SAMSUNG TV SAHİPLERİNE 3 AY TV+ HEDİYE
SAMSUNG PROMOTION'TV+ 3 AY HEDİYE ÜYELİK KAMPANYA KOŞULLARI
*Kampanya 01.01.2018 – 30.06.2023 tarihleri arasında shop.samsung.com veya yetkili Samsung bayilerinden satın alınmış seçili Samsung televizyonlarını 30 Haziran 2023 tarihine kadar internete bağlayarak aktive eden tüketiciler için geçerlidir...
Vatan Bilgisayar tv lerde %20 indirim webe özel
MPG B550 GAMING CARBON WIFI hangi ramlari destekliyor ?
geçen ay MPG B550 GAMING CARBON WIFI anakartlı sistem toplattım.xpg ram takmışlar desteklememiş. eski kasamdaki 2400 mhz corsair venegance ramleri taktık.
işlemcim amd ryzen 5 5600
hangi ram grubu uyygun anlamadım
Memory compatibility support depended on the CPU memory controller.
VATAN bilgisayar webe özel %15 indirim
ürünleri tek tek satın aldım %15 indirmli aldım.tek seferde alırsanız sadece 1 üründe indirim oluyor
aldığım ürünler
ssd yi burdan almıştım
KDV İndirimi gelecek filan diye duydum ama bekleyemedim.bonusa 12 taksit yaptı anakartta diğerleride 6 oldu benim hatamdan
SONY Fırsat Günleri Başladı
22 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Sony Fırsat Günleri boyunca televizyondan ev sinema sistemlerine, fotoğraf makinelerinden ses ekipmanlarına, oyun ekipmanlarından daha birçok alanda sektör öncüsü yüzlerce üründe kaçırılmayacak indirimler sony.com.tr ‘de tüketicileri bekliyor.
https://www.sony.com.tr/electronics/sonydays
Seçili adata xpg ürünlerinde indirim
Mayıs ayı sonuna dek sürecek kampanyada XPG SUMMONER mekanik oyuncu klavyesi, ADATA SWORDFISH SSD ve XPG SX8200 SSD gibi seçili ürünlerde %20’ye varan indirimler oyuncuları bekliyor.
ürünlerden bazıları
https://www.hepsiburada.com/adata-su650-120gb-520mb-450mb-s-3d-nand-sata3-2-5-ssd-pm-HB00000GKY07
kaynak
Trend Micro Maximum Security 6 ay ücretsiz
Trend Micro Maximum Security 6 ay
indirmek için
https://sharewareonsale.com/cart
sayfanın altındaki I don't use Facebook, Twitter, or LinkedIn! e tıklayıp gerekli bilgileri girmek
bitdefender kullanıyorum 6 ay süresi var. onuda bu siteden indirmiştim.trend micro yu hiç kullanmadım.
gittigidiyor 50 TL üzeri alışverişinizde geçerli 20 TL indirim
gittigidiyor 50 TL üzeri alışverişinizde geçerli 20 TL indirim( KİŞİYE ÖZEL)
HESABINIZA BAKIN
2022 Sony BRAVIA XR TV serisi tanıtıldı
Sony’nin yeni BRAVIA XR televizyon ürün gamında Mini LEDMASTER Serisi 8K çözünürlüklü Z9K ve 4K çözünürlüklü X95K modelleri, OLED MASTER Serisi 4K çözünürlüklü A95K, A90K ve A80K modelleri ve yine 4K çözünürlüğe sahip X90K LED modeli yer alıyor.
Gücünü Cognitive Processor XR™’dan (Bilişsel İşlemci XR) alan eşsiz XR Backlight Master Drive, Z9K ve X95K modellerindeki en yeni nesil Mini LED, arka ışığı büyük bir hassasiyetle kontrol ederek müthiş bir parlaklık sağlıyor.
Göz kamaştırıcı parlaklıkların ve derin siyahların yanı sıra ışıklı alanların etrafında neredeyse hiç parlama ve hale oluşmadan doğal orta tonları en güzel şekilde ortaya sererek eşi görülmemiş bir dinamik aralıkta izleme imkanı sunuyor.
Cognitive Processor XR™ aynı zamanda A95K’mızın XR Triluminos Max teknolojisine sahip yeni OLED paneline de güç veriyor. Böylece yeni OLED, Sony’nin doğal tonlardaki en geniş renk paletine sahip oluyor. Kendi kendini aydınlatan milyonlarca bağımsız pikseli ile A95K, hiç olmadığı kadar fazla renke yepyeni bir izleme deneyimi sunuyor....
Yeni LG S95QR Soundbar (2022)
LG'nin etkileyici ses serisine, üst düzey ses çözümü olarak 810W çıkış ve 9.1.5 kanal surround ses özelliğine sahip birinci sınıf LG Soundbar (model S95QR) öncülük ediyor.
Dünyanın ilk yukarıya doğru ses veren merkezi hoparlörü ve beş çıkışlı kanalla - üçü soundbarda ve ikisi ayrı arka hoparlörlerde – S95QR, ses netliğini artırıyor ve gerçekçilikte en üst seviye için ses perdesini genişletiyor.
Ev sineması deneyimlerini yükseltmek isteyen filmseverler için mükemmel bir seçim olan LG Soundbar'ın orta çıkışlı hoparlörü daha net diyaloglar sunuyor ve Dolby Atmos ile DTS:X içeriğini daha da sürükleyici hale getiriyor.
Ve IMAX Enhanced ile kullanıcılar uyumlu içeriği izlerken çarpıcı üç boyutlu sesin keyfini çıkarabiliyorlar.
LG S95QR, yeni hoparlör sürücülerinin, hoparlör odalarının ve subwoofer'ın performansındaki artış başta olmak üzere birçok önemli iyileştirmeye sahip.
Ürün, daha büyük woofer'lar, bir sinemanın sürükleyici ses sistemini taklit eden derin, rezonanslı bas ile daha üstün bir ses kalitesi sunuyor.
LG, 2022 serisinde birinci sınıf soundbarın kablosuz arka hoparlörlerini dört kanaldan altıya yükseltiyor ve üründe iki güçlü sürücüye eşlik edecek dört ön/yan sürücüsü bulunuyor....
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 146
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 20.988 (Bu ay: 92)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 45 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar