|
A101 1kg kıymaya 13 tl zam (3. sayfa)
-
-
Marketler arasında etiket - kasa fiyatı farkı en çok A101de oluyor. Bilinçli bir strateji bence bu. Çok sık karşılaşıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önceki fiyat üç harfli hortumcuların 3 yıl boyunca halka ucuz dağıtmak için alıp da dağıtmadığı et konusunu devletin öğrenip ceza uygulaması nedeniyle düşüktü. Kıyma kg 34 kuşbaşı kg 37 idi ama bunlarım etiketi koyulmuyordu bilen veya tesadüf edenler alıyordu. Milli gazete isim vermeden bunu haber yapınca kırmızı logolu 3 harfli gazeteyi reklamla tehdit edince ortaya çıktı. Son söz: bu üç harfliler ıcuzluk marketi filan değil batının ileri karakolu pahalandırma enstrümanları, pek çok şeyi migros dahil hepsi aynı fiyat kuruşuna kadar satıyorlar
Kimse de dememiş o kıyma ile çiğköfte olur mu diye -
arayın devleti ihbar edin. Hat kurmuşlardı bunun için. Alo fahiş fiyat hatttı gibi bişi
-
Zamlar normal kardeşim,dolar 8 liradan ,7 liraya çıktı
Eskiden murat bey kaşar peynirini alırdım sonra fiyatı çok artınca ahir markasını almaya başladım oda olmuş 36tl.heralde komple kaşar yemeyi bırakacağım
quote:
Orijinalden alıntı: fatihgh3A101 de yemiyor bu olay, kasiyer insiyatifi olmadığı için sanırım ister al ister alma havasındalar.
Alıntıları GösterFiyat farkını kendi cebinden vereceği için
Allah insalara yardım etsin. -
akıl vermiş ama halen daha pahalılığın tek sebebi partiye toz kondurmayan, seçim olsa koşarak oy verecek insanlara müstehak değil mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Siyaset benim işim değil.quote:
Orijinalden alıntı: 1234Rambo
akıl vermiş ama halen daha pahalılığın tek sebebi partiye toz kondurmayan, seçim olsa koşarak oy verecek insanlara müstehak değil mi?
Ben insanların haline acıdım. -
ben de siyasetçi değilim. yaşadığın ülkede ekonomideki her sonucun tek sorumlusu ülkeyi yönetmekte olan siyasi partidir. bunu bilmek ve anlamak için siyasetçi olman gerekmiyor hocam. kendini bil yeter.
bana öğüt verme kardeşim, bana para ver.
-
migros sanal markette dana kıyma şuan 34.95 , orkide 4 lt yağ 52 lira.
migros Facebook kampanyası 10 lira ile güzel kombo oluyor.Değerlendirmek isteyen kaçırmasın derim.
(kıyma bazen 34.95 e hemen düşmüyor birkaç kere deneyin )
O kıymayla gerçekten çiğ köfte yamamışsınızdır umarım.
-
Yarın bim ve şok 500gr kıyma fiyatida büyük ihtimal artar.
fb kampanyası bitti diye biliyorum. - 3 şubatta
Edit: ocak şubat yapldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURTum -- 7 Şubat 2021; 0:29:54 > -
Ramazan is coming...
Yakında her şeyde çok güzel zamlar göreceğiz hazır olun.
-
yenisi başladı sıcak fırsatlarda konusu var.bulamazsanız atarım konusunu.
alım gücü olan stok yapsın derim , bunlar iyi günlerimiz.Lafım meclisten dışarı esnaf yediği kazığı çektiği sıkıntıları unutmaz hele ki kısıtlamalar kalksın sıkı bir zam dalgası gelecektir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X