Şimdi Ara

A101 - HI LEVEL 49UHL650 - 16 Ocak - 1999 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
323
Cevap
8
Favori
56.418
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mobilden 20tl indirim olmadı, nasıl oluyor ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online alınca kargo mu getiriyor? Servis mi?
    ips va afaki fark varmı.

• Arkadaşlar ben tv yi aldım. Ama kanalları bir türlü ayarlamadım. Turksat seçiyorum ön ayarlı kanallarda "Bilgi Yok " yazıyor. Üç beş kanal çekiyor gerisi yok. Daha önce kanal ayarı yapanlar bir yardımcı olabilir mı?

Edit: Kendim açıp kurdum servis için fatura gerekiyormus. Mağaza faturayı yarın verecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabrek -- 15 Ocak 2020; 19:40:26 >
  • aotnob A kullanıcısına yanıt
    APP101 kampanya kodu mobil uygulama için
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabrek

Arkadaşlar ben tv yi aldım. Ama kanalları bir türlü ayarlamadım. Turksat seçiyorum ön ayarlı kanallarda "Bilgi Yok " yazıyor. Üç beş kanal çekiyor gerisi yok. Daha önce kanal ayarı yapanlar bir yardımcı olabilir mı?

Edit: Kendim açıp kurdum servis için fatura gerekiyormus. Mağaza faturayı yarın verecekmiş.
    Garantiyi servis başlatmıyor mu? Siz açınca sorun olur muhtemelen. Ekranda vs sorun olursa hak iddia edemezsiniz.

• diabrek kullanıcısına yanıt
    Bu kanala sorun isterseniz mesaj olarak cevap veriyorlar. Hatta anlatımda var galiba kanal ayarı ile ilgili.
    Pixel Tvyoutube
    A101 Satışı HI-LEVEL 49UHL650 49'' 4K SMART TV - BU FİYATA BU TV KAÇMAZ !
    https://www.youtube.com/watch?v=eQ6feHGKb5M&lc=z23og33ojyrvcvbyn04t1aokgbyyt44svp3cduiidq4ybk0h00410.1576568980247074

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Garantiyi servis başlatmıyor mu? Siz açınca sorun olur muhtemelen. Ekranda vs sorun olursa hak iddia edemezsiniz.

Alıntıları Göster
    Kurdum sorun yok. Garantiyi başlatsın yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabrek -- 15 Ocak 2020; 20:41:1 >
  • diabrek kullanıcısına yanıt
    Memnunmusunuz srs ve görüntü bi samsung gi i kalite varmı paneli samsung o bakımdan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sercangoksu kullanıcısına yanıt
    Thanks men

• quote:

Orijinalden alıntı: sileustun

Bende ona şaşırdım ama enpara kredi kartı ile aldım sonra
    6 taksite böler enpara
    Enpara taksit veriyor mu kesin, kontrol edince bilgi verebilirseniz sevinirim. A101 market olarak algilarsa vermeyebilir sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecetin271 -- 15 Ocak 2020; 21:26:55 >
  • Alttaki linkten tv hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
    https://tavsiyeforumu.com/konu/49-hi-level-smart-uhd-tv-1999-tl.6009/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 15 Ocak 2020; 21:35:15 >
  • Ilk izlenim oldukça iyi. Evde Samsung tv de var 32' biraz eski bir model. Onunla kıyaslamak doğru olmaz sanırım.
    Bu tv nin ses ve görüntü kalitesini beğendim ben. Kanal geçişleri hızlı. En çok da uygulamalar da en çok lazım olacak netflix puhu blue bein hepsi var.
    Ama ayaklar çok dandik. Zaten tv çok hafif bu yüzden ayak sorun çıkarmaz.
    Kaşa kalırdı bir Samsung değil elbette ama bu özelliklere de bu paraya Samsung yok.
    Bu arada tv ye 6 taksit yaptırdım peşin fiyatına. 12 de yapabilirim dedi eleman istemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: diabrek

Ilk izlenim oldukça iyi. Evde Samsung tv de var 32' biraz eski bir model. Onunla kıyaslamak doğru olmaz sanırım.
    Bu tv nin ses ve görüntü kalitesini beğendim ben. Kanal geçişleri hızlı. En çok da uygulamalar da en çok lazım olacak netflix puhu blue bein hepsi var.
    Ama ayaklar çok dandik. Zaten tv çok hafif bu yüzden ayak sorun çıkarmaz.
    Kaşa kalırdı bir Samsung değil elbette ama bu özelliklere de bu paraya Samsung yok.
    Bu arada tv ye 6 taksit yaptırdım peşin fiyatına. 12 de yapabilirim dedi eleman istemedim.
    Netflix 4k değil mi.

• Netflix üyeliğimi yenileyemedim onu bilemiyorum
    4K bir tek trt'de var.
    A101 - HI LEVEL 49UHL650 - 16 Ocak    -   1999 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabrek -- 15 Ocak 2020; 23:4:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecetin271

Enpara taksit veriyor mu kesin, kontrol edince bilgi verebilirseniz sevinirim. A101 market olarak algilarsa vermeyebilir sanki.

Alıntıları Göster
    Ben kasimda bu tvyi enparayla a101 mağazasından aldim. Provizyondan dustukten sonra 6 taksit yaptirmadi. Sonra musteri hizmetlerini aradim. A101 market oldugu icin izin verilmiyor dedi. Bana faturayi enpara mailine ve kac taksit yaptirmak istediginizi yazin biz ayarlayacagiz dediler. 3-4 gune halletiler. Hesap kesim tarihinize az varsa risk almayin. En az 6 7 gün onceden ayarlayinki sonra 2bin tlyi tek seferde ödemek zorunda kalmayin😀

• "Tavsiye forumdan alintıdır"
    Speaker box ve Dahili subwoofer bu modelde var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: undermunder

"Tavsiye forumdan alintıdır"
    Speaker box ve Dahili subwoofer bu modelde var
    Bilgi için teşekkürler.Ben de bugün yeni öğrendim. .Hatırlatmanız iyi oldu.Konu mesajına ekliyorum.
  • Peşin fiyatına taksit için illa tanıdık olmak lazım sanırım ben bugün sordum mümkün değil diyolar

• Bu TV'de ekran yansıtma var değilmi ? Yani telefon ekranını direkt olarak yansitabilirim? Ayrıca ssiptv vb. uygulamalar yüklenebilir değil mi?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.