'tan Marmaris'e kadar her yere onunla gittim. Hiçbir sorun yaşamadım. Dik rampalarda yığılıyordu ama bir vites düşürünce çekiyordu. İnsanlar çok abartıyor A segmenti kötü diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Hemen mesaj içerikli yorum atayım: Yakında ülkenin büyük bölümü A sınıfı araca binecek gibi görünüyor hocam.

binecek değil binmek zorunda bırakılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Yaklaşık 1 aydır aktif olarak araba kullanmaya başladım. Telefonla konuşurken akan trafiğe atlayan tipler mi dersiniz, aynanın varlığından habersiz üzerine kıranlar mı dersiniz. Ehliyet almak bu kadar kolay olduğu sürece zor trafiğimizin katlanılabilir bir hale gelmesi.

ehliyet almanın kolay zorluğu değil dünya'nın her ülkesinde okumamışıda ehliyet alıyor ama okumamışta bile belli oranda kültür seviye var, yani ülkede ehliyet almayı zorlaştırıp cahilliğine devam ettireceğine kültürlü birey yetiştirilmeli
  • Ben 3 ay panda kullandim 250 kmlik uzun yolda heryerim agridi ama s.ici super. S.icinde a sinifi arabalar guzel ama fiyat uygun olmasi lazim.
  • 3 yıl 40.000 km panda kullandık ne güzel arabaydı be

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

3 yıl 40.000 km panda kullandık ne güzel arabaydı be

şuan emsallerine göre zayıf kalsada a segmentinin en iyi arabasıdır, makyajlanması lazım 4x4 Türkiyede satılmadı hiç

• Esime 2016 model yeni citroen c1 aldik. 7 8 ay oldu. Cok memnunuz. 1.0 motor. Otomatik vites. Sehir ici 6 litre yakiyor. Arada bir ben de kullaniyorum. Camlar simsiyah icerisi gozukmuyor. Ama kucuk aractan genelde yol vermen bekleniyor. A sinifi aracin en guzel yanı park sorunun azaliyor. Her delige sigiyor masallah. Ama araclarin fiyati B sinifiyla maalesef ayni. Bence hem o yuzden hem de bizim trafikteki kekolar yuzunden tercih edilmiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.