Şimdi Ara

A101 1-5 ocak 2014

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.909
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://store.donanimhaber.com/69/43/75/6943757472b82452d26f0d9016400fe5.jpg A101  1-5 ocak 2014
    Edit: diğerlerini bilmem ama bizim burdaki saat 11 de açılacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 1 Ocak 2014; 9:01:28 >

• pantene şampuanın doğal sentezi gelirse alırım. saçı dökülen arkadaşlara tavsiye ederim, dökülmeyi yavaşlatıyor.
  • Woolite fiyatı uygun mu acaba? Geçende Migros'tan 4 lt Perwoll'ü 11.75'e almıştım. Bunun gibi fırsatlar geçer mi, bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
  • Woolite nasil bir markadir,,,perwoll black kalitesinde midir???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • woolite kullanıp memnun kalan var mı? perwoll ile aynı etkiyi vermediğini ve parasını haketmediğini okudum bir kaç yerde.
  • arkadaşlar. un.u sakin dusunmeyin. 5kg.luk aldım geçen hafta. 1 tane bile doğru düzgün ekmek yapamadım ekmek yapmak makinesinde. bim.in efsane ununu tek geçerim. söke kadar olmasa da isimi görüyor 1 yıldır..

• quote:

Orijinalden alıntı: vakur42

arkadaşlar. un.u sakin dusunmeyin. 5kg.luk aldım geçen hafta. 1 tane bile doğru düzgün ekmek yapamadım ekmek yapmak makinesinde. bim.in efsane ununu tek geçerim. söke kadar olmasa da isimi görüyor 1 yıldır..

uyardığın için sağol hocam. nerdeyse alacaktım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peynir aldık fiyat düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 1 Ocak 2014; 9:16:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vakur42

arkadaşlar. un.u sakin dusunmeyin. 5kg.luk aldım geçen hafta. 1 tane bile doğru düzgün ekmek yapamadım ekmek yapmak makinesinde. bim.in efsane ununu tek geçerim. söke kadar olmasa da isimi görüyor 1 yıldır..

efsaneyi zaten söke yapıyor hocam. üzerini okursanız yazıyor orda üretici. en azından ankarada satılanları söke yapıyor. ben bi kere unların arasında ölü bir böcek görmüştüm ordan soğmıştum yoksa söke iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

Peynir aldık fiyat düştü

hangisini almıştın hocam.sütaşı mı?
  • Aynen sütaş

• quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

pantene şampuanın doğal sentezi gelirse alırım. saçı dökülen arkadaşlara tavsiye ederim, dökülmeyi yavaşlatıyor.

doğal sentezi? o hangisi oluyor hocam? üzerinde ne yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

pantene şampuanın doğal sentezi gelirse alırım. saçı dökülen arkadaşlara tavsiye ederim, dökülmeyi yavaşlatıyor.

hocam resmi falan var mı şampuanın. Benim de çok dökülüyor bir deneyelim. Head&Shoulders kullanıyorum çok döküyor saçları.
  •  A101  1-5 ocak 2014

@CΛRNIVΛLE ne gıcık bir nickin varmış, mention olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muskeder -- 1 Ocak 2014; 11:58:53 >
  • muskeder kullanıcısına yanıt
    hbo'nun en meşhur dizilerindendir
  • az önce A101 e gittim yumurta almak için peynirin indirimde oldugunu gördüm hemen kaptım 1 tane bence iyi fiyat 8 liradan fazlaydı hep aldıgım ürün
  • bu hafta nikon fotoğraf makinesi var, nasıl acaba alınır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK PaSSenGeR

bu hafta nikon fotoğraf makinesi var, nasıl acaba alınır mı

persembe gunu urunleri icin acilan diger a101 basliginda cogunluk pek onermedi hocam.bende de benzer ozellikli makinesi var.ben de tavsiye etmiyorum.galaxi note telefonum 50 kat daha iyi cekiyor.sonra canon sx150 aldim.memnunum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.