Şimdi Ara

A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
371
Cevap
4
Favori
20.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamin aleykum arac 1.2 85 bg 2014 corsa. sorun rolanti de hafif titreme. gaza hafif yuklendiginde gaz yememe. yerken tekleme. canli bastiginda sorun yok. hem lpg de hem benzinde sorun var. lpg de daha belirgin. Motor sogukken yapmiyor sicakken yapiyor.

sorun ne olabilir ? pazar gunu aciksaniz konyadan gececem. yaniniza ugrayabilirim.

iyi bayramlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustam Konya da ikamet ediyorum. Golf 7 1.2 tsi 105 ps cjz motor koduna lpg oluyor mu?

• tepetör T kullanıcısına yanıt
    Sorun cozuldu. Bujileri degistirdik simdilik gecti.Ayni sorunu yasayan olursa bilgi olsun die yazdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrzgn

Ustam Konya da ikamet ediyorum. Golf 7 1.2 tsi 105 ps cjz motor koduna lpg oluyor mu?
    Lpg olur karma sistem

• Sıtkı usta, 2004 Jazz Manuel araca hangi kiti tavsiye edersiniz? Fiyatlarınız nedir, kaç taksit imkanı var yazar mısınız size zahmet? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muselmansuffe

Sıtkı usta, 2004 Jazz Manuel araca hangi kiti tavsiye edersiniz? Fiyatlarınız nedir, kaç taksit imkanı var yazar mısınız size zahmet? Teşekkürler.
    Grand kit uygun 2600 tl

• Usta 2015 i20 ye atiker grand taktırdık obdlimi oluyor bu grand kitler.

Birde 35 lik simit takmışlar ama gazı her fullediğimde 28 lt alıyor buda bana az geliyor nasıl çoğaltılır.

Benzin km sayacı sürekli azalıyor birde ama benzin göstergesi hel sabit kalıyor normalmi.

• Hayırlı işler. Peugeot-citröen grubunun 508 veya C5 1.6 thp 156 hp motorları için lpg uyumunda son durum nedir? Sıralı sistem takılabilir mi? %50 tasarruf sağlanır mı?
  • Merhaba atiker fast takılı aracımda lpg sigortası yada akü kutup başı söküldüğünde tüm ayarlar sıfırlanıyor araba tekliyor ve otomatik lpg ye geçiş manuel olarak yapılıyor her defasında fabrika ayarlarına yükletiyorum sizce ecu mu arızalı yoksa pil varsa bittimi saygılarımla mesut büyük
  • 2004 vw polo 1.4 basicline araca hangi kiti tavsiye edersiniz, fiyat nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagles2 -- 3 Ekim 2018; 23:7:42 >
  • ustam bi sorunummu var bilemedim :)
    15 gün önce aracın tüpünü komple değiştik.eskiydi ve tank süresi dolmuştu.94 astra f
    dün akşam yoldayken gaz anahtarındaki B yanıyordu,gaz bölümündeki en alt dilimde yanıyordu, ortadaki G simgesi ise yanıp sönüyordu.5-10 km böyle devam etti.eve geldim sorun yok.sabah arabayı çalıştıramadım.tüpte de benzindede.sonra benzin koydum çalıştırdım gaz almak için istasyona giderken gaza geçim acaba başka bi sorunmu var diye,gazda gittim benzinciye kadar.ama yine ayniydi.B yanıyordu G yanıp sönüyordu ve alttaki 1 gaz dilimi yanıyordu.
    bu araba gaza geçmiyormu?benzinmi yiyor? anlamadım.çünkü önceki gün tüp azdi evet ama benzin vardi.yanıp sönerken benzinimi yedi bitirdi?.çalışma prensibi nedir bilgi verirmisiniz?
    anahtar ATIKER K01.003010
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybeRabbit

ustam bi sorunummu var bilemedim :)
    15 gün önce aracın tüpünü komple değiştik.eskiydi ve tank süresi dolmuştu.94 astra f
    dün akşam yoldayken gaz anahtarındaki B yanıyordu,gaz bölümündeki en alt dilimde yanıyordu, ortadaki G simgesi ise yanıp sönüyordu.5-10 km böyle devam etti.eve geldim sorun yok.sabah arabayı çalıştıramadım.tüpte de benzindede.sonra benzin koydum çalıştırdım gaz almak için istasyona giderken gaza geçim acaba başka bi sorunmu var diye,gazda gittim benzinciye kadar.ama yine ayniydi.B yanıyordu G yanıp sönüyordu ve alttaki 1 gaz dilimi yanıyordu.
    bu araba gaza geçmiyormu?benzinmi yiyor? anlamadım.çünkü önceki gün tüp azdi evet ama benzin vardi.yanıp sönerken benzinimi yedi bitirdi?.çalışma prensibi nedir bilgi verirmisiniz?
    anahtar ATIKER K01.003010
     A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA

buda resmi.belki fikir verir usta.

• Merhaba;
    Atiker grand için enjektör değişim fiyatı nedir?
  • İyi akşamlar.2003 model 1.6 civic e nisan ayında atiker gold lpg montajı yaptırdım.Gayet memnunum, nazar değmesin.Yarın bir aksilik olmazsa 2007 model honda accord alıyorum.2.0 motor .Üzerinde AKL marka kit var.Accorddaki AKL yaklaşık 80 bin km kullanılmış , civicteki atiker gold 15 km kullanıldı.Bildiğim kadarıyla bu kit de atikerin markası.Civic bir süre daha bizde kalacak ,sonra satılacak.Civicteki gold ile accorddaki AKl yi değiştirtsem accord için daha iyi olur mu sizce?Gold un düz akl den bir üstünlüğü var mı?Komple kiti değiştirtmenin bir maliyeti olacak doğal olarak ,ustam 600 TL talep etti , belki 500 Tl ye de yapar.Değer mi bu rakamı ödemeye.Ya da komple kiti değiştirtmek yerine yalnızca enjektörleri değiştirtsem bir karım olur mu ?
    Kısaca 1.akl ile gold u değiştirteyim mi ?
    2.Kitleri değiştirtmeden yalnızca enjektörleri değiştirtsem bir faydası olur mu?
    3.Hiç dokunmayayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panisher -- 5 Kasım 2018; 19:54:39 >

• panisher P kullanıcısına yanıt
    Enjektör leri değiştirmeniz yeterli olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TAŞKIN OTOGAZ SITKI USTA T kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim ustam , bol kazanclar 👍

• 2003 opel astram var 1,4 motor araç soğukken çok geç çalışıyordu. beyni değiştirdik düzeldi birde fazla yakıyor gibi 50 tl ye 125 km gidiyor. son zamlardan sonra normal mi acaba? regülatür değişimiyle ilgili mi fazla yakması. artı birde lpg yi tam doldurunca benzinden lpg ye gecmiyor bu da enteresan?
  • Ustam s.aleylum 2014 opel.corsa 1.2 active model aracima en son nisan 2017 ylinda 31200 km de atiker fast takilmis 2 yil garantili .Garanti belgelerinde ve kitapciginda herhangi bir.kontrol ya da degisim.yapildgini gormedim veya yazilmamis .Aracim su an 49000 binde garanti kapsaminda neler yapilacktir.Filtre degisimlernden ucret aliniyor mu? Arac Konyadadir.Simdiden tskler.

• @TAŞKIN OTOGAZ SITKI USTA

• 97 model mpi motor tipo var.Arac aldigimdan beri 1. Ve 2. Vitesde dusuk devirde silkeleme yapiyor .Ornek 1.vitesde rolanti devrinde gitmek istedik (duz yolda)debriyajdan ayagimizi cektik basliyo silkelemeye 2.vites de daha az yapiyor .Bir sure sonra arac kendini topluyor bu sefer hizlanmak istedigimizde gaza hafif dokununca silkeliyerek hizlaniyor.Bu sorun yüksek devirde hissedilmiyor.
    Arac benzinde boyle degil tamamen lpgde bu sorun var
    Atiker sirali sistem
    Sorunu cozmek icin yaptiklarim

"Cok fazla lpg servisine(atiker) gittim sayisini hatirlamiyorum ayarliyamadilar mpi motor boyle diyip yolladilar.
    "Arac sensorleri map ,maf ,rolanti ,potansiyometre kontrol ettiler sorunu bulamadilar.
    "Buji,buji kablolari yeni atesleleme bobini test edildi
    "Rolanti ayar vidasiyla ustalar oynadi ordanda sorun cozulmedi
    "en son lpg enjekörlerini değiştik sorun yine aynı.nozul çapı vs denediler ...
    "araç lpg de rolantide çalışırken gaz verip bırakıyormuş gibi ses veriyor ,devir saati sabit devir saati oynamıyor.
    "en son ayar yaptırdığımda lpg basıncını düşürdüler ,araç 4000 devirden sonra gaza kökleyince lpg yetişmiyor benzine atıyor.

tanıdığım bir kaç kişide farklı marka ve atiker düz lpg takılı mpi motor tipolarda onlarda böyle sıkıntılar yok, mpi motor sıralı sisteme uyumlu değilmi düz mü olacak ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkandcold -- 17 Kasım 2018; 6:34:31 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.