Şimdi Ara

Türk Telekom Yıldızlı Günler 100 Mbps 139 TL (16 Şubat-10 Mart tarihleri arası geçerli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
5
Favori
8.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türk Telekomünikasyon A.Ş.
    https://www.turktelekom.com.tr/Sayfalar/Ana-Sayfa.aspx
    Türk Telekom Yıldızlı Günler 100 Mbps 139 TL (16 Şubat-10 Mart tarihleri arası geçerli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 1 Mart 2022; 19:33:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Dün numaramı bıraktım. Bugün aradılar, yarım saat sonra da teknik servis geldi. Şifre vs gönderildi ama hala Turknet'ten internet geliyor. Kapanmasını bekliyorum. 100 TL üzeri alışverişlerde geçerli 50 TL trendyol indirimini de yolladılar hemen sms olarak. 2 sene sabit fiyat gayet iyi bana göre. 6 ay sonra Tuknet'in fiyatınnın ne olacağı belirsiz.

Yıllarca taahhüt bizi firmaya esir ediyor diye isyan ediyorduk. Şimdi taahhüt peşinde koşuyoruz. Tuhaf geldi :D

• yeni abonelereymiş :(

• viydihol V kullanıcısına yanıt

Mevcut abonesine yapar mı hiç zaten onlar gebersin.

• pahalı

• 100Mbit 182 TL şuan bence 139 TL'ye düşmesi gayet iyi. Yıldızlı Günler kampanyası zaten, geçici olarak açılmış.

• Türk et mileni vs 100 fiber 100 TL,aynı internet,modemi bile Telekom veriyor

• Türknet 1000mbps kadar 99tl ödüyorum bu hat çekilmeden önce 35mbps kadar 130tl ödüyordum Türk Telekoma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • millenicom telekom altyapısı, fakat superonline omurgası kullanıyor +20ms pinglerde artış oluyor. turknet nasıldır hangi yolları kullanır yoksa buna geçmek mi mantıklı olur

• AdRenaLime kullanıcısına yanıt

bu hafta bakır kablodan fibere geçtim. Modemi telekom verdi, 100 mbps 99tl, ping 5

Ayrıca bunu da yapmalarının nedeni telekom santraller ile evler arasındaki tüm bakır kabloları satacakmış. Cumhuriyet tarihi boyunca halkın parasıyla yapılan kabloların satılması ve kar olarak şirkete düşmesi adaletsiz.

Daha önceden telekomu satın alan dolandırıcı hariri zamamında şehirler arası bakır kablolar satılıp kar olarak haririye verilmişti.

Adam paralarla kaçıp telekomu borç veren bankalara bırakmıştı.

edit Türknet kullancısıyım. Merkez istanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebelehubele -- 16 Şubat 2022; 23:40:14 >
    TurkNet'in kendi omurgası var ve çok sağlam. Ama yine de bölgeden bölgeye değişir.
    TurkNet sabit fiyat değil o sıkıntı, muhtemel bu yıl 120+ TL fiyata çıkacak. Bu dönemde zam gelmedik şey kalmadı. Taahhütleri yenilemekte fayda var.

• hebelehubele H kullanıcısına yanıt

hocam orası öyle bende 130 megabit ftth alıyorum milleniden ping istanbula 4 gözükür tabi. ama telekom omurgası üzerinden netgalakside vie.valve 39 ms ping alınırken ben milleniden 59-65 arası alıyorum. telekom altyapısı ama tracertte reverse.superonline cart curt yazıyor ping fırlıyor. bu superonlineın yurtdışı çıkışları leş, bana telekom omurgası kullanan iss lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdRenaLime -- 16 Şubat 2022; 23:37:28 >
  • hocam netgalaksi deniycem bakalım. memnun kalmazsam turknete geçerim büyük ihtimalle. altyapı kusursuz yani iss kapasitesi önemli olan vede yurtdışına dolaştırıp mı çıkıyor gibi etkenler önemli

Millenicom 35 mbps var vdls Telekom altyapısı 6ms

Aynı fiyata 25 mbps süperonline vardı almadım

Kendi altyapısı varken neden superonline omurgasını kullanıyır ki?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

millenicomun kendi altyapısı yok. telekom altyapısı üzerinden bile kullansan senin internetin superonline noktaları üzerinden yurtdışına çıkıyor. adamlar yurtdışı için superonline ile anlaşmış. cmd den tracert vie.valve.net yaz bak reverse.superonline çıkıyor

o 6 ms ping yurtdışına değil bu arada, istanbula falandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdRenaLime -- 16 Şubat 2022; 23:51:39 >
    Aynen öyle hocam, şu milleni.com keşke çoğunlukla turktelekom omurgası kullansa. Buyrun bu da istatistik tablosu, çoğunlukla tellcom (superonline) omurgası kullanıyor. Sonrası turktelekom A.S üzerinden azınlıkla geliyor ve gerisi yabancı firmalar.

• Verdiği tp link modemi düzeltseler keşke belli süre çalışıyor kapat aç yapınca düzeliyor

Mh de diyorki Kapatıp açınca düzenliyorsa problem yok demektir :)) diyorlar

• Fiyat sağlam. Tahhut yenileyen içinde olsa iyiydi :(

• Netspeed kullanıyorum şuan memnunum ama türknet hic denemedim 100mbit hızı alıyorum download uploaddan değil sadece ping ms için turknet aklımı çelmiyor değil.

• tuncayç20 kullanıcısına yanıt
    Aynı modemden bende de var. Başta ZTE ZXHN H168a getirdiler beğenmedim ve değişime gittim. Sonra TP-Link marka verdiler kutuya dikkat etmedim, TD-w9970v3 vermişlerdir deyip geçtim. Eve bir geldim,o ne güzel modemdir öyle,tasarım falan şahane,çok sevdim. Sonra kullandım,lanet gelsin dedim keşke almasaydım ZTE ile devam etseydim.

8 TL taksitle 24 ay sözleşmeli modem,neyse siteye bir girdim modem 600 TL olmuş. Eskiden aldığım için kurda düşük. Kısaca 200'e alıp 400'e satarım başkasına. Yedek olarakta TD-w9970v3 aldım,şuan iki modemim var turktelekom 50mbit hattımda. Modemin yazılımının leş olmasına mı üzüleyim,fiyatının yükselip bana kâr ettirmesine mi?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.