Şimdi Ara

A.Ü. Açıköğretim Fakültesi Felsefe Bölümü (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.663
Cevap
13
Favori
250.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sembolik mantiga nerden calismali dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hafta sonu sınav var herkese başarılar
  • İyi bir yardımcı kitap keşfeden yok mu hala?
    Eskiden Murat yayınları harikaydı, karacan nokta atışları çıkan soruları %70 biliyordu
    kredili sisteme geçildi geçileli icraat 0 bildiklerimde..
  • kaç puanla girebiliriz alıntılarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daryl Dix0n

kaç puanla girebiliriz alıntılarsanız sevinirim

barajı geçmek yeterli
    edit: 2 yıllık bölümler için 140 ve üzeri 4 yıllık bölümler için 180 ve üzeri puan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManuaL -- 1 Mayıs 2014; 14:52:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManuaL

İyi bir yardımcı kitap keşfeden yok mu hala?
    Eskiden Murat yayınları harikaydı, karacan nokta atışları çıkan soruları %70 biliyordu
    kredili sisteme geçildi geçileli icraat 0 bildiklerimde..

samsunda bazı kitapçılarda görmüştüm murat yayınları aöf kitapları vardır diye, pek bakamamıştım, bilgine.
  • Vize sonuçları açıklanmış. Ama nedense yine aynı şeyle karşı karşıya kaldım. Sınav soruları açıklandıktan sonra her seferinde cevaplarımı kontrol edip kendimce hesaplıyorum. 5-10 puan da hata payı bırakıyorum ne olur ne olmaz diye. İngilizce'den 100 almam gerekirken 85 almışım. Ki hiçbir yalnışım yoktu. Geçtiğimiz dönemde de 80 yerine 45 aldığım olmuştu. Sadece ingilizce için de değil bu üstelik. Siz de bu tip şeylerle karşılaşıyor musunuz?

• İyi değil ama ben buna kötü de demem
  • "Metafizik" dersini bile yaptıktan sonra, önümde dağ bile olsa duramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ordulumusa52 -- 2 Mayıs 2014; 20:50:43 >
  • Yaktın beni Çağdaş Felsefe :-) .FF Gelmediği takdirde erkenden mezun olma şansım var.İnşaallah finalde daha iyi neticeler alırım.

İNSAN HAKLARI VE KAMU ÖZGÜRLÜKLERİ 85,00 - -

ZİHİN FELSEFESİ 75,00 - -

TARİH FELSEFESİ II 70,00 - -

ÇAĞDAŞ FELSEFE II 25,00 - -

TÜRKİYE'DE FELSEFENİN GELİŞİMİ II 45,00 - -

İNGİLİZCE II 65,00 - -

İNGİLİZCE IV 30,00 - -

KLASİK MANTIK 90,00 - -

SOSYAL PSİKOLOJİ II 75,00 - -

TÜRK SİYASAL HAYATI 50,00 - -

SOSYOLOJİDE YAKIN DÖNEM GELİŞMELER 100,00 - -

TÜRK DİLİ II 75,00 - -
  • Erkenden mezun olma dediğin nasıl olacak ki tam olarak? Hala tam 4 yıl okumuş olacaksın işte?
  • Arkadaşlar size aöf işletme için hangi üniversite daha kolay kalmadan geçerim yani (benim demek istediğim yine ben çalışıcam çalışmadan hiç bir bölüm bitirilmezde yani oldukça zor üniversite vardır bir de orta bir üniversite vardır bana orta lazım) şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkür ediyorum
  • IlkerCagatay kullanıcısına yanıt
    Hocam şu anda 3.sınıftayım ve üst ten hiçbir ders kalmadı.Bu dönem aldığım bütün dersleri verince 3.sınıf bitiminde diploma alacağım nasipse.
  • Atatürk AÖ nün kitapları bana kolay gelmişti.
  • arkadaşlar seneye sınavsız ikinci üniversite olarak felsefe bölümüne kayıt olmayı düşünüyorum

sitesinden programı inceledim, bir yarıyıl için oldukça fazla ders var gibi. bu derslerin hepsi zorunlu mu ? seçmeliler varsa hangileri zorunlu hangileri seçmeli vs nereden öğrenebilirim?

mesela bu ilk 2 yarıyılda görünen derslerin hepsi zorunlu mu?

• Evet,dönemlik 7 ders alıyorsun.
  • Sınav yerleri açıklanmış..
  • Sembolik Mantık zordu. İnkılap baya zordu. Ordinaryus hoca bizi Filozof sandı herhalde.
  • Sınav soruları açıklanmış..http://yillik.eogrenme.anadolu.edu.tr/

Çağdaş felsefe dersi sayesinde FF ile tanışacağım
    Hatta belki ingilizce 4 de FF olabilir
  • ManuaL kullanıcısına yanıt
    aslında cevap yazmak değil soru sormaktı amacım :) ama cevapla seçeneğini seçmiş bulundum..acaba bütünleme olacak mı bu yıl ya da dönem ? ben felsefenin ilk öğrencilerinden sayılıp,hala mezun olamayanlarındanım..aslında zor evet ama çalışınca geçebiliyormuş insan..ilk sene hamilelik ve sonrasında çocuk derken anca bu yıl geldim kendime ve kaldığım bir çok dersi de toparladım ama hala var tabii..1. dönemden 1, 2. dönemden 2...ve 3. dönem iyi 4. dönem idare eder de şu bütünleme olsa süper olurdu.bir bilgisi olan var mı? bu arada forum da yeniyim..daha tecrübelilerden forum rahat gezebilmek adına destek bekliyorum..teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.