Şimdi Ara

A101 26 kasim 2015 hi level powerbank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
16.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu cihazin ozellikleri nedir bilen var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Note 5 gibi yada Sony Z5 gibi bataryası çıkmayan telefonlara AMPER oranı kapsamında telefonların bataryasına zarar verir mi sizce bu Powerbank?

• Takip

• Yok mu bu cihazdan alan

• A101 verdiği bu ürünü kullanan var mı arkadaşlar, bataryayı mahveder mi? Yorum yapacak yokmu? A101 31 Aralık 2015 de yine veriyor bu cihazı kullanan var mı?

• Ben aldım telefonum lenovo vibe x2 2300 mah batarya tel %15 deyken taktim doldurdu 4400 yazdığına bakma gerçek anlamda 4400 değil telefonu bir kere doldurur iste

• Arkadaslar urun 1A cikisli ve gercekte 4400 degil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar şu gerçekte 4400 değil meselesini bi aydınlatalım...

Piyasadaki kaliteliler dahil bütün powerbanklar 3.7 volt pil içerir.Üzerlerindeki amper değerleri 3.7 volt pillere göredir.Oysa bizim telefonların şarj aletleri 5 Volttur.
    3.7 volt 4400 mah bir bataryanın 5 volt karşılığı 3256 mah'tır.

Bir de bu cihazlar şarj esnasında biraz ısınır ve bu da verim kaybına yol açar.Piyasadaki düzgün ürünler %85-%93 arası verimlerde çalışırlar.Yani 3256'yı da tam olarak telefonumuza aktaramayız.Bir kısmı ısınma sonucu kaybolur.%15'lere varan bi kayıp olabilir.Buna şarj esnasında telefonunuzu kurcaladığınızı da ekleyin.Telefon dolarken siz de bir yandan boşaltıyorsunuz kullanarak.

Telefonumuzu şarj esnasında kurcalamadığımızı ve ürünün %90 verimle çalıştığını varsayarsak, bu ürün için telefonumuza aktarabileceğimiz 5 volt için mah değeri 2930 mah civarıdır.%85 verimle de 2767 mah.Bu değeri telefonunuzu şarj ederken yakalıyorsanız adamlar bizi kandırmamış demektir.Yani içinde gerçekten 3.7 Volt 4400 mah piller vardır.

Artık gerisini bataryalarınızın kapasitesini düşünerek hesap edin, ona göre karar verin.Ama gidip de 2000-3000 mah powerbanklar almayın, mennun kalmazsınız.

• ben bugün a101 den 4400 mah cıkıslı 2 tane powerbank aldım

•  A101 26 kasim 2015 hi level powerbank
  • beyler bende a 101den GOSMART ALDIM 7800mah lık .G3 telefonu bır defa tam bır defada yuzde 60 dolduruyor .bende ıcını actım içinde zs6598r entegre kullanıomıs A101 26 kasim 2015 hi level powerbank A101 26 kasim 2015 hi level powerbank A101 26 kasim 2015 hi level powerbank

• abdllh.08 A kullanıcısına yanıt
    bende de aynısı var.

pillerin üzerinde kaç mah yazıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReCoMaX R kullanıcısına yanıt
    mah yazmiyor etiketin ustunde hocam buyuk ihtimal etiket alt kisminda yaziyordur.lg g3 tam bir bucukndefa sarj ediyor

• Hi level 4400 mah olanından aldım telefon veya tablet %40 ta kalıyor şarjı pek fazla şarj etmiyor açıkçası arkadaşım gm5 plus almıştı hediye ettim on yanında kullanırsın dedim elden çıkardım israftan başka birşey değil hi level powerbanklere para yatırmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inceuclusarj -- 13 Aralık 2016; 10:17:52 >
  • hi level 4400 mah power almiştım kullanamadan bozuldu şarj tutmuyor içindeki piller kalem pil mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.