Şimdi Ara

Türk Telekom Yıldızlı Günler 100 Mbps 139 TL (16 Şubat-10 Mart tarihleri arası geçerli) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
5
Favori
8.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • VDSL için modemsiz kampanya yok mu? Türknet VDSL'e 68 mbit veriyor. Fiber yok. Hatta evimde desteklemesine rağmen TTnet yok dedi. Türknete geçtik. VDSL olmadı geldi yaptılar. Geçmek istemiyorum ama bilemedim.

Kısaca TTnet adreste VDSL olmasına rağmen senelerce ADSL'e mahkum etti. Yerine gittik yok dendi. Konuma bakınca var. Türknete geçtim. Aradık geldiler hatta TTnete geri dönecektim. Türknet kurcaladı yaptı. Şimdi ben TT'ye dönsem ADSL mecbur der mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk net Hattımızı kapamadan interneti türktelekoma taşımak istiyorum hattı taşıyan varmı kapatmak istemiyorum çünkü benim adresde boş port yok diyor riske atmadan taşıma yapmak istiyorum aradım 10 dakika bekledikten sonra kapattım bağlanamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 007messi kullanıcısına yanıt

Taşıma yapmak daha kolay. İnternetten Türk Telekom başvurunuzu yapın, geçişle ilgili işleri onlar hallediyorlar. Aynı gün biri kapanıyor, diğeri açılıyor netsiz de kalmıyorsunuz.

• TT 16 Mbps aboneliğim 88 lira idi. Taahhütüm bitiyor ay sonunda ve yenileme için arandım. Teklifleri 24 Mbps için 137 lira. Diğer şirketlerin tarifeleri daha uygun olduğunu söyledim ve düşünmek için 2 gün izin istedim. Bir sonraki aramada teklif geçerli olamayabilir dedi. Tekliflerini çakma derdindeler diye düşündüm.

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

Hocam iyi hoş ama taahhütü ne yapacağız?

• quote:

Orijinalden alıntı: BuMé®@NG

Hocam iyi hoş ama taahhütü ne yapacağız?

Hmm eğer az bir süre kaldıysa cayın derim. Yada aboneliği dondurun, taahhüt bitimine doğru iptal edersiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Taahhüt bitmesine bir kaç gün kala iptal başvurusu oluşturun, 7 gün içinde ıslak imza için müdürlüğe gitmeniz gerekecek. Bu süre içinde gitmezseniz açtığınız talep otomatik kapanacak. Gitmenize gerek yok çünkü ilk günlerde tutuşup size çok daha iyi teklif verecekler.

Not

Yalın 24 mbit ikna 2 kampanyası 111 lira,

Yalın 35 mbit ikna 2 kampanyası 121 lira,

Yalın 50 mbit ikna 2 kampanyası 131 lira,

Yalın 100 mbit ikna 2 kampanyası 141 lira.

24 ay sabit fiyat, taahhütlü bir kampanyadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 4 Mart 2022; 13:29:22 >
    • Bu paketlerde sabit telefon zorunluluğu varmı ? ayrıca yeni aboneler için şöyle bir ibare var " Yeni aboneliklerde bağlantı ücreti, aylık 16 TL taksitle 12 ay ya da 8 TL taksitle 24 ay boyunca evde internet faturasına yansıtılır." başka operatörden geçsekte bu bu bağlantı ücreti alınıyormu ?
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt

Hocam yıldızlı günler kampanyasında bahsettiğiniz ibareyi göremedim, hatta şunu gördüm.

• Yeni aboneliklerde alınan 264 TL bağlantı ücreti, 24 ay boyunca aylık 11 TL taksitli olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir.

Kampanyanın son gününde geçtim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 10 Mart 2022; 19:42:10 >
  • Bu kampanyaya telefondan müşteri hizmetlerini arayarak katılınca 200 TL indirim için cayma bedeli kadar indirim yansıtılır şartı varmış, bir de 100/50 trendyol çeki vermiyorlarmış, altyapıyı sorgulamak için aradığımda mh ile diyalog halindeyken fark etmiştim. Bu sebeplerden dolayı internet sayfasından başvuru yaptım. Üyelik aktif oldu, trendyol hediye çeki gelmedi, bununla ilgili müşteri hizmetlerini aradığımda kampanya şartlarında böyle bir kazanım yok diyorlar. Şaka gibiler. Durumdan şüphelenip 200 TL indirim şartlarını okumasını istedim ve cayma bedelinden bahsetti, bende bunun telefondan başvurular için olan kampanya olduğunu, benim ise internet sayfasından başvuru yaptığımı, Google'a girip "Türk Telekom yıldızlı günler" diye arttığında çıkan kampanyanın şartlarının, sistemlerinde gördükleri ile aynı olmadığını aktardım. Gözleriyle görünce kayıt oluşturdu bakalım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.