Şimdi Ara

morhipo'da 30 TL üstü alışverişlerde geçerli 15 TL çek 3 TL (sehirfirsatı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
5.487
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dünyanın En İyi Markaları %90’a Varan İndirimlerle Morhipo.com’da! Morhipo.com’da Sezon Fırsatları ve Özel İndirim Kulübünde Yer Alan Tüm Markalardan Yapacağınız 15 TL’lik Alışverişiniz 3 TL!

Fırsat Bu Fırsat

Bu Groupon, Morhipo.com'un kadın, erkek, çocuk, ev & yaşam ve designers kategorilerindeki sezon fırsatları ve %90’a varan indirimlerin yer aldığı özel indirim kulübünden yapacağınız 30 TL ve üzeri alışverişlerde 15 TL yerine geçer.
    Morhipo.com’da her gün dünyanın en iyi markalarının ürünleri, %90’a varan indirim kampanyalarıyla sunuluyor. Ayrıca Morhipo.com’da sezonun en yeni ürünleri de sadece bir tık uzağınızda.
    Morhipo.com’da sezon veya özel indirim kulübünden alacağınız tüm ürünleri tek bir sepete atabilir ve tek bir kargo ücreti ödersiniz.
    Morhipo.com’dan vereceğiniz siparişlerinizde; stoklarda bulunmak kaydıyla kargonuz, İstanbul içerisinde ertesi gün, İstanbul dışında 24-72 saat içerisinde elinizde olur ve zamanında ulaşmayan kargonun bedeli Morhipo tarafından ödenir.
    Kullanmadığınız ürünü 30 gün içerisinde iade edebilirsiniz; iade kargo ücretinizi de Morhipo öder!
    Morhipo.com’da beğeneceğiniz her üründe Groupon'unuzu kullanabilirsiniz.

Nasıl Yararlanırım

Groupon’ununuz 7 - 30 Kasım 2011 tarihleri arasında, 30 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerlidir.
    Bir kişi maksimum 3 adet Groupon kullanabilir.
    Groupon'lar birleştirilemez. Her Morhipo siparişinizde 1 adet Groupon kullanabilirsiniz.
    Morhipo.com'a üye olarak Groupon'unuzdan yararlanabilirsiniz.
    Groupon kodunuzu, Morhipo sitesinde sepetinizi onayladığınız sayfa üzerinde göreceğiniz “Hediye Çeki Numarası” alanına girerek kullanabilirsiniz.
    Groupon kodunuza, sitenin sağ üst köşesinde bulunan "Fırsatlarım" bölümünden ya da Groupon'a kayıtlı olduğunuz e-posta adresinizden ulaşabilirsiniz.

• 30 TL üstü olması iyi olmamış.
    Bu şekilde 30 TL'lik bir alışveriş 15 TL Kredi Kartıyla üstünü tamamlama + 3 TL çek bedeli + 4.90 kargo bedeli (kargo bedava olmadığı zamanlar) = 22.90 TL. Kabaca 7 TL'lik bir avantaj sağlıyor. Bu şekilde bana göre değil.
    Paylaşım için ayrıca teşekkürler. İşine yarayan ve faydalanan arkadaşlar mutlaka çıkar. 25 TL üstü kargo bedava devam etseydi daha avantajlı olurdu.

Ek: Malum, 9 Kasım'da 25 TL üzeri kargo bedava olayı bitiyor. Bayramda da yeni butik açılmaz. Şu anki butiklerden uygun birşeyler bulanlar için bedava kargoyla avantajlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal07 -- 7 Kasım 2011; 13:22:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

30 TL üstü olması iyi olmamış.
    Bu şekilde 30 TL'lik bir alışveriş 15 TL Kredi Kartıyla üstünü tamamlama + 3 TL çek bedeli + 4.90 kargo bedeli (kargo bedava olmadığı zamanlar) = 22.90 TL. Kabaca 7 TL'lik bir avantaj sağlıyor. Bu şekilde bana göre değil.
    Paylaşım için ayrıca teşekkürler. İşine yarayan ve faydalanan arkadaşlar mutlaka çıkar. 25 TL üstü kargo bedava devam etseydi daha avantajlı olurdu.

kargo bedava 9 kasıma kadar (9 kasım dahil) devam ediyor, şehirfirsati.com çekleride 8 kasımda kullanılıbiliyor olacak, böylece 4,90 TL kargo parası vermicez,

hesabında benim gibi sehirfirsati bonusu olanlar 3 tl çek parasıda vermicek, böylece net %50 indirim olacak...

(NOT: bir kişi 3 tane alabilir demiş ama ben 7 tane aldım, sistemleri izin verdi, bakalım nolcak)

çek ihtiyacı olanlar PM atsın

• @bamboochaa
    Sen mesajını gönderdiğinde ben de benzer şeyleri ekledim ilk mesajıma. Evet, şu anki butiklerden kullanacak olanlara ve bonusu olanlara avantajlı. Ama bu çeklerin süresi dolana kadar bir daha bedava kargo yapacakları meçhul.
  • morgergedan sitesi pahalı satıyor,zaten kendi malını satıyor.o yüzden sık sık kargo bedava yapıyor.
    groupon çekleri olanlar için iyi bir fırsat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 7 Kasım 2011; 13:37:02 >
  • Başbelası şehirfırsatı sonunda puanlarımı geri iade ettiği için 4 tane de ben aldım bulunsun diye. Puanı olan için iyi fırsat
  • 7-30 Kasım arası çok az degil mi ya.. 2 ay gecerli olsaydi keşke ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 tl lik bonusum vardı zaten teşekkürler konu için.
  • Şu an(15:17) itibari ile 300 kişiyi geçmiş fırsat alan.Ama eminimki %90 elindeki bonusları eritiyor.Değilse hiçbir avantajı yok çekin.15 lira cebimden çıkacak,denk gelmezse üstüne kargo ödeyeceğim,alacağım bişey olmazsa mecburi harcamış gibi olacağım ve de süre kısa.
  • ya yersiz belki kusura bakmayın da elinde fazla çeki olup kullanmayacak varsa verebilir mi?
  • Hanımın bir montu beğenmesiyle 1 adet aldım. Kod halen tanımlanmadı ve Fırsatlarım kısmındaki açıklamada 9 Kasım'dan itibaren geçerli olduğu yazıyor. Yani bedava kargo bittikten sonra kullanılacak gibi görünüyor. Ama açıklamalarda bugünden itibaren geçerlidir diye yazıyor. Kod gelmediği için deneyemedim. Bilginize...
  • Kod fırsat bitiminde geliyor zaten anında değil ama 9'undan sonra kullanılacaksa kötü olmuş.
  • bunları ucuza almanın yolu var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spy1925

ya yersiz belki kusura bakmayın da elinde fazla çeki olup kullanmayacak varsa verebilir mi?

Git sehirfirsati.com a satın al. Halen satışta. Millet parayla aldığı kodu niye sana versin???
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatmank

bunları ucuza almanın yolu var mı

bamboochaa'ya özelden ulaş istersen. Yardımcı olurum diye yazmış bir önceki mesajında.
  • 9 tl bonusum vardi, 3 tane aldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Orijinalden alıntı: fatmank

bunları ucuza almanın yolu var mı

bamboochaa'ya özelden ulaş istersen. Yardımcı olurum diye yazmış bir önceki mesajında.

aradığımız kişiye şuan ulaşılamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Orijinalden alıntı: spy1925

ya yersiz belki kusura bakmayın da elinde fazla çeki olup kullanmayacak varsa verebilir mi?

Git sehirfirsati.com a satın al. Halen satışta. Millet parayla aldığı kodu niye sana versin???

dostum kusura bakma da daha sakin cevap verebilirsin sanırım.ben elindeki bonuslarla kuponu alıp kullanmayacak varsa demiştim.
  • satın almadan önce, 7 - 30 Kasım arasında geçerlidir yazıyor; satın aldıktan sonra 09.Nov.2011 - 30.Nov.2011 tarihleri arasında geçerlidir yazıyor.

bu durumda 25 TL üzeri, kargo bedava kampanyasından yararlanamayacağız sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncrowned king -- 7 Kasım 2011; 17:10:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uncrowned king

satın almadan önce, 7 - 30 Kasım arasında geçerlidir yazıyor; satın aldıktan sonra 09.Nov.2011 - 30.Nov.2011 tarihleri arasında geçerlidir yazıyor.

bu durumda 25 TL üzeri, kargo bedava kampanyasından yararlanamayacağız sanırım..

Yukarıda arkadaş 9 Kasım dahil demiş bedava kargo kampanyası için.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.