Şimdi Ara

A101 1kg kıymaya 13 tl zam (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
5.721
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanki birileri(bim a101 sok hakmar vs) önce ucuz marketiz seklinde piyasaya cikip heryerde çogaldi ve bakkallari bitirdi, sonra istenilen seviyeye gelince (bakkallar bitti esnaf öldü 10bin market oldu) kafalarina gore fiyat belirleyen bir güc oldu simdide piyasada at oynatiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazz48

etiketle kasa arasinda fiyat farki varsa düsük olan fiyat gecerlidir. Donanimhaber uyesinin bunu bilmesi lazim.

A101 de yemiyor bu olay, kasiyer insiyatifi olmadığı için sanırım ister al ister alma havasındalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gzegen kullanıcısına yanıt
    İşte buna iktisatta oligopol piyasa diyorlar. Bakmayin simdi bik bik otenlere bu piyasa olusurken nerdelerdi simdi mi akillarina geldi vatandaş. Bu marketlerin boyle buyumesine kim izin verdiyse ulkedeki bu fahis fiyatlardan da bizzat onlat sorumludur.
  • Noldu protesto yalan oldu galiba adamlar çakıyor zamı hergün  

• İşte süper zeka bir yorum ülkede 2 seviye et var dimi a101 ya da Nusret. Ayrıca Nusret et markası dimi ya da et satan zincir market ya da kasap dimi. Merak ediyorum bu beyinle nasıl yaşıyorsunuz bir de ülkenin en zenginlerinden de olsam Nusret den et yemem. Ne et ile sevişen adama para kazandırırım ne de gerizekalıca sırf moda oldu isim yaptı diye kendimi ona kazıklatırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serin_su842 -- 6 Şubat 2021; 14:53:57 >
  • şu forumda ne kadar boş beleş adam var ordan kıymamı alınır burdanmı alınır alma ulan boş yapma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    güzel arkadaşım ben örnek vetdim orada. ne demek istediğimi anlayan anlamış. sende anladın ama işte sert yapıyorsun neyse canın sağ olsun 😉

dipnot: dimi diye bir şey yok türkçede. doğrusu DEĞİL Mİ şeklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cogo PRENS -- 6 Şubat 2021; 15:5:46 >
  • Dünyada saflıkta, pısırıklıkta üstümüze yok... Çok şikayet edip habire homurdanmaktan başka birşey bildiğimiz de yok...Nehrin bir kenarında yığılmış, karşıya geçmek için bir tek antilopun hareketini bekleyen bir sürü gibiyiz.. İlla birisi çıkıp bi hareket yapacak...

Her daim söylemişimdir; biztüketicilerin boykot isminde çok güçlü bir silahı var ama ne bunun farkındayız, ne de farkında olanımız kullanabiliyor.. Bu silah akıllıca kullanıldığında dize getiremeyeceği firma, satıcı yok...

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

A101, BİM, ŞOK olmasa; mahalledeki marketlerin, bakkalların ve Migros'un insafına kalsak vay halimize... O zaman görün enflasyonu...

• quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

A101, BİM, ŞOK olmasa; mahalledeki marketlerin, bakkalların ve Migros'un insafına kalsak vay halimize... O zaman görün enflasyonu...

Hocam bu 3ü varkende birşey değişmiyor, yokkende değişmeyecek başlıktan gördüğün gibi. İşin ironik kısmı yıllardır iktidarda olan bir partinin bu zam fiyatlarına boykot yapması.siyasete çekmek istemiyorum işim olmazda zaten. Bakalım sonumuz hayrola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 6 Şubat 2021; 15:26:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cogo PRENS

güzel arkadaşım ben örnek vetdim orada. ne demek istediğimi anlayan anlamış. sende anladın ama işte sert yapıyorsun neyse canın sağ olsun 😉

dipnot: dimi diye bir şey yok türkçede. doğrusu DEĞİL Mİ şeklinde.

Birincisi ben sizin arkadaşınız değilim ikincisi burada Türkçe Dil Bilgisi dersine girecek olursak eğer,

"güzel arkadaşım ben örnek verdim orada" devrik cümle yapısıdır doğrusu "ben orada örnek verdim" şeklinde olmalı. "sende anladın ama işte" burada da sen de şeklinde "de" ayrı yazılır.

Üçüncüsü hala bu konuda mesaj yazıyor olmanız şaşırtıcı doğrusu. Siz paranız yoksa A101 den paranız olunca da Nusret den yemeye devam edin. Beni de çocuk gibi sid.k yarışına sokmaya çalışmayın burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serin_su842 -- 6 Şubat 2021; 15:45:20 >

• serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın haklısınız. hoşçakalınız ...
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    İthal onlar da ama
  • -frambuaz kullanıcısına yanıt
    boşa anlatma. canlı hayvanı ülkemize sokunca yerli ilan ediyor onlar. o kafaya anlatamazsın.

• Türkçe de dimi vardır türkiyede kabul edilen İstanbul Türkçesinde belki yok ama sonuç olarak Türkçe İstanbul Türkçesinde oluşmuyor bin tane dalı var

• gzegen kullanıcısına yanıt
    Bir bakkala git hala açık olan bakkallar var sonra bime git ikisi arasındaki fiyat farkına bak

Kimse kusura bakmasın yok bim a101 suçlu yok onlar fiyatı yükseltiyor yok bilmem ne diye saçma sapan şeylere girmeyin bunlar sayesinde ahlaksız esnaftan kurtulduk daha önce esnaftan alışveriş yapmasak inanacağız

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    evet çok haklısınız.. kalınız sağlıcakla.. saygılarımla
  • Pehlivanoğlu kıyması iyidir tavsiyem

• quote:

Orijinalden alıntı: Buchholz rölesi

A101 biraz şımardı sanki. Kapıda uygulamasında 20/100 indirim var ama mesela 100 TL lik sepetiniz için 30 TL lik ürün iptal oldu. Size 4 TL iade yapıyor. Hem indirim hiç oluyor, hem de poşet ve getirme ücreti tamamen ödüyorsunuz. İndirimin hiçbir anlamı kalmıyor. Başıma geldi, ben de komple iptal ettim ama 1 haftadır iadeyi yapmadılar. Kupon tanımlıyorlar falan bir sürü uğraş.

Ayrıca ucuza bir şeyler kaparsanız iptal ediyorlar. Birkaç ay önce online marketten oto buzdolabi aldım 159 TL ye. İptal ettiler. Geçen hafta kapıda uygulamasından AOÇ süt aldım 6.30 TL den iptal ettiler. Stok olmaması pek inandırıcı değil, hangi a101 e gitsem raflarda oluyor, hem de iptal edildikten sonra yine stokta görünüyor bahsettiğim sütler. Yine sucuk almıştım o da iptal edildi. İptalsiz sipariş çok çok nadir oluyor. O zaman amaç kullanılan kuponu geri almak mi diye de düşündürüyor. Kuponu oranlayip iade yapsalar o zaman stok olayı daha inandırıcı olurdu.
    Resimleri ekleyerek bol bol şikayetvara yazın hocam. Hatta A101 genel merkeze yazın, ben katalog ürünü bize hiç gelmedi dedikleri zaman Linkedin’den iç Anadolu bölge müdürüne mesaj gönderdim, kaç tane bu şubeye ürün gönderildiğini sordum, Durumu izah ettim, diğer Çarşamba 1 tane ürün vardı camekan içinde, (diğerlerini sanırım benden önce alanlar olmuş) hani hiç gelmemişti hususi hafta başından önce özel sevkiyat mı oldu dedim. Çalışan iki kasiyerin de suratı asıktı, cins cins baktılar bana 👀

• -frambuaz kullanıcısına yanıt
    Et ithal değilse sıkıntı yok. Yerli sığır zaten üretilmiyor et için. Hepsi ithal Holstein Montofon Simental tarzı hayvanlar kullanılıyor. O yüzden kıymayı nereden alırsanız alın hepsi bu tip hayvanlardır.

İthal et yerli et kavramı da ülkemizde bu tip hayvanların ülkemizde kesildiğinde yerli deniliyor hepsi bu. Kurban zamanında büyük bir hayvanı kendiniz alıp gerekli kısımlarını dağıtıp saklayacaksınız yerli olması için. Bu sene biz öyle yaptık misal. Ama tabiki küçük olduğu için yetmedi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.