Şimdi Ara

A10 6800K İŞLEMCİ vs R7 EKRAN KARTI İLE YAŞADIĞIM SIKINTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    A10 6800K 4.1 GHZ
    R7 265 DUAL-X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı (bugün aldım)
    750 POWER
    ANAKARTI HATIRLAMIYORUM
    bu pcle counter strike global offensive aldığım fps 140 herşey lowda en düşükte

Bir önceki ekran kartım 1gb ddr3 256 idi bu ekran kartıylada 190 fps alıyordum güncellemeler full orda sıkıntı yok doğru taktım driverlar güncel neden böyle yapıyor anlamadım bende sizden yardım istemek en iyisi dedim .

R7 265 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı asus alsam yine aynı fps mi alırım yoksa değişirmi

• Dostum apu sisteme ekran kartı bağlamanın mantığı nedir? Neden öyle bir sistem kurdun ki başta?

Asus alırsan fpsnin artacağı falan yok. Asus sadece soğutmada iyidir. Performans olarak sapphire daha iyi, test ettiğimden söylüyorum. Asusla uğraşılmaz ekstradan çizgi elektronik son günlere damgasını vurdu hem.

Ekran kartını güncellemek yerine ram ekleyip, apudan güç almalıydın bana göre. fm2 soketlere ekran kartı eklemenin bir manası yok çünkü..

Kısacası;"Büyük ihtimalle" İşlemci o ekran kartına darboğaz yapıyor. Kesin konuşmasam daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 9 Ağustos 2014; 6:58:12 >
  • psychoexez P kullanıcısına yanıt
    ikiside ayrı çip değişmezde o ekran kartıyla o işlemcinin genede darboğaz gibi bi sıkıntı yapmaması gerek.Sürücü değiştir 13.12 yükle driver bide aldıktan sonra format attınmı iyice temizleyip driver kur.

http://forum.donanimhaber.com/m_95313679/tm.htm

şu konudakileri aynen deneyip yap bakalım bişiler deişcekmi sonuçlar için alıntıla beni merak ettim
    e.kartının driver sorunu olabilir. ya da 265 in dx9 performansı düşük olabilir.
    bir önceki e.kartın neydi?
  • Yok kardolar sizin dediğiniz herşeyi zaten denedim son çare buraya yazdım 2 defa tak çıkar yaptım zaten 0 ekran kartı cok temız daha dün almıştım ve a10 içindeki onboard ekran kartıyla bile 120 fps alıyordum ben yeni ekran kartı genele kadar powerım bıraz rahatlasın dıye onla oynadım 1gb ddr 3 ekran kartıyla bıle aldıgım fps 190 - 150 arasydı bide ayarlar yuksektı yanı bu ekran kartı idare edebilecek bi ekran kartı hiç yoktan iyi böyle düşük performans beklemıyordm :s
    güncel oyun performansına baktın mı? dx9 performansı düşük olabilir. kaldı ki. 60 üstü veriyorsa gerisini boş ver. :)
    Yaw r7 260x var bende 1440x900 ultrada vsync açmadımmı 120-130 fps oynuyorum snn nasıl lowda o değerleri alıosunki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.