Şimdi Ara

A101 - 7 Eylül - 5 Ekim Tarihleri arasında çok amaçlı dolaplarda %50 İndirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
4
Favori
9.624
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 şube gittim, birinde banyo dolabı vardı, personelin indirimden haberi yok, barkodu çekip kasada okuttum, stok bulabilirseniz fiyatlar mağazalarda geçerli.

A101 - 7 Eylül - 5 Ekim Tarihleri arasında çok amaçlı dolaplarda %50 İndirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar adore 4 kapaklı dolap vardı, fiyatı 910 küsürdü, düşmez diye düşündüm ama o da 459a mı ne düştü, kapanış saatiydi tam bakamadım. Zaten alsamda 28-29 kiloydu taşımam sorun olurdu.

Aynı şubede kitaplığı buldum aldım, 13-14 kilo civarı, kurulumu yaptım çok kolaydı, 199 liraya geldi, bir de istanbulkartla ödedim. Diyeceğim o ki; personellerin indirimden dahi haberi yok, stok varsa var, yoksa hiç gelmemiş olma ihtimali çok yüksek..

Adoreye 4 kapaklı ürüne ait barkod;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 7 Eylül 2023; 23:43:6 >

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Kitaplıgın fotosunu atabilir misiniz rica etsem

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sneijder101010 kullanıcısına yanıt

Tabi hocam, duvara sabitlemek için basit bir yöntemde eklemişler. Öne doğru düşüşü engellemesi için kalın kumaş şeritle duvara ve dolaba üstten vidalıyorsun, onu henüz yapmadım

• Bugun eve gelirken yol üstü 10 tane falan a101 e girdim,
    3 cesit dolap da lazimdi ama hicbirinde dolap urunu yoktu.sadece birinde calisma masasi 2 adet vardi bana lazim degildi maalesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6-7 tane şubeye gittim bende aynı 1 tane kitaplık vardı ona da kendi satiiklar 100 e yakın i defter kitap koymuşlar, orda satıyorlar 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mahalledeki tüm A101'leri baktım ama bırak bunları,1 tane bile mobilya yoktu.

• Güzel fiyatlar yarın bi dolanayım aynalı banyo dolabı lazımdı, a101 kapıda kimi ürünler gözüküyor

• Arkadaşlar hangi ildeki şubeleri geziyorsunuz? İstanbul mu

• İstanbul Pendik'te dün iki üç şubeye gittim vardı. Hatta bu kataloktakinden farklı bir dolabı 180 liraya aldım...kasiyer bunlar 2018 den kalma dedi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.