Şimdi Ara

A101 - HI LEVEL 49UHL650 - 16 Ocak - 1999 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
8
Favori
56.429
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps4 pro için yeterli olur mu acaba?Fikri olan var mıdır 🤔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffrisby

Panel iyi mi yoksa kötü mü yorumunuzdan bir anlam çıkaramadım

Alıntıları Göster
    Kişiye göre değişir

• quote:

Orijinalden alıntı: radagasty

Ps4 pro için yeterli olur mu acaba?Fikri olan var mıdır 🤔
    Yeterli olur. Bende 2 adet regal 4k TV var. Ps4 pro kullanıyorum. Gayet yeterli. Sıkıntı yok. Çok akıcı oynanıyor.
    İps panel ikisi de.
    Biri 55R7540UA
    Diğeri salonda bizişmkile tv ve YouTube için kullanıyor.
    Memnunuz .
    Panel olarak birbirine yakın zaten. Vestel üretimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 adet aldım 8 ay sonra evleneceğim o zaman daha pahalı olur diye şimdiden aldım

• ffrisby kullanıcısına yanıt
    16 ocakta değil mi? nasıl aldınız?

• crwly kullanıcısına yanıt
    Hocam ben karta çektirdim personel tanıdık olduğu için .
    Onlar sistemden Perşembe geçecekler.
    12 taksit ile 2.109a geldi bence özelliklerine göre çok iyi gibi geldi.
    A101 - HI LEVEL 49UHL650 - 16 Ocak    -   1999 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: MarionCobretti

28 Kasım'da ilk satışa sunulduğunda almıştım. Fiyat performans ta bu TV nin üzerine bir TV şuana kadar yok. Kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca peşin fiyatına Bonus a 12 taksitle satın almıştım. Kolaylık sağlıyor çalışanlar.
    LG IPS panelli 55' 4K awox 5600str yi 1900 e aldı insanlar
    Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.

• Babangida Babayaro kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumlarda çok fazla kişi beğenmiş.
    Kullanıcı olarak olumsuz gördüğünüz bir yanı var mı ?

• Markette çalışan arkadaş sayesinde satışa çıkmadan aldım, akşam kurulumu yaptım, ertesi gün iade etmek istediğimi söyledim. az önce kutusuna koydum bugün iade edeceğim.
    Evet fiyatına göre özellikleri kağıt üzerinde çok iyi ama kullanımda çok da iyi olduğunu söyleyemem. Kanal geçişleri yavaş önce ses sonra görüntü geliyor, modem ile tv arasında hiç bir engel olmamasına rağmen internet yavaş (bu arada bağlantım 100 mbps) tv de hız testi yapıyorum en yüksek 16 mbps çıkıyor. Youtube da özellikle ön izleme görüntüleri çamur gibi, benim emektar Samsung da Mi Tv Box var canavar gibi çalışıyor, daha hızlı bağlantısı var ve daha temiz görüntü veriyor. Kumandayı sırf farklı olsun diye Curved yapmışlar :) ama bana kullanımı rahat gelmedi.
    Bu tarz televizyonları yan odaya ikinci televiyon ya da anne babalara hediye olarak almak daha mantıklı olur. Tv izlerken keyif almak istiyorsanız fiyatına aldanıp bulaşmayın derim, servisine Vestel bakıyormuş ama kurulum için benden 70 TL istediler, kalsın dedim kendim yaptım, garantiye herhangi bir etkisi olmuyor.
    Tekrar söylüyorum, fiyatına göre bu büyüklük ve bu özellikler çok iyi ama kullanım olarak çok da iyi değil, tahminim 2 yılı doldurmadan bu televizyon dahada yavaşlayacak ve çekilmez hale gelecek.
    Daha önce biri tüplü diğeri Led olmak üzere 2 defa , Samsung Tv kullandım, tüplü olanı 8 yıl sorunsuz led olanı 5 yıl sonra anakart değişiminden sonra 8 yıl olmasına rağmen hala kullanıyorum.
    Bu tarz markaların bu kadar ömrü olduğunu da sanmıyorum, en azından %80 nin de.

• quote:

Orijinalden alıntı: ffrisby

Hocam yorumlarda çok fazla kişi beğenmiş.
    Kullanıcı olarak olumsuz gördüğünüz bir yanı var mı ?
    High LEVEL marka kullanmadım daha önceden. Fakat panel ve kalite olarak regal ile birbirine yakın cihazlar. Regal tvden genel olarak memnunum. Pc ve ps4 pro bağlı. Çok memnunum.
    Bütçeniz bu kadarsa kağıt üzerinde iyi görünüyor. Yine diyorum kullanıcı yorumlarına iyi bakın. Karar verin.
    Olumsuz olarak gördüğüm yazılım biraz daha geliştirilebilir. Ara sıra kumanda donup takılabiliyor. TV ya reset atıyor ya da kendi kendine düzeliyor. Bu durum çok sık olmuyor. Herhalde, tvnin kumandaya tepkisi bazen gecikebiliyor. Fiyat performans olarak alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 14 Ocak 2020; 14:21:11 >
  • Sapla samanı karıştırmamak lazım. Avox arkadaşa da aldırdım. GittiGidiyor dan Trendyolla aynı idi. Hatta 2 adet aldırdım birde 65 lik ten. Hem Awox ile bu tvyi karıştırmak TV nin t sinin zerresinden anlamadığını gösteriyor Öğrenip sonra yorum da bulun.

• quote:

Orijinalden alıntı: hezarfen07

Markette çalışan arkadaş sayesinde satışa çıkmadan aldım, akşam kurulumu yaptım, ertesi gün iade etmek istediğimi söyledim. az önce kutusuna koydum bugün iade edeceğim.
    Evet fiyatına göre özellikleri kağıt üzerinde çok iyi ama kullanımda çok da iyi olduğunu söyleyemem. Kanal geçişleri yavaş önce ses sonra görüntü geliyor, modem ile tv arasında hiç bir engel olmamasına rağmen internet yavaş (bu arada bağlantım 100 mbps) tv de hız testi yapıyorum en yüksek 16 mbps çıkıyor. Youtube da özellikle ön izleme görüntüleri çamur gibi, benim emektar Samsung da Mi Tv Box var canavar gibi çalışıyor, daha hızlı bağlantısı var ve daha temiz görüntü veriyor. Kumandayı sırf farklı olsun diye Curved yapmışlar :) ama bana kullanımı rahat gelmedi.
    Bu tarz televizyonları yan odaya ikinci televiyon ya da anne babalara hediye olarak almak daha mantıklı olur. Tv izlerken keyif almak istiyorsanız fiyatına aldanıp bulaşmayın derim, servisine Vestel bakıyormuş ama kurulum için benden 70 TL istediler, kalsın dedim kendim yaptım, garantiye herhangi bir etkisi olmuyor.
    Tekrar söylüyorum, fiyatına göre bu büyüklük ve bu özellikler çok iyi ama kullanım olarak çok da iyi değil, tahminim 2 yılı doldurmadan bu televizyon dahada yavaşlayacak ve çekilmez hale gelecek.
    Daha önce biri tüplü diğeri Led olmak üzere 2 defa , Samsung Tv kullandım, tüplü olanı 8 yıl sorunsuz led olanı 5 yıl sonra anakart değişiminden sonra 8 yıl olmasına rağmen hala kullanıyorum.
    Bu tarz markaların bu kadar ömrü olduğunu da sanmıyorum, en azından %80 nin de.
    Bilgilendirmeniz için teşekkürler

• hezarfen07 kullanıcısına yanıt
    Hangi market bu uğramayalım oralara . Açık kutu vermesinler :)
    Şaka maka buradaki A101 e gelmemiş henüz .

• Arkadaşların açıklamasına göre anlaşılan markadan şaşmamak lazım bütçe yetiyorsa iyisi alınmalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    netflıx ve yotuube performansı nasıldır hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarionCobretti

Sapla samanı karıştırmamak lazım. Avox arkadaşa da aldırdım. GittiGidiyor dan Trendyolla aynı idi. Hatta 2 adet aldırdım birde 65 lik ten. Hem Awox ile bu tvyi karıştırmak TV nin t sinin zerresinden anlamadığını gösteriyor Öğrenip sonra yorum da bulun.

Baya komikmiş 5600str LG'nin IPS panelini kullanıyordu bu tv'de LG'nin IPS panelini kullanıyor.

Awox 5600str'nin LG ips olduğuna kanıt
    Pixel Tvyoutube
    Hakkımızdaki İddialara Cevap! U5600STR LG Panel Mi Değil Mi!
    https://www.youtube.com/watch?v=TONRJ4rvsJ0

Hi Level'ın bu modelinin LG IPS olduğuna kanıt
    Pixel Tvyoutube
    A101 Satışı HI-LEVEL 49UHL650 49'' 4K SMART TV - BU FİYATA BU TV KAÇMAZ !
    https://www.youtube.com/watch?v=eQ6feHGKb5M&t=478s

Hi Level 49 inc e 2.000 lira isterken. Awox 5600str birkaç ay önce 1.900 liraya alındı

Daha fazla birşey söylemeye dahi gerek yok ama yine de söyleyeyim bir şeyden anlamayan anlamadan bilmeden yorum yapan sizsiniz. Ben EE müh mezunuyum. Siz ise forum köşelerinde MOR edilen bir cahilsiniz BLOK

• Arkadaşlar televizyonun tüm detaylarından anlamam ama bende bir kaç yorum yapayım dedim .
    Ürünü biraz önce kurdum .
    Göze çarpan herhangi bir kusur görmedim.
    YouTube anasayfasında biraz bozukluk var ama bu net bağlantısından kaynaklı olabilir çünkü yavaş bir net hızım var .
    Arkadaşın bahsettiği gibi sesin sonradan gelmesi bir durum yok bende . Ses gücü iyi geldi .
    Soluk görünen yüzler görüntü ayarlarında biraz oynama yapınca düzeldi şu anda sorunsuz.
    Netflix ve diğer uygulamalar sorunsuz su anda .
    Tek sorunu ayakları o da çok dandik
    Merak edenler var ise soru sorabilir.
    Alanlara hayırlı olsun .
    Ayrıca 1 kaç ay önce satılan cihazı aynı fiyattan alma gibi bir durumumuz mevcut değil . Alamadığımıza göre karşılaştırma yapmamıza gerek olmadığını düşünüyorum.
    Kusurumuz var ise affola.
    A101 - HI LEVEL 49UHL650 - 16 Ocak    -   1999 TL A101 - HI LEVEL 49UHL650 - 16 Ocak    -   1999 TL A101 - HI LEVEL 49UHL650 - 16 Ocak    -   1999 TL A101 - HI LEVEL 49UHL650 - 16 Ocak    -   1999 TL A101 - HI LEVEL 49UHL650 - 16 Ocak    -   1999 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffrisby -- 14 Ocak 2020; 16:33:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

4k ve full hd goruntuler nasıl hocam kaliteli mi tatmin ediyor mu ?

Netflix ve yooutube icinde vıdeolar ıvs acınca görüntü nasıldır acaba kötü mü ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.