< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 16 Ocak 2020; 0:53:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 16 Ocak 2020; 0:53:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
merhaba arkadaşlar ürünün konsol testini yapan oldu mu ps4 pro ve xbox one x için? input lag değerleri nasıl monitörden tvye geçmek istiyorum ben de 55inçlik olan modeli alıp
|
6 taksit nakit fiyatına oluyor.
|
Oha bedava resmen param olsa alırdım, odamdaki tv de bu boy 4k ve akıllı değil onu da 700₺ civarı almıştım parası olan kaçırmasın derim..
|
Olan uygulamalar; netflix, prime video, youtube, puhutv, blutv, dijiturkplay, bein connect, trttv, trtwolrd, deezer, trtspor, trt 4k, trtspor2, ve appstore'da benim için ssptv haric olmak üzere birçok gereksiz uygulama.
|
Markette çalışan arkadaş sayesinde satışa çıkmadan aldım, akşam kurulumu yaptım, ertesi gün iade etmek istediğimi söyledim. az önce kutusuna koydum bugün iade edeceğim.
Evet fiyatına göre özellikleri kağıt üzerinde çok iyi ama kullanımda çok da iyi olduğunu söyleyemem. Kanal geçişleri yavaş önce ses sonra görüntü geliyor, modem ile tv arasında hiç bir engel olmamasına rağmen internet yavaş (bu arada bağlantım 100 mbps) tv de hız testi yapıyorum en yüksek 16 mbps çıkıyor. Youtube da özellikle ön izleme görüntüleri çamur gibi, benim emektar Samsung da Mi Tv Box var canavar gibi çalışıyor, daha hızlı bağlantısı var ve daha temiz görüntü veriyor. Kumandayı sırf farklı olsun diye Curved yapmışlar :) ama bana kullanımı rahat gelmedi. Bu tarz televizyonları yan odaya ikinci televiyon ya da anne babalara hediye olarak almak daha mantıklı olur. Tv izlerken keyif almak istiyorsanız fiyatına aldanıp bulaşmayın derim, servisine Vestel bakıyormuş ama kurulum için benden 70 TL istediler, kalsın dedim kendim yaptım, garantiye herhangi bir etkisi olmuyor. Tekrar söylüyorum, fiyatına göre bu büyüklük ve bu özellikler çok iyi ama kullanım olarak çok da iyi değil, tahminim 2 yılı doldurmadan bu televizyon dahada yavaşlayacak ve çekilmez hale gelecek. Daha önce biri tüplü diğeri Led olmak üzere 2 defa , Samsung Tv kullandım, tüplü olanı 8 yıl sorunsuz led olanı 5 yıl sonra anakart değişiminden sonra 8 yıl olmasına rağmen hala kullanıyorum. Bu tarz markaların bu kadar ömrü olduğunu da sanmıyorum, en azından %80 nin de. |
Sapla samanı karıştırmamak lazım. Avox arkadaşa da aldırdım. GittiGidiyor dan Trendyolla aynı idi. Hatta 2 adet aldırdım birde 65 lik ten. Hem Awox ile bu tvyi karıştırmak TV nin t sinin zerresinden anlamadığını gösteriyor Öğrenip sonra yorum da bulun.
|
Baya komikmiş 5600str LG'nin IPS panelini kullanıyordu bu tv'de LG'nin IPS panelini kullanıyor. Awox 5600str'nin LG ips olduğuna kanıt https://www.youtube.com/watch?v=TONRJ4rvsJ0 Hi Level'ın bu modelinin LG IPS olduğuna kanıthttps://www.youtube.com/watch?v=eQ6feHGKb5M&t=478s Hi Level 49 inc e 2.000 lira isterken. Awox 5600str birkaç ay önce 1.900 liraya alındı Daha fazla birşey söylemeye dahi gerek yok ama yine de söyleyeyim bir şeyden anlamayan anlamadan bilmeden yorum yapan sizsiniz. Ben EE müh mezunuyum. Siz ise forum köşelerinde MOR edilen bir cahilsiniz BLOK |
Haklısın teknoloji şans işi iyi tecrübe ettim bunu. Düz izlemelik tv.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.sins -- 14 Ocak 2020; 3:36:40 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 14 Ocak 2020; 7:57:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poqito -- 14 Ocak 2020; 8:33:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 14 Ocak 2020; 8:50:21 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 14 Ocak 2020; 10:54:30 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|