selam arkadaslar ben yeni bir bilgisayar alamaya karar verdim ancak TOSHIBA SATELLITE A100-599 ile A100 847 arasinda kaldim yardimci olabilir misiniz? ozellikle 847 hakkinda ne dersiniz ... yardimlariniz icin şimdiden cok tesekkur ederim.
bi 599 kullanıcısı olarak a100-599 derim...
A100-599 + 1GB ram
Bence A100-847.. Parmak izi okuyucusu farkı yeter.
parmak izi okuyucusu belirleyici bi özellik olmamalı bence sonuçta aynı görevi parola da yapıyor bende 599+1gb ram dicem
quote:
Orjinalden alıntı: gateway_15
parmak izi okuyucusu belirleyici bi özellik olmamalı bence sonuçta aynı görevi parola da yapıyor bende 599+1gb ram dicem
Katılıyorum,parmak izi okuyucu güzel bir lüks ancak bence bir ürün için artı veya eksi değer oluşturmamalı.
bu iki laptop arasında bende gittim geldim ama vista farkı ve hdd farkı parmak izi okuyucuya göre daha agır bastı..bende 599 diorum
abi vistaya 400$ vermek istemiyorsanız 599 alın
arkadaşlar fiyat farkınıı gözününde tutarsanız ne dersiniz
bence fiyat farkını göz önünde tutmak gerekir hemen hemen aynı tek fark ram gibi görünüyor ben ce 847 alınırbirde 512 ram alınır baba gibi olur biter derim ben
A100 -847 derim bu arada 512mb ram taktım makina canavar gibi sene başından beri kullanıyorum Makinada vista mevcur herhangi bir yavaşlama veya takılma yok harika çalışıyor. Cihaz alım aşamasında önümde birçok seçenek vardı kafa inanılmaz karıştı hem özellik hemde fiyat derseniz piyasada tek geçerim.
599
A100 599 kesinlik çok güzel bir alet
arkadaşlar bu gün yeni bir bilgisayar önerisi aldım aceras5920g bunlardan biraz pahalı ama son model santarosa bir bakın da bunlardan vazgecip gecmiyeceğinizi bana soyleyin
özellikleri
CPU Teknolojisi Santarosa Core 2 Duo T7300 CPU Hızı 2.0 GHz CPU Bus Hızı 800 MHz CPU Ön Bellek 2x2MB RAM Kapasitesi 2048MB RAM Tipi DDR2 HD Kapasite 160 Gb VGA RAM 256 Mb VGA Chipset Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GF 8600 Ekran Boyu (inch) 15.4 " CRYSTAL VIEW Monitör Tipi WXGA Maksimum Çözünürlük 1280*800 Optik Sürücü DVD±RW Double Layer Mobil Özellikler Kart Okuyucu Mobil Özellikler Kamera Mobil Özellikler Wireless Mobil Özellikler BlueTooth İşletim Sistemi Win Vista Premium Tr Ağırlık (Kg) 3.0 KG Diğer 4 USB - VGA - TV OUT
bir bakında fikriniz nedir onu merak edyorumbir an önce msj atarsınız sevinirim......kolay gelsin.....
Merhaba arkadaşlar,
Yakın zamanda bir Toshiba A100-599 almayı planlıyorum. Pili ortalama ne kadar gidiyor? Kullanan arkadaşlar bilgilendirebilir misiniz?
Teşekkür ederim...
Merhaba arkadaşlar,
Yakın zamanda bir Toshiba A100-599 almayı planlıyorum. Pili ortalama ne kadar gidiyor? Kullanan arkadaşlar bilgilendirebilir misiniz?
Teşekkür ederim...
Pil max. 1,5 saat kablosuz açıkken ve tam güç seçeneği ile..
Bende a100-847 2gb ramle kullanan biri olarak bilgisayarımdan çok çok memnunum ama sana önerim 599 olacaktır. Aralarında zaten bir fark yok ama 599 un hdd si 160gb olması benim için önemli bir artı. %60 daha fazla disk alanı demek. Ayrıca tek parça 1gb ram kullandığından 2gb yapmak çok daha masrafsız. Şu durum içerisinden kesinlikle 599 derim. Zaten aklın 847 de kesinlikle kalmayacaktır görünürde parmak izi okuyucusundan başka birşey yok zaten.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme