Şimdi Ara

morhipo'da 30 TL üstü alışverişlerde geçerli 15 TL çek 3 TL (sehirfirsatı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
5.492
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uncrowned king

çek alan kişilerin büyük bir çoğunluğu, bonuslarını değerlendirmiştir muhtemelen. şahsen bonuslarım olmasa çek almazdım; çünkü süre kısıtlı(9 - 30 kasım arası) ve 30 tl üzeri alışverişlerde 15 tl indirim var. daha önce grupanya'nın 20 tl'lik alt limitsiz çekleri 3 tl'ye sattığını düşünürsek, bu fırsat çok cazip gelmiyor bana..

o zaman morhipoya üye bile değildim sallamamıştım. şimdi öyle büyük bi avantaja gerek duymuyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamboochaa

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

kodlar ne zaman gelcek? bana siparişle ilgili mail geldi ama kod gelmedi.

fırsat bitimi gelecek

tamam sağolasın.
  • sepetteki ürünler ne kadar kalabiliyor?
    son bir tane kalmış üründen onuda ben aldım şimdi 15 liralık indirim için 9 kasıma kadar beklemem lazım sepetten ne zaman düşer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

sepetteki ürünler ne kadar kalabiliyor?
    son bir tane kalmış üründen onuda ben aldım şimdi 15 liralık indirim için 9 kasıma kadar beklemem lazım sepetten ne zaman düşer?

cidden 9 kasıma kadar ürünü sepette bekletebilecegini düşünmüyorsun değil mi...

15 dakikadan sonra sepet boşalır, 9 kasıma kadar her 15 dakikada bir sepeti yenilemen lazım
  • quote:

quote:

15 dakikadan sonra sepet boşalır, 9 kasıma kadar her 15 dakikada bir sepeti yenilemen lazım

o zaman bize makro yolu gozuktu pcyi açık bırakıcam 15 dakikada bir sepete atsın problem?

yaklaşık bir saat oldu düşmedi?15dk olduğuna emin misiniz?

• morhiponun arasıra rastgele hesaplara beleşten 10 TL hediye çekleri hiç ilgi çekmezken 3 lira grupona ödeyip satın aldığı 15 TL indirim çekleri 30 lira alt limite rağmen bayağı ilgi görüyor

millet alışverişe susamış be yaw
    15-3 ödediğin=12 lira çek almışsın
    10 lira çek almışsın

niçin cezbediyor ?

morhipo kargosu 25 TL üzerinde ücretsiz diye sanırım
    bende kuponum yoktu 3 TLye 15 TL indirim çeki aldım grupondan
  • herkes gibi bonuslarla aldım birkaç tane.Haber verdiğin için teşekkür @bamboochaa
  • quote:

quote:

İşini kolayı var.Firefox'a reloadevery eklentisini yükle istediğn aralıklarla sayfayı otomatik yeniliyor

• quote:

o zaman bize makro yolu gozuktu pcyi açık bırakıcam 15 dakikada bir sepete atsın problem?

yaklaşık bir saat oldu düşmedi?15dk olduğuna emin misiniz?

sepet süresi dolduktan sonra, ürün başkasının sepetine eklenebilir hale gelir, ama ürünü başkası satın almazsa, sepetinde o butiğin süresi boyunca kalır...
  • alıcam bende ama elimde patlar diye korkuyorum doğrusu.. spor ayakkabı ihtiyacım var sadece.. alışveriş manyağı değiliz malesef.. kampanya olmazsa kalacak elimde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

morhiponun arasıra rastgele hesaplara beleşten 10 TL hediye çekleri hiç ilgi çekmezken 3 lira grupona ödeyip satın aldığı 15 TL indirim çekleri 30 lira alt limite rağmen bayağı ilgi görüyor

millet alışverişe susamış be yaw
    15-3 ödediğin=12 lira çek almışsın
    10 lira çek almışsın

niçin cezbediyor ?

morhipo kargosu 25 TL üzerinde ücretsiz diye sanırım
    bende kuponum yoktu 3 TLye 15 TL indirim çeki aldım grupondan

haklısın diyecektim sen de almışsın
    ben 30 Tl alışveriş 3TL sanıyordum aceleden aldım sabah afyonum patladı üzerine 15 TL ödeyecekmişiz

• Kod halen gelmemiş. Şaka maka cidden yarına kadar bekletecekler herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

Kod halen gelmemiş. Şaka maka cidden yarına kadar bekletecekler herhalde.

bugun 12.00 da kodlar gelir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

Kod halen gelmemiş. Şaka maka cidden yarına kadar bekletecekler herhalde.

bugun 12.00 da kodlar gelir

Teşekkürler. 12'den sonra tekrar bakayım...
  • 3tl gruponum vardı zaten, onu alarak kullandım, umarım alacak güzel bir şey bulabilirim morhipo'da.
  • Bende bonusumla 1 adet aldım. Ancak sanırım kargo bedavadan faydalanamıycaz. Bence yarın da uzatırlar. Kargo bedava bittikten sonra kupon kodlarını verirler.
  • benim de 15 tl lik bonus kaşmıştı onu da bitirdik. 5 tane alarak.
  • kargo bedava bitmeden kodlari verseler bile, zaten alinacak pek bi'sey yok. bayram bittikten sonra yeni butik acilir, o zamanda bedava kargo kampanyasi biter. 30 kasim'a kadar da muhtemelen kargo bedava kampanyasi olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uncrowned king

kargo bedava bitmeden kodlari verseler bile, zaten alinacak pek bi'sey yok. bayram bittikten sonra yeni butik acilir, o zamanda bedava kargo kampanyasi biter. 30 kasim'a kadar da muhtemelen kargo bedava kampanyasi olmaz..

Ben de öyle düşünüyorum. Zaten kodlar bugün gelse bile "Fursatlarım" kısmındaki açıklamada (Fırsat başlığında 7 Kasım yazmasına rağmen) 9 Kasım'dan itibaren geçerli olduğu yazıyor. Klasik bir "fırsat sitesi" ciddiyetsizliği.
  • 12lira indirim için gidecen fırsatı alacan onun koduydu son kullanma tarihiydi, siparişin kargo fiyatıydı falan filan uğraşılır mı yaw
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.