Şimdi Ara

[Öğrenci Hesabına]Galaxy Tab A9+ 8gb Ram + 128 Rom + SD kart desteği-90hz-Snap695 [5950tl]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.150
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demin honor fırsatında denk geldim. samsung.com'da öğrenci belgesiyle kaydınız varsa 5900tl 6-8 taksit.

işlemci, ram 8gb bu fiyata bence şuan alınabilecek en iyi tablet.

4gb ram cidden yetersiz, honor yerine düşünülebilir.

[Öğrenci Hesabına]Galaxy Tab A9+ 8gb Ram + 128 Rom + SD kart desteği-90hz-Snap695 [5950tl]
    [Öğrenci Hesabına]Galaxy Tab A9+ 8gb Ram + 128 Rom + SD kart desteği-90hz-Snap695 [5950tl]shopsamsung.com
    Galaxy Tab A9+ (Wi-Fi)
    https://shop.samsung.com/tr/galaxy-tab-a9-wi-fi-6/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 22 Ocak 2024; 22:23:11 >

• Pil performansı çok kötü. Bilginiz olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dizi film için asla alınmaz. ekranın canlılığı honor'a göre kötü ve şarjı çabucak bitiyor. ayrica samsung 1 yıl sonra eskitme guncellemeleri verip cihazı hantallaştırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _anthology_ kullanıcısına yanıt
    Film dizi için ses sistemli koca tv var (:

Ben işlemci özellikle 8gb ram için açtım. kart desteği de es geçilmeyecek bir şey takarsın 256gb depolarsın. samsung hesabınız varsa senkron da işleri hızlandırır hafife alınmayacak kolaylık...

açıkçası bu ram bu paraya yok. Tabi ihtiyaca göre o da alınabilir ben konu açayaım da faydamız olsun.

Pil konusuna gelirsek, neden niye çok fark eder fikrim yok benzer mah, benzer güç tüketen işlemci. Youtube da gördüm biri kıyaslamış pil farkı var demiş ama kullanım kaynaklı vs olabilir, arkaplanda çalışan uygulamalara bakmak lazım.

Tabi doğru da olabilir bir şey diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 22 Ocak 2024; 22:2:40 >
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Ay önce 4000lerdeydi ekran çok kötü yeni modeller beklenebilir

• crashris kullanıcısına yanıt
    8gb ram değildir o.

Başka alternatif yok, 4gb ramli honor üzer sizi, elimde 8ramli telefon var boşta 5gb rami dolu.

4gb ramli cihazlar alınmaz yine de siz bilirsiniz.

• Ekranı hiç fena değil 3900TL'ye 4GB modelini almıştık. Oyun harici her şey için yeterli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düz model maça geliyor acaba ? Bakabilen var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya bittimi? Edu adresinden kontrol ediyorum 6999 tl çıkıyor yada indirim için ne yapmamız lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çocuklara 2 adet aldım geçen hafta A9+ 8gb+128gb. Tatil diye sabahtan akşama kadar tablet ellerinde olmasına rağmen günü çıkartıyor şimdilik. Ekran bir ips olmasada fena değil. 90hz yenileme var. Adaptif parlaklık gece ışığı vs herşey var. Kamera belki daha iyi olabilirdi ama bir tablet için gayet yeterli bence. İnceliği ve performansı gayet güzel. Kalem desteği konusuna bakmadım. Tüm güncellemeleri aldı şimdilik ileri de ne olur göreceğiz.

• Bu A9+ modeli için önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir kılıf var mıdır acaba

• xweser X kullanıcısına yanıt

Snapdragon 695 verimsiz bir işlemci değil aksine gayet uzun pil süreleri verebilen verimli bir yonga seti diye biliyorum. Bu cihazı ya da yonga setini kullanan arkadaşlar yorumlarını belirtirlerse sevinirim.

• BerkcanB7 B kullanıcısına yanıt
    Kapasite düşük. Ondandır belki. Ama ben memnun değilim. Bilseydim almazdım. 1 aylık cihaz.

• Bu paraya bu, millet koşa koşa snapdragon 685 4gb ramli honor pad aldı 5k'ya. Tablet dün geldi, hiçbir şey kurmadığınız zaman 4gb ram kullanımda zaten.

Evet ekran süper değil, tam karşıdan baktığınızda çok güzel açılı bakarsanız kalite azalıyor bunu belirtmek lazım.

İyi de kasa kasa donarak snap 685 ve 4gb ramle 2 seneye kanser olursunuz, buna yeğlerim.

Ekran kartında arasında %40 cpu işlemcide arasında %30 fark var. Sırf ekran için deli gibi aldılar, hayret ettim açıkçası.

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    Bu paraya bu dediğin para az değil. Öğrenci fiyatını baz alma artık. Normal fiyatını baz al. Dikkat ettim Sende çok yerdin ama kardeşim honoru. Yani o kadarda değil. İşlemci farkı normal bir kullanıcıya dediğin kadar fark yaratmaz. Bunu kullanan herkes söylüyor zaten. Buncihazın bataryası honora göre daha hızlı bitiyor. Ekran farkı da ayrı cabası. Kasa kasa donarak demek aşırı abartı yani. Ekran ses batarya vb özelliklerde honor çok öne çıktı. Aradaki fiyat farkıda cabası. Hayret edilecek bir durum yoktu açıkçası. 4700 e kadar düştü fiyatı. Bu fiyata bedavaydı. Akıllı davrananlar aldı geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarist -- 24 Ocak 2024; 11:58:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tableti 2 sene sonra çöpe atmak istemiyorsanız ya 8gb ramli ve işlemcisi güçlü bir android alacaksını yada ipad.

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Huawei aklıma çok yatıyor ama ondada şu google olayı can sıkıcı. Kullananlar başka uygulamalarla hallediyoruz diyorlar ama tabi uğraştırıcı oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3.625 liraya almıştım a9+ 4 gb modelini kullanıyorum multimedya sosyal medya vb.her işimi görüyor.

• Şuan bitti mi

• garcia1905 G kullanıcısına yanıt
    Buldunuz mu hocam bende de düşmüyor da

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.