Biraz inceledim 120 lira 1 kg lio siyah, 160 lira 1 kg pınar süzme peynir ve barilla makarnalar iyi gibi geldi. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Biraz inceledim 120 lira 1 kg lio siyah, 160 lira 1 kg pınar süzme peynir ve barilla makarnalar iyi gibi geldi. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Önce kendinize şunu sorun; Ülker(Yıldız Holding)’e para kazandırmak istiyor muyum?
Cevabınız evet ise ŞOK çöpünden alışveriş yapabiliriz. Ülker’in de ürünleri çöp, şok’un da ürünleri çöp. Mağazalar çöplükten geçilmiyor. Yıldız Holding’e ait çöplüklerin başında geliyor. |
lınk yok görsel yok , zahmet edip konu acmasaydın reis |
aynı fiyatlar laf cambazlığı şok Cepte Şok https://www.sokmarket.com.tr/100-urunde-gecen-sene-fiyatli-urunler-sgrp-122965?page=7 |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 2 Mart 2025; 15:19:12 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Mağazada da geçerli mi acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçen yıl bu fiyat olduğuna emin miyiz acaba? Daha 2 hafta önce 700gr mis kaşar peyniri 139TL idi.Yersen geçen yıl ki fiyatlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakılıç -- 2 Mart 2025; 21:5:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Geçen sene 1 ay boyunca zam yapmayacağız gibisinden haberler yapmışlardı. Sonuçta 1 hafta geçmeden zam yağmuruna tutulmuştuk. Bunlar sadece reklam. İnanmayın. Sıcak fırsat felan olduğu yok. |
Geçen yıl barilla makarnalar en kötü fiyatı 24 liraydı. bazen 19liraya filan bile düşüyordu. daha 3 ay filan 29+ üstü oldular. fiyatlar hikaye. |
Bu kadar alıngan olma hocam, o yazim da ki sitem/şikayet size değil. İroni yaptim sadece. Yoksa şikayet mercii tabi ki siz değilsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |