Şimdi Ara

A101 - 7 Eylül - 5 Ekim Tarihleri arasında çok amaçlı dolaplarda %50 İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
4
Favori
9.636
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Perşembe aldın aldın ürünleri ile beraber paylaşıldı .

Onlıne satışı yok her mağazanın stok durumuna bakın , konum izni verince hangi mağazada stok var gözüküyor.

Bu zamanda bu fiyatlara çok uygun

• Arkadaşlar adore 4 kapaklı dolap vardı, fiyatı 910 küsürdü, düşmez diye düşündüm ama o da 459a mı ne düştü, kapanış saatiydi tam bakamadım. Zaten alsamda 28-29 kiloydu taşımam sorun olurdu.

Aynı şubede kitaplığı buldum aldım, 13-14 kilo civarı, kurulumu yaptım çok kolaydı, 199 liraya geldi, bir de istanbulkartla ödedim. Diyeceğim o ki; personellerin indirimden dahi haberi yok, stok varsa var, yoksa hiç gelmemiş olma ihtimali çok yüksek..

Adoreye 4 kapaklı ürüne ait barkod;

• robot216 kullanıcısına yanıt
    Magaza Stok durumunu bulamadım hocam,
    yardimci olur musunuz,ihtiyac vardi ,acil lazim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İstediğiniz modeli Google ile arayın, a101 stoklarında stok yok gozukcektir ama fiyat kısmının altında mağazada bul diye bir yer var ona tiklayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar uzun neden tarihleri tutmuşlar acaba ? Genel 7-10 gün arası bir şeyler yapıyorlardı.

• Bilgi için teşekkürler çalışma masası a101 kapıda vardı sipariş geçiyorum bakalım gelecek mi

Hocam ben bunu bulamadım kendi sitesinde mi yazıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mağazada bulu görebilen varsa ss atsın bizde görelim

• fiyatlar çok iyi yalnız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende çalışma masası ve kitaplık baktım ama stok bilgisi alanını göremedim. bu zamanda bu fiyatlar gerçekten mükemmel ama stok bulabilmek büyük şans.

• Ürünlerin çoğuna baktım uygulamadan ve online satışa özel deniyor ve stoklar yok ,
    Mağaza stok durumu olsa da eski fiyattır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytunga050 -- 7 Eylül 2023; 11:4:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam ben de mağazala stoğunu sorgulama kısmını bulamadım.

• Mağaza stoğu gece sorgulanabiliyordu şu an bende de çıkmıyor. Ancak bölgemde stok görünen 4 mağaza vardı hepsine de gittim ellerinde ürün yok. Ya stok bilgisi yanlış görünüyordu ya da mağaza çalışanları sabah dükkanı açar açmaz dolapları iç ettiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi fiyatlarmış.

• Malzemesini anlayabilen var mı çok uygun plastikten ucuz kanserojen madde olmasın

• Mikrodalga dolabı
    Ayakkabılık
    Banyo dolabı
    3 kapaklı dolap hepsine de acil ihtiyacım vardı yeni yer diziyorum. Ama hiç birini bulamadım. Gördüğüm kadarıyla hepsi online özel diyor ama hiç birisinde stok yok. Sanırım dümenden kampanya yapmışlar yalan dolan.
    Herhangi birini dahi alabilsem çok mutlu olurdum bir yolunu bulan öğrenen olursa lütfen haberdar etsin.

• Şubeye gittim orada fiyatlar normal gözüküyor fakat barkodla okutunca kasada düşüyor ben ayakkabı dolabı aldım 1 kaç ürün daha vardı.şubeleri dolaşın ve barkod okutun

• Sekiz raflı dolaptan 3 tane olacak şekilde, marangoz 17.000 lira fiyat verdi üstelik kapaksız.

• Hangi mağzada stokta olduğunu bulamadım ya

• Mağzadakilere gezdik onlar sadece internette var stoklarda yok dediler, nette bakıyoruz stok yok, yine göstermelik 3-5 stok koydular galiba.

• 4 tane 101 gezdim hiçbirinde hiçbir ürün yok. Yaktığım mazota acıdım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.