Şimdi Ara

A Sitesindeki Verileri B Sitesindeki Access'e Kayıt ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Klasik Asp ile kodlanmış 2 farklı basit e-ticaret sitesi mevcut. Sepet sistemi ile son sayfadaki formdaki verileri sitenin kendi içindeki access' e kayıt ediliyor. Ancak biz A sitesindeki sepetin son aşamasında formdaki verileri kendi Access içine değilde B sitesindeki Access 'e kaydetmesini ve dolayısı ile tüm siparişleri tek panelden görebilmemizi istiyor. Bu şekilde bir işlemi nasıl yapabiliriz yardımcı olabilirmisiniz. ?

Teşekkürler.

• Bu konuda bir fikri olan yokmu yardımcı olabilecek biri ? include dosya içinde a sayfasındaki formdan gelen bilgileri b sitesinin Access ine yazmak istediğimde olmuyor, Server.Execute ile dosya çalıştırıp aynı şekilde b sitesinin Access ine bağlanmıyor. querystring ile mi göndermeliyim yada farklı bir yöntem varmıdır ?

Şimdiden teşekkürler
  • Karşı taraftaki Veritabanı sunucu adresi belli mi?
  • Merhaba

Bu iki sayfa aynı bayi paketi içindeki 2 domain . Son sipariş tamamlanan sayfada mailde göndertiyoruz ve sunucu IP si var. A sitesindeki formdan gelen verileri B sitesindeki bir sayfaya aktarsak o anda da B sitesinin Access'ine yazdırırız ama nasıl gidecek onu bilmiyorum.

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mratadd

Merhaba

Bu iki sayfa aynı bayi paketi içindeki 2 domain . Son sipariş tamamlanan sayfada mailde göndertiyoruz ve sunucu IP si var. A sitesindeki formdan gelen verileri B sitesindeki bir sayfaya aktarsak o anda da B sitesinin Access'ine yazdırırız ama nasıl gidecek onu bilmiyorum.

Teşekkürler...

Web Service ile gönder istediğin yere
  • Doğru mu anladım bilmiyorum ama formun action parametresine yazdığınız servisin urlsini girerseniz halledeesiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.