Tekrar açmışlar. 10 kasımdan itibaren diyor bu sefer... Bizimkiler 9 kasımdı ve 9 kasım kargo bedavaya giriyordu. Bizimkileri de 10 kasım a mı ötelediler acaba. Öyle yaptılarsa tam şerefsiz bunlar...
şu an hem kargo bedava hem 15 tl çeki kullanabiliyoruz..o yuzden kargo bedava fırsatını kaçırmak istemeyen kullansın :)
quote:
Orijinalden alıntı: gbriel
Tekrar açmışlar. 10 kasımdan itibaren diyor bu sefer... Bizimkiler 9 kasımdı ve 9 kasım kargo bedavaya giriyordu. Bizimkileri de 10 kasım a mı ötelediler acaba. Öyle yaptılarsa tam şerefsiz bunlar...
1600 kişi fırsattan yararlandı diyor.sanırım dünkü kampanyanın sayısını da eklediler buna.
zannedersem kargo bedava olayı bittikten sonra devreye girecek çekler.
bu arada kodlar gelmiş bana.
kodlar çalışıyor ben 2 alışveriş yaptım bile :)
quote:
5 çek kullanıldı :)
Az önce sipariş verdim.ödemeyide yaptım,toplamda 15 düştü arkadaşlar,yarını beklemeye gerek yok :)
quote:
Orijinalden alıntı: Ser_Tar
quote:
5 çek kullanıldı :)
ben de morhipo kllık yapar kargo bedavada kullandırtmaz diye pek almadım pişmanım :))
Mark Jakko lar hakkında bilgisi olan var mı? 200 den 29 a düşmüş. Çeklerle 15 tl e geliyor. Resimlerden kaliteli duruyor. Hediye almak isteyenler faydalansın. Ben 1 tane aldım birkaç tane daha alsam mı kararsızım.
quote:
Mark Jakko lar hakkında bilgisi olan var mı? 200 den 29 a düşmüş. Çeklerle 15 tl e geliyor. Resimlerden kaliteli duruyor. Hediye almak isteyenler faydalansın. Ben 1 tane aldım birkaç tane daha alsam mı kararsızım.
Birkaç yıl önce bu tarz ürünler satan bir işte çalışıyordum. Ederi zaten o kadar (yani maliyete yakın fiyatlar). Alt tarafı çelik olduğu için pahalı bir malzeme değil. Ama gümüşe göre daha iyidir, kararma vs. yapmaz. Parlaklığını ve rengini korur.
Bu sitede iade nasıl oluyor ? 1 hafta önce iletişim formundan bir form hazırladım hala dönüş yapmadılar. Bayram dolasıyla normaldir dedim ama dün limango 1 saat sonra siparişimi iptal etti.
kargo bedava ne zaman bitecek morhipo da
quote:
Orijinalden alıntı: hakan_80
kargo bedava ne zaman bitecek morhipo da
Yarın dahil bedava. 10'undan itibaren 4.90 TL.
birkaçtane ürün aldigimizda kullanabiliyoruz değil mi çeki ?
Burada neden 20 TL indirim gösteriyor?
ARKADAŞLAR dikkat! sipariş sonrası sipariş özetime bir bakayım dedim: