Şimdi Ara

A.Ü. Açıköğretim Fakültesi Felsefe Bölümü (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.663
Cevap
13
Favori
250.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu bitiminde özet bölümleri var, sen direk özetten okumaya başla istersen detaylarada bakarsın sonra, aksi halde zaten çok karışık gelecektir çoğu dersin anlatımı özelden genele...
  • Bütünlemeye karşı olduğunu belirtmiş rektör, ben hiç ümitli değilimki bu rektör bütünleme sistemini başlatsın...
  • Bahar dönemi kayıt süresi bugün başladı
    4. sınıf derslerinden hangisini kenarda bıraksam diye bakınıyorum, önerisi olan var mı?
    87liyim ve seneye güz döneminde bitebilecek gibi okulum ben uzatmak istiyorum bahar döneminde bitirip, bitirdikten sonra 2 sene tecil edip sonra askerlik düşünüyorum
    Bu konuda bilgili bi arkadaş var mı? mezuniyet sonrası 2 yıl tecil hakkı var diye biliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManuaL -- 24 Şubat 2014; 11:00:11 >
  • Benim gibi alttan "Sembolik Mantık" dersi olanlara müjde..
    "Sembolik Mantık" ders kitabı değişmiş. Daha sözel ağırlıklı olmuş. Geçen sene ki gibi direk "p dilinin biçimsel formları"ndan giriş yapmamışlar.
  • ordulumusa52 kullanıcısına yanıt
    Hocam bi dönemde toplam bu kadar mı ders alınıyor yoksa alttan yada üstten ders mi alıyorsunuz
  • Arkadaşlar sizce yukarıdan fazla ders almak mantıklı mı? Düşünüyorumda zaten 220 tl felan veriyoruz aldığımız ders sayısınca çok bir fark olmuyor fiyatta daha fazla ders alman bu açıdan mantıklı görünüyor, dersi veremesek bile sıkıntı olmaz gibi dersi denemiş oluruz yanlış mıyım? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepenergy

Arkadaşlar sizce yukarıdan fazla ders almak mantıklı mı? Düşünüyorumda zaten 220 tl felan veriyoruz aldığımız ders sayısınca çok bir fark olmuyor fiyatta daha fazla ders alman bu açıdan mantıklı görünüyor, dersi veremesek bile sıkıntı olmaz gibi dersi denemiş oluruz yanlış mıyım? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

FF olursa ortalaman düşer ama hepsini en kötü DD bandında tutarım diyorsan hepsini geçebilir erken mezun olabilirsin
    Ortalaması iyi olup risk almayı sevenler için mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sofiman

Hocam bi dönemde toplam bu kadar mı ders alınıyor yoksa alttan yada üstten ders mi alıyorsunuz

Eğer alttan dersin yoksa 45 krediye kadar ders alabiliyorsun. (2.Sınıftan itibaren)
    Eğer alttan dersin varsa, o dönemin dersleri+kaldığın dersi alabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManuaL

quote:

Orijinalden alıntı: deepenergy

Arkadaşlar sizce yukarıdan fazla ders almak mantıklı mı? Düşünüyorumda zaten 220 tl felan veriyoruz aldığımız ders sayısınca çok bir fark olmuyor fiyatta daha fazla ders alman bu açıdan mantıklı görünüyor, dersi veremesek bile sıkıntı olmaz gibi dersi denemiş oluruz yanlış mıyım? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

FF olursa ortalaman düşer ama hepsini en kötü DD bandında tutarım diyorsan hepsini geçebilir erken mezun olabilirsin
    Ortalaması iyi olup risk almayı sevenler için mantıklı

anladım bu işe ben hiç bulaşmiyim :D klasik atanan derslerle devam edeyim en iyisi... Çok teşekkür ettim bilgilendirme için.

• Sembolik Mantık sohbeti yapılmıştı önceki sayfalarda, ben baktım kitaba çok zor ve karışık, youtube dan 9.sınıf mantık anlatımlarına baktım anlayarak ilerliyorum fakat ilginç bir durum var bizim kitaptaki mantık dersinde bir ton 9.sınıf dersinden farklı semboller var, p1 p2 felan gibi ifadeler var, bunları hiç anlamadım beni sıkıntıya soktu, bu mantığı nasıl yapacağız arkadaşlar :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordulumusa52

Benim gibi alttan "Sembolik Mantık" dersi olanlara müjde..
    "Sembolik Mantık" ders kitabı değişmiş. Daha sözel ağırlıklı olmuş. Geçen sene ki gibi direk "p dilinin biçimsel formları"ndan giriş yapmamışlar.

eski kitaba geri mi döndüler hocam.eğer döndülerse o kitap daha kolay.öbürü daha zormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomos

quote:

Orijinalden alıntı: ordulumusa52

Benim gibi alttan "Sembolik Mantık" dersi olanlara müjde..

eski kitaba geri mi döndüler hocam.eğer döndülerse o kitap daha kolay.öbürü daha zormuş.

evet, eski kitap
  • 7 mart cuma günü kayıt yenilemenin son tarihi
    kaçırmayın, üzülürsünüz
  • kitap almak için gidiyorum büroya, hep dolu hep dolu, çok sıkıntılı bir durum...
  • dün büroya gittim İngilizce 4 kitabı 3 le aynı olduğunu söyledi yani 3'e devam edecekmişim.ilk defa gördüm de çok şaşırdım.benim gibi 4.sınıf varsa bu doğru değil mi diye emin olmak istiyorum.ingilizce bildiğim kadarıyla A 1,2_B 1,2 diye biliyorum.ama değişti mi daha doğrusu önümüzdeki sene yeni kitap falan mı olacak tam emin değilim.sonuç itibariyle ben bahar dönemi İngilizceyi alamadım (yani B2 yi)
  • Aynı şey bana da söylendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomos

dün büroya gittim İngilizce 4 kitabı 3 le aynı olduğunu söyledi yani 3'e devam edecekmişim.ilk defa gördüm de çok şaşırdım.benim gibi 4.sınıf varsa bu doğru değil mi diye emin olmak istiyorum.ingilizce bildiğim kadarıyla A 1,2_B 1,2 diye biliyorum.ama değişti mi daha doğrusu önümüzdeki sene yeni kitap falan mı olacak tam emin değilim.sonuç itibariyle ben bahar dönemi İngilizceyi alamadım (yani B2 yi)

Ben de bugün aldım kitapları aynısını söylediler :)
  • iyi günler aöf felsefe veya sosyoloji yazacağım.sizce hangisini tercih etmeliyim.Kolaylık bakımından ve insana bir şeyler katma bakımından?ilerideki iş olanağını sormuyorum.
  • http://haberciniz.biz/yokten-lisans-ogrencileri-icin-pedagojik-formasyon-egitimi-sertifika-programi-acikl-2729202h.htm

Yukarıda ki haberde YÖK'ün yeni formasyon kararları var. Artık Açıköğretim Sistemi'nden de formasyon alabileceğimizi söylüyor.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.