( 10 - 1 Aralık 2011 tarihleri arasında, 30 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerlidir.)
şehir fırsatı(groupon) üyeliğimizden tavsiye etttiğimiz arkadaş üyeliği kabul edip morhipodan alışveriş yaptıysa
6 TL tavsiye bonusu
ne zaman , kaç saat/gün sonra
hesabımıza yüklenir?
bilen tecrübe eden arkadaşlar lütfen yazarmısınız?
quote:
Orijinalden alıntı: unsal07
quote:
Orijinalden alıntı: gbriel
Mark Jakko lar hakkında bilgisi olan var mı? 200 den 29 a düşmüş. Çeklerle 15 tl e geliyor. Resimlerden kaliteli duruyor. Hediye almak isteyenler faydalansın. Ben 1 tane aldım birkaç tane daha alsam mı kararsızım.
Birkaç yıl önce bu tarz ürünler satan bir işte çalışıyordum. Ederi zaten o kadar (yani maliyete yakın fiyatlar). Alt tarafı çelik olduğu için pahalı bir malzeme değil. Ama gümüşe göre daha iyidir, kararma vs. yapmaz. Parlaklığını ve rengini korur.
hangi butikte bu mark jakko ya ben göremedim
quote:
Orijinalden alıntı: attorney-at-law
quote:
Orijinalden alıntı: unsal07
quote:
Orijinalden alıntı: gbriel
Mark Jakko lar hakkında bilgisi olan var mı? 200 den 29 a düşmüş. Çeklerle 15 tl e geliyor. Resimlerden kaliteli duruyor. Hediye almak isteyenler faydalansın. Ben 1 tane aldım birkaç tane daha alsam mı kararsızım.
Birkaç yıl önce bu tarz ürünler satan bir işte çalışıyordum. Ederi zaten o kadar (yani maliyete yakın fiyatlar). Alt tarafı çelik olduğu için pahalı bir malzeme değil. Ama gümüşe göre daha iyidir, kararma vs. yapmaz. Parlaklığını ve rengini korur.
şehir fırsatı(groupon) üyeliğimizden tavsiye etttiğimiz arkadaş üyeliği kabul edip morhipodan alışveriş yaptıysa
6 TL tavsiye bonusu
ne zaman , kaç saat/gün sonra
hesabımıza yüklenir?
bilen tecrübe eden arkadaşlar lütfen yazarmısınız?
25gün sonra kullanıma aktif olarak yükleniyor
quote:
Orijinalden alıntı: hakan_80
kargo bedava ne zaman bitecek morhipo da
kargo bedava değil ki 4,90TL kargo ücreti çıkıyor sepette ekrana
quote:
Orijinalden alıntı: syruse
quote:
pardon 25TL üstü bedavaymış, ben tamamen bedava sanmıştım
4 çekin 3ü kullanıldı 1i kötü gün için saklandı
quote:
quote:
quote:
pardon 25TL üstü bedavaymış, ben tamamen bedava sanmıştım
Çeki zaten 30 TL altı kullanamıyorsun. Dolayısıyla kargo bedava
9 tane çek almıştım ama şuan itibariyle bişey beğenemedim ya
şu 2. fırsat nezaman biterki ya kargo bitmeden alsaydık
quote:
Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar
şu 2. fırsat nezaman biterki ya kargo bitmeden alsaydık
muhtemelen yarın öğle 12'de biter..
arkadaşlar ben şehir fırsatından mail olarak davet gönderiyorum davet ulaşmıyor. kişisel davet linkide görenmiyorum. ne yapabilirim. davet etmek için bilen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: tughuman
arkadaşlar ben şehir fırsatından mail olarak davet gönderiyorum davet ulaşmıyor. kişisel davet linkide görenmiyorum. ne yapabilirim. davet etmek için bilen var mı?
Yakala.co 20 TL yüklü hesap 9 TL Limango 15 TL lik çek kodu 5 TL Morhipo 15 Tl lik çek 3 TL 30 TL üstü alışverişlerde geçerli. Bu gün kullanırsanız kargo da bedava.
Ödeme: İşbankası nakit Paypal Vodafon TL
Alt limitsiz 50 TL lik Hepsiburada çekine ihtiyacım var takas yada nakit.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme