Şimdi Ara

gittigidiyor 50 TL üzeri alışverişinizde geçerli 20 TL indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
4.896
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gittigidiyor 50 TL üzeri alışverişinizde geçerli 20 TL indirim( KİŞİYE ÖZEL)

HESABINIZA BAKIN

• Gittigidiyor un adini bile unutmuşken gecen ay 50/30 gelmis diye kullanayım dedim. Sutastan urun aldim 4 adet ve arti 7tl kargo ucretini vermeyede razı olarak. Beklettiler ve 1 hafta sonra sepetinizi 85tl tamamlayin yoksa iptal olacaktir diye bende tamamlamadim bu konu hakkında hic birsey yazmiyordu. Gondermediler ve kendileri iptal etsinler diye bekledim iptal etmediler mesaj cektim onlar iptal etsin hemde magazaya eksi puan yansisin diye. Mesajim uzerine iptal ettiler yoksa sistem saati adam gibi işlemiyor otomatik suresi gecsede iptal etmiyor ama kuponda geri falan gelmedi o da yandi. O yüzden yillardir gittigidiyor gibi nalet siteyi kullanmamamin bir sebebi varmış.
  • Artık hiçbir mantığı kalmadı bu kuponların, kargolar olmuş 17 tl en ucuz banyo sabunu alayım deseniz. 17 kargo 21 sabun +komisyon bedeli. Yani 50 tl ye alacağınız ürün zaten markette 20 tl siz ise gg ye 30 tl vereceksiniz
  • Gelmemiş bana
  • Bunlar geçen seferki 30/50 lerden sonra kazanılan değil mi?
  • KARGO BEDAVA ürün seçtim hatta 30 tl indirim verdi

evet öyleymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viydihol -- 9 Şubat 2022; 21:21:3 >
  • Gittigidiyor un adini bile unutmuşken gecen ay 50/30 gelmis diye kullanayım dedim. Sutastan urun aldim 4 adet ve arti 7tl kargo ucretini vermeyede razı olarak. Beklettiler ve 1 hafta sonra sepetinizi 85tl tamamlayin yoksa iptal olacaktir diye bende tamamlamadim bu konu hakkında hic birsey yazmiyordu. Gondermediler ve kendileri iptal etsinler diye bekledim iptal etmediler mesaj cektim onlar iptal etsin hemde magazaya eksi puan yansisin diye. Mesajim uzerine iptal ettiler yoksa sistem saati adam gibi işlemiyor otomatik suresi gecsede iptal etmiyor ama kuponda geri falan gelmedi o da yandi. O yüzden yillardir gittigidiyor gibi nalet siteyi kullanmamamin bir sebebi varmış.
  • Hesabıma bakayım.
  • Vip Üye kullanıcısına yanıt

4 ayrı hesaptan mi?

• eridim E kullanıcısına yanıt

Yok 1 tane hesaptan 50/30 kullanacaktim. Yazmamasina ragmen 1 hafta sonra sepeti 85tl tamamlayin yoksa iptal olacak gibi yazdilar sacma sapan is yapiyorlar. Birde arti 7tl kargoya vermeye raziyken

• 25 TL indirim kuponun var! Hesabında sana özel 50 TL ve üstü alışverişte geçerli indirim kuponunu unutma, şimdi keşfet:https://www.gittigidiyor.com/super-fiyatlar?utm_source=sms&utm_medium=sms&utm_campaign=SMS09022022-50e25r&utm_content=standard&utm_term=20220209 SMS listemizden çıkmak için GITTIGIDIYOR RET, iletişim için GG ILETISIM yazıp 4933'e gönderebilirsiniz. Mersis: 0396045885100010 SS: DATAPORT B016

Bana 25tl vermiş ayrıca hepsiburada cüzdana 20tl yüklemiş ama alacak bir şey bulamıyorum :(

• 3 hesabıma 50/25 vermiş. Kargo bedava çaykur tiryaki buldum 33'e mal ettim, marketten ucuza gelmiş oldu.
  • Bu genel kupon değil yalnız. Siparişten sonra hesaba özel mesaj geliyor. Onaylandıktan sonra kupon yükleniyor. (tüm ürünlerin onaylanması lazım, sepet tamalamalık ürün ekleyip iptal ederseniz gelmez).

• hakandemirsoy kullanıcısına yanıt

ta kendisi

• 50/30 yada 50/25 kullanmayacak varsa 1 adet ihtiyacım var arkadaşlar
  • Tiglat Pileser kullanıcısına yanıt

Aynen öyle. 50-20 kupon var, alacağım ürünlere bakıyorum fiyatları çok yüksek. 2 tane rustik ampül alayım dedim, 39liraya kargo dahil var, 19 lirası kargo, 20 lira ürün desem, 2li paket de yapmamış satıcı, 2li paket yap 59-60 lira gibi bir fiyata alalım. Alacak şey bulamadım.

• 20/21 gelmiş ne alınır ki
  • ehiamico kullanıcısına yanıt

en son ne zaman alışveriş yapılmış 25/50 gelen hesapta

• 20 TL indirim kodu veriyorum bitmeden kullanın.

Kod: GGAPP20

Edit: Uygulamadan 100 TL ve üzeri verilen siparişlerde geçerliymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 10 Şubat 2022; 11:44:15 >
  • hakan2200 kullanıcısına yanıt

100/20 ve uygulamadan girince kullanılabiliyor.

• bu ağzına tükürdüğümün sitesinden defalarca alışveriş yaptım. 1 kere ya ulan 1 kere kupon tanımlamadılar hesabıma.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.