Şimdi Ara

>>A008 dual sim phone<< inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar merhaba ben almanyadan akrabamdan hediye olarak telefon istemiştim ve elime bu telefon geldi.Nacizhane telefonumun incelemesini sunuyorumAlmanya'da bile Made in China fırtınası var galiba durum onu gösteriyor. . .

*Kutu içeriği:

webcam fotoğrafı biraz kötü oldu ama neyse.. kutunun içnden:
    2 adet batarya(3800 mAh)"ben onların yalancısıyım öyle yazıyor üzerinde"
    1 adet usb kablosu (3 faaliyeti var pc bağlantısı + adaptörden şarj işlevinde + pcden şarj işlevinde)
    1 adet kulaklık
    1 adet şarj adaptörü

*Telefon görüntüleri:

*Not:Telefonda çift sim kart özelliği vardır.O yönden güzel birşey fakat benim 2 simkartım yok işime yaramıyor yani. . .

*Batarya:Telefonu tam olarak dün 12 saat şarj ettim şuan çubuklar dolu yani şarjı tam gerçi bugün fazla birşey yapmadım 1 saat müzik dinledim o kadar.Ondan öncesinde telefonu pek fazla kullanmadan 3 gün gitmişti batarya.Yani batarya fazla kullanılmadığı sürece 3-4 gün gidebilir...

*Ses:İlk olarak ses olayına deyinelim arkadaşlar telefonda toplam 4 tane hoparlör var.2 tane yanlarda ve 2 tane arkada olmak üzere.Çoğunuz biliyorsunuzdur zaten bu telefonların sesi oldukça fazla kalite olarak da idare eder yani . . .

*Hafıza:Telefonun üzerinde 2gb lık micro sd hafıza kartı vardı oldukça sevindim buna bir nevi mp3 çalar olarak işime yarıyor...

*Telefonun boyutu:Gerçek verileriyle uğraşamadım ama amatör olarak ölçümümde yaklaşık boyu 12cm geliyor eni ise 5,5cm geliyor yani oldukça büyük bir telefon cepte kaba duruyor. . .

*Ekran:ekran oldukça büyük yani yeterli boyutta diyebilirim.Görüntü 240*320 çözünürlüğünde güzel fakat gündüz dışarıda fazla iyi görünmüyor görüntü. . .

*Radyo:Telefonun fm alıcısının fazla iyi görünmüyor.Ama yinede bilmiyorum şehrin içinde daha iyi çekermi muamma.Biz biraz dağlara yakınız ondan olabilir

*Bu telefonların işletim sistemi ne bilmiyorum ama bu telefon fena sayılmaz hızlı yani 2gb lık hafıza kartının 1gb ı dolu olmasına rağmen.Aşırı bir dercede kasılma görünmüyor. . .

*Kamera:Gelelim kamerayaGerçi ben telefonla fotoğraf çekmeyi sevmiyorum çünkü canon fotoğraf makinem vardı fakat o bozulunca sony ericsson c510 a göz dikmiştim fakat olmadı her neyse. . . Kameranın üstünde 3 mp yazıyor fakat kamera menüsü öyle demiyor en fazla 640*480 çözünürlük görünüyor yani anlayacağınız yine vga bir kameraya sahip telefon. . .
    Telefonla çekilen birkaç görüntü: Hiçbir ayar yapmadım çünkü gerek yok fazla bir değişiklik olmuyor
    floresan ışığnın altında çekildi fotoğraflar:

Arkadaşlar tanıtımın sonuna geldikkk...Unuttğum bişeyler varsa sorun söylerim. . .
    Bir de ben birşey soracam..Bu telefona tema atılırmı veya oyun felan.Kuzenimin nokia 3600slide ından attım tema fakat o formatı görmüyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArTehLuS... -- 8 Nisan 2009; 19:24:51 >

• Hiç beğenilmedi galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.