Şimdi Ara

morhipo'da 30 TL üstü alışverişlerde geçerli 15 TL çek 3 TL (sehirfirsatı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
5.487
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Acer 3820TG

quote:

Orijinalden alıntı: uncrowned king

satın almadan önce, 7 - 30 Kasım arasında geçerlidir yazıyor; satın aldıktan sonra 09.Nov.2011 - 30.Nov.2011 tarihleri arasında geçerlidir yazıyor.
     morhipo'da 30 TL üstü alışverişlerde geçerli 15 TL çek 3 TL (sehirfirsatı)

bu durumda 25 TL üzeri, kargo bedava kampanyasından yararlanamayacağız sanırım..

Yukarıda arkadaş 9 Kasım dahil demiş bedava kargo kampanyası için.

Orası öyle, ama şu anki butiklerde de işe yarar birşeyler kalmamış, çoğu ürün tükenmiş görünüyor veya bedeni yok. O yüzden iyi düşünmek lazım. 1 adet aldım, istediğim ürün yarına da kalırsa ve kupon kullanılabilirse kullanırım. Diğer türlü riskli olacak. Hesabında bonusları olanlara risk yok bence. Alın dursun bir kenarda. Omadı çek takas konusunda takaslar veya satarsınız.

• Tesekkurler hocam iyi oldu :)
  • ben 3 tane aldım.bu ara kışlık kıyafet ihtiyacım var.zaten normal mağazalardan daha uygun fiyata satılıyor,5-10 lira daha fazla kar etmek güzel olacak.

umarım güzel kampanyalar gelir bu süre içerisinde.geçen ki jack jones kampanyası gibi.
  • bonus kullan diyorum yine kredi kartı ekranı çıkıyor..kullanılabirl bonusum 3 tl ... genel tolam 0 dedii halde
    ne yapmam gerek ?

Adet Birim Toplam Toplam
    Morhipo.comda 15 TLlik Alışverişiniz 3 TL! x 3,00 TL = 3,00 TL
    Tavsiyelerinizle kazandığınız bonus miktarı: 0.00 TL Bonusları kullanın = -3.00 TL
    Ödemenizde Hediye Groupon Kodunuzu Kullanın
    Genel Toplam = 0,00 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: bennuarda

bonus kullan diyorum yine kredi kartı ekranı çıkıyor..kullanılabirl bonusum 3 tl ... genel tolam 0 dedii halde
    ne yapmam gerek ?

Adet Birim Toplam Toplam
    Tavsiyelerinizle kazandığınız bonus miktarı: 0.00 TL Bonusları kullanın = -3.00 TL
    Genel Toplam = 0,00 TL

Kredi kartı girmeden siparişi onaylayın
  • quote:

bonus kullan diyorum yine kredi kartı ekranı çıkıyor..kullanılabirl bonusum 3 tl ... genel tolam 0 dedii halde
    ne yapmam gerek ?

Adet Birim Toplam Toplam
    Genel Toplam = 0,00 TL

kred ikartı bölümünü boş bırak, alttaki kutucukları işaretle, tamamdır
  • vayy be teşekkürler bayram boş geçti diye üzülüyordum 2 fırsat kaptım bonuslarla ...şimdi limango forumuna gidiyorum orada da umarım güzel haberler vardır ( ki sanmıyorum)
  • quote:

vayy be teşekkürler bayram boş geçti diye üzülüyordum 2 fırsat kaptım bonuslarla ...şimdi limango forumuna gidiyorum orada da umarım güzel haberler vardır ( ki sanmıyorum)

Hiç gitme boşuna birşey yok:))

Bu morhipo da çekler birleşiyor mu?
  • 10tl lik çek varmış hesabımda bunla beraber birleştirebilirmiyim bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

10tl lik çek varmış hesabımda bunla beraber birleştirebilirmiyim bilgisi olan?

morhipoda hiçbir zaman iki çek birleştirilemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamboochaa

quote:

+sorulmadan soyleyelim, morhipoda hicbir zaman cek gonderimi yapilamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

quote:

Orijinalden alıntı: bamboochaa

quote:

+sorulmadan soyleyelim, morhipoda hicbir zaman cek gonderimi yapilamaz

+1
    Her iki seçenek de mümkün değil Morhipo'da.
  • Tamam da 2 defa yazmaya ne gerek var.Bir yazıyı alıntılayıp +1 yazman komik olmuş.

Neyse, ben bireştirilir diye aldıydım 1 tane. 2 alışveriş yaparım artık
  • quote:

Tamam da 2 defa yazmaya ne gerek var.Bir yazıyı alıntılayıp +1 yazman komik olmuş.

Neyse, ben bireştirilir diye aldıydım 1 tane. 2 alışveriş yaparım artık

Oldu!

Ek: Bundan sonra PM'den sorarım, neyi nasıl yazmam gerektiğini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal07 -- 7 Kasım 2011; 19:52:15 >
  • Türkcell kadınlar Clubu %10 indirimi kullanamadım ben nedense...Hangi ürünlerde geçiyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: polyo

Türkcell kadınlar Clubu %10 indirimi kullanamadım ben nedense...Hangi ürünlerde geçiyor acaba?

morhipo kendisine ait normal sattığı kendi ürünlerinde geçiyor Türkcell kadınlar Clubu %10 indirimi

başka firmaların butiklerinde %10 indirim kesinlikle düşmüyor
    düşen ürünlere örnek bakın bu sayfada:http://www.morhipo.com/tr-tr/Urun/Liste/36/erkek/giyim/takim-elbise#stt=&pg=0&ps=80&prv=

Bu arada grouponun 15 tl morhipo çekini 3 TLye satmasına büyük ilgi var:
    Şimdiden 751 kişi fırsatı yakaladı!

• gruponun hesabı ne bereketliymiş
    tek hesapta anlamadım ödeme yaptım ama ikinci hesapta paypallla 3 TL ödeyip 25 Tl aldım sonra 3 TL paypalı iade ettiler ( para ödememş oldum)
    diğer hesaba davet verdiğim için 3 TL geldi ( 6 TL gelmesi lazım neyse :)
    Bununla da 30 TL Morhipo aldım
    kısaca bedavaya 25 TL para+ 30TL alışveriş yaparım inşallah

Bu arada Morhipo da 12 lik kurşun kalem fiyatları vs bile 22-25 TL yuhh Grupondan örnek alın biraz
  • çek alan kişilerin büyük bir çoğunluğu, bonuslarını değerlendirmiştir muhtemelen. şahsen bonuslarım olmasa çek almazdım; çünkü süre kısıtlı(9 - 30 kasım arası) ve 30 tl üzeri alışverişlerde 15 tl indirim var. daha önce grupanya'nın 20 tl'lik alt limitsiz çekleri 3 tl'ye sattığını düşünürsek, bu fırsat çok cazip gelmiyor bana..
  • kodlar ne zaman gelcek? bana siparişle ilgili mail geldi ama kod gelmedi.
  • quote:

kodlar ne zaman gelcek? bana siparişle ilgili mail geldi ama kod gelmedi.

fırsat bitimi gelecek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.