Şimdi Ara

A/V sinyallerini RF'e çevirmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski bir televizyona ps2 baglamam gerekiyor ancak bu eski televizyonun A/V girişi yok. ps2 nin AV cıkısnı RF'e çevirmem lazım. Çok yere baktım ancak genellikle hazır aletler, o kadar para odemek istemiyorm. Bu rf modulatorlerden kendim yapabilir miyim? devre şeması elinde olan var mı? veya baska bir çözümü olan var mı örneğin aklıma ps2ye ait direk RF'e ceviren bir kablo vs. olabilir mi acaba diye düşündüm ama bir bilgim yok.
    Yardımlarınızı bekliyrom tşkler.

• İzmir Çankaya'da RF modülatör 10 YTL. İstersen senin yerine alır kargolarım.
  • command_4 bu gercekten iyi olabilir ancak ben de bir yere ön sipariş verdm biraz kucuk bir dükkan, adamla anlastık ancak belirttiğim şeyin AV/Scart gibi sadece kablo birleşiminden olusan birşey oldugunu düşündüğünü sezdim inşallah dogru şeyi getirir. Bu olmazsa artık senden rica etmeyi düşünüyorm. karar verirsem özel mesaj yoluyla bildiririm. gerçekten tşkler.
  • hayır aynı cihazı bende kullanıyorum. adsl modem büyüklüğünde bir kutu. üzerinde scart girişi var ve çıkışı rf olarak tv nin anten girişine takılan soketi var. elektrikle çalışıyor. çok istersen fotoğraf koyarım.
  • beşiktaştan 15 liraya aldım gayet iyi calsıyor ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB'den 3.5" jack e çevirmek
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.