Elektronik müzik denince akla ilk gelen isimlerden biri olan Hollanda'lı dj/prodüktör Armin Van Buuren'in A State Of Trance etkinliği kapsamında her 50 haftada 1 düzenlediği festivalin bu sefer ki ayaklarına tam 7 yıl sonra Ukrayna'da eklendi. Bknz ASOT 550 10.03.2012 http://https://youtu.be/V5Gq3T7o7XY
Elektronik müzik dinleyenlerin vazgeçilmezi olan Armin Van Buuren'i pasaportsuz ve vizesiz izleme şansını kaçırmamanız ve bu etkinliği bilmeyenler olur düşüncesi ile açmaya karar verdim.festival hakkında daha fazla bilgi Malum paramızın değeri bu kadar düşükken, kalbur üstü festivaller için vize ücretleri, euroların ve dolarların havada uçuşma ihtimali yüksek olduğu için bana Ukrayna da ki bu festival çok mantıklı geldi. Çünkü bana kalırsa Ukrayna da yapılacak bu festivalin giderleri İstanbul da yapılacak olan dengi bir festival giderini geçeceğini düşünmüyorum. Hatta sanırım bu hafta olması gereken Steve aoki giriş biletleri için 250-300 lira arası fiyatlardan bahsediliyor. Ben bu asot konseri için tam 268 lira ücret ödedim.
Etkinlik içinde performans gösterecek diğer dj ler
A STATE OF TRANCE MAİNSTAGE
Armin Van Buuren Andrew Rayel Ruben De Ronde Khomha Gareth Emery Standerwick
Sadece 1 gün mü sürecek ?
Real-Gamer
kullanıcısına yanıt
Evet 1 gün. Maalesef Utrecht te ki gibi detaylı değil. Saatleri belli değil ama muhtemelen akşam 9 sabah 5 ve ya 6 da biter.
1 gün için gidilmez ozman ya
Exit Festival daha iyi bence
Real-Gamer
kullanıcısına yanıt
Exit festival daha iyi ama gidiş geliş sadece 1000 lira konser biletleri hakkında bir fikrim yok. Biz 18 i gidiş 24 ü dönüş aldık 600 lira ve Ukrayna bizim için şu an çok ucuz. Gidip hem gezi hem konser hepsini bir arada çıkartmayı planlıyoruz. Üstüne Trance müziği daha çok Sevdiğimiz için tercih ettik çünkü exit te Trance yok. Exit planı da yapılırdı bunun yerine ama ilk defa bu sene bu kadar detaylı ve çok sevdiğim Dj leri bir arada gördüm orada. Daha önce çok paspaldı, tahmin edemedik
Exit'ta Boris Brejcha ve daha fazlası geliyor bu sene transın sonuna kadar yaşatırlar exitta :D
Real-Gamer
kullanıcısına yanıt
Heh ben de onu diyorum işte :D geçen senelerde bunlar yoktu borisi o kadar seviyorum ki 1 kasımda ki İstanbul konserinin biletini 1 ay önce aldım bekliyorum :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme