Şimdi Ara

A10 7870k mı athlon x4 860k mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçem 1000 lira civarı a10 7870k mi yoksa athlon x4 860k + r7 240-250 mi ?

http://www.hepsiburada.com/amd-athlon-ii-x4-860k-kaveri-3-7ghz-soket-fm2-95w-islemci-pm-bdbt3000810550020

1000 tl yi aşmamak için a10da 4 gb ram kullanacağım o yönden sıcak bakmıyorum

bu sisteme bide kasa falan filanda gelicek

topladığım sistemler :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorningLight -- 10 Mart 2016; 23:03:36 >

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay daha bekleyip athlon x4 880k alırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 860K + R7 240
  • Hocam ben de ayni ikilemde kaldim eger A10 dusunuyorsaniz arastirdigim kadariyla birkac oneri vereyim size.

Ilki RAM'inizin frekans hizi yuksek olmali 2400 mhz olsun ki icindeki ekran kartinin tum gucunu kullanabilin.

Ikincisi RAM'iniz en az 6-8GB olmali cunku zaten A10 aldiginizda ekran kartina 1-2GB RAM aktarmaniz gerekecek.

860k + r7 250 civarinda bir ikili A10 dan biraz daha iyi bir performans veriyor ama A10 un ustune bir r7 cekerseniz o makine ucar :)

• 860K ve r7 240 olanı alınız. Vakti geldiğinde de iyi bir ekran kartı alabilirseniz güzel olur.
  • Arkadaşlar alıyorsanız, doğru düzgün bir ekran kartı almaya gayret edin; sonra başınız ağrımasın. Bu 7870K de olabilir, R9 serisi bir kart da olabilir; ama ekran kartını işlemciyle bir tutmayın. İllâki düzgün birşey almanız gerekecek. Benim gibi DeadSpace hayranıysanız eski seri ekran kartıyla idare edebilirsiniz; ama yeni şeyleri harici ekran kartıyla takip edebilirsiniz.
    Yakında Zen serisi apular çıkacak ve bu sefer HBM'li çıkması olası. Nefesinizi kesecek apu'lar çıkarabilir AMD, onu da göz ardı etmeyin. Tabii, onlara ddr4 gerekecek ya o da ayrı bir konu. Demek istediğim illâki eldeki seçeneklerde boğulmayın, ya daha iyisini isteyin ya daha yenisini bekleyin. Hazır beklentiyle yola çıkarsanız hiçbir marka sizi tatmin edemez.
    Bütçeniz sıkıntıysa, kesinlikle 7870K almayın. Ona ne bellek yetiştirebilirsiniz ne de o kadar ekran birimine ihtiyacınız var. Tabii, denemesi bedava...
  • Ustad X4 880k ve 7890k geliyor fiyatlari ne olur sizce tahminen? Ona gore bekleyecegim benim de butcem sikintili. Ayrica oneriniz icin sagolun benim de aklimda APU vardi :) Simdilik 860k gozukuyor fiyatina gore 880k da dusunebilirim.

• 880 i bende duydum 80 90 dolar arasi satisa cikmis avrupada onuda bekleyebilirim acelem yok ekran karti artirmayi dusunuyorum sonradan o yuzden 860 k dan kullanayim sansimi ucuza cikarsa 880 de olur

• Teşşekür ederim cevaplarınız için

• arkadaşlar apu sistemde işlemci nin dahili bileşeni olan r7 250 var sanırsam şöyle bişey yapabılıyor muyuz ben 1200 tl ye 16 gb lık 7870 k ıle apu sıstem dızdım ben buna ekran kartını daha sonra taksam 750 ti felan takabılır mıyım o sekilde işlemci ekran kartı kullanmayacagı için i5 performansı verır mı ? varsa öyle bir şey öyle yapmayı isterim daha mantıklı olur
  • thesonturk T kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran kartlarinin uyumlu olmasi lazim ilerde Titan takacak durumun varsa su an APU alma derim ben cunku Titan'i aldiginda ya Titan r7'nin hizina dusecek ya da tek basina calisacak cift ekran kartinin mantigi birbirine yakin gucteki kartlardan maksimum verim almak.

• Eiqu E kullanıcısına yanıt
    hocam şuanki toplamak istediğim sistem bu eğer a10 7870 k ya sonradan r7 370 yada 750 ti takabılırsem işlemcide i5 performansı sergiler mi ben hem kendımı zora sokmam hemde sonradan upgradlemış olurum hemde apu sıstem dızersem 16 gb olarak dizicem sonradan 750 ti yada r7 370 de koyunca güzel performan alıcagımı dusunuyorum şimdi sorum şu a10 7870 k ya sonradan 750 ti takarsam işlemci tam performan i5 düzeyine çıkar mı ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

• ram 1600 mhz iyimi athlon x4 860k ve r7 240 için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorningLight -- 12 Mart 2016; 15:47:07 >
  • thesonturk T kullanıcısına yanıt
    Hocam APU larda ekran karti ve islemci tamamen ayri aslinda. Eksik olan tek seyi ekran karti bellekleri onu da RAM den aliyor yani APU ya ekran karti eklemek islemciyi etkilemez diye dusunuyorum su fotograftaki sistem oldukca kuvvetli gozukuyor. Yine de 860k yerine yeni cikacak 880k yi eklerseniz performans artisi olur.

Edit: Malesef frekans hizlari hakkinda fazla bilgim yok yorum yapamayacagim ustad.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eiqu -- 13 Mart 2016; 18:49:27 >
  • 880 k nin cikis tarihi nedir fm2 soketle uyumlu cikar buyuk ihtimalle degil mi fiyat darki ne kadar olur en gec 2 ay sonra alicam da

• FM 2 cikicak 4.0 ghz hızında olucak valla bende bekliyorum pentium 4 pcim bozuldu bir an önce toplmaya bakıyorum 860k 78 dolarsa turk lirasi olarakta 260-280 arası ise 880k 94 dolar deniliyor 300+ olur

• X4 880K yı bende beklemekteyim. Ama trye gelmeyecek galiba! Bari gelmeyeceği kesinleşsede bende x4 860k alsam. Bekle bekle nereye kadar? :)
  • endorphine kullanıcısına yanıt
    Ddr4 apular geliyor ben onlari bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.