Şimdi Ara

a1000 ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle hepinize selam arkadaslar yardım etcek kisilere simdiden tesekkürler.ya ben bu a 1000lerden almayı düşünüyorum bugün sony bayisine gittim.daha gelmedi falan dedi.ama bu 6gblık mp3 playerla mp3 dısında bişiy taşınamıyomuş.dosya....vb bu dogrumu? son olarak bu a1000ler nasıl alıyım mı?

• abi herşeyi taşıyabiliyosun...zaten bilgisayar aleti taşınabilir harddisk olarak görüyo....tavsiye ederim..
  • ben a-3000 aldım super bişey herşey taşıyabiliosun. sorularınız ve merak ettikleriniz varsa cevaplarım.
  • selam millet!!!!sırf nw a1000 için siteye kayıt oldum da..sormak istediğim şeyler war.frtfrtfrtfrt arkadaş sen nw a1200ün türkiyeye gelip gelmiceni bilio musun?bide nw a1000den farkı nolur?fiyat özellik fln..we nw a1000in hangi renkleri war?rengine bağlı ona göre alıcam.şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşım ben dün 350 ytl ye A 1000 i ankara/migros/siemens ten aldım tek kelime MÜKEMMEEELLL Hem görüntü hem ses kalitesi bakma connect i kötülediklerine yok öle bişey kullannak zaman alsada kavrayınca anlıyosun neden böle bişey yaptıklarını.. Kulaklıkları gerçekten kötü ben de onu araştırıyorum ya SHY mx 500 al ya da sony mdr x 71 al inan bana kulağından çıkaramıyosun Kesinlikle tavsiye ederim.. (bunu hem i-river hem creative kullanmış biri söylüyor haberin olsun)

• Birşey daha renge önem verirken geleceği de düşünün örneğin siyah hem çabuk kirlenir hem de çizikleri daha çok belli eder griyse dikkat çekmez en iyisi mavisi bence... (bu yüzden bunu aldım.. )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diyot ile ilgili bir soru
    7 ay önce açıldı
    HGS ile ilgili bir soru
    11 yıl önce açıldı
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.