Bildirim
A101 - 7 Eylül - 5 Ekim Tarihleri arasında çok amaçlı dolaplarda %50 İndirim (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Kitaplıgın fotosunu atabilir misiniz rica etsem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tabi hocam, duvara sabitlemek için basit bir yöntemde eklemişler. Öne doğru düşüşü engellemesi için kalın kumaş şeritle duvara ve dolaba üstten vidalıyorsun, onu henüz yapmadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugun eve gelirken yol üstü 10 tane falan a101 e girdim,
3 cesit dolap da lazimdi ama hicbirinde dolap urunu yoktu.sadece birinde calisma masasi 2 adet vardi bana lazim degildi maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6-7 tane şubeye gittim bende aynı 1 tane kitaplık vardı ona da kendi satiiklar 100 e yakın i defter kitap koymuşlar, orda satıyorlar 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mahalledeki tüm A101'leri baktım ama bırak bunları,1 tane bile mobilya yoktu.
-
-
Arkadaşlar hangi ildeki şubeleri geziyorsunuz? İstanbul mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İstanbul Pendik'te dün iki üç şubeye gittim vardı. Hatta bu kataloktakinden farklı bir dolabı 180 liraya aldım...kasiyer bunlar 2018 den kalma dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X