Şimdi Ara

Türk Telekom Yıldızlı Günler 100 Mbps 139 TL (16 Şubat-10 Mart tarihleri arası geçerli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
5
Favori
8.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 tl bile arttıramaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turknetten nasıl geçiş yapabilirim? Yeni abone gibi mi başvuracağım? Altyapı zaten Telekom fiber. Kurulumu da Telekom yapmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet zammı sapladı %40!! Bari buna geçelim yarın son gün sanırım. Tek bir sorum olacak bizim sitede telekoma ait kutular vs var Telekomdan hizmet almam hizmet kalitemi bir miktar da olsa artırır değil mi? Öyle ise aynı paraya tt ye geçeyim bari.

• Fiber için aylık 15 TL modem ücreti eklenecekmiş. Ben yine de Turknetten buraya geçeceğim. En azından 2 yıl fiyat konusunda kafam rahat olur. Gidişata bakılırsa turknet tekrar zam yapabilir. %40 zam nedir ya!

• Bu kampanya yarın dahil mi yoksa bugün son mu?

• souledge S kullanıcısına yanıt
    Turknet 140 lira yapacağım diye mail göndermiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben başvurdum ama şunu atlamışım. "Diğer internet sağlayıcılardan gelenlere 200tl hediye" bu nedir tam olarak faturada indirim falan mı, bunu istemeyi unuttum ben.

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    İndirim ya da çek verirler ama sakın iptal etme 6 saat sonra bitecek.

• Tekrar arayıp sorayım mı bunu? Nereyi aramam lazım?

Boşver bence.

• Turk nete gecen ay gecmistim 3 ayim dolmus olsaydi telekoma gecerdim tekrar.Neyse ki zamli fiyatlar hazirandan itibaren gecerliymis o zamana kadar telekom yine boyle bir gecis tarifesi yaparsa aninda kacarim turknetten.

• 2 aya türknet 140tl olacak bu yüzden bu teklif mantıklı geliyor artık.

• Son gün 10 Mart sitede yazıyor süreyi uzattılar sanırım.

• nostalji16 kullanıcısına yanıt

Turknet'e kapak olarak 10 Mart'a uzatmışlar. Az çakal değil bu telekom, saplaaa. 😁😁

• "Diğer internet sağlayıcılardan gelenlere 200tl hediye"

bu ne anlama geliyor bilen varsa yazabilir mi?

200 TL Hoş Geldin İndirimi: Diğer internet servis sağlayıcıdaki internet aboneliğini iptal ederek, Fiberin Gücünde Yıldızlı Günler Kampanyası ile Türk Telekom Evde İnternet abonesi olan müşterilerimize Hoş Geldin İndirimi sunulur. Müşteriler, Türk Telekom evde internet aktivasyon tarihinden en fazla 2 ay önceki diğer internet servis sağlayıcı son faturasını fakstakip@ttmail.com adresine internet hizmet numarası, ad-soyad ve iletişim kurulacak cep telefonu numarası bilgisi ile 60 gün içinde mail atmaları halinde yararlanabilirler. Sağlanacak indirim kampanya ile sağlanan indirimlere ek olarak aylık 40 TL (vergiler dahil) olacak şekilde ve toplam 200 TL'ye kadar (vergiler dahil) faturaya yansıtılır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vdsl altyapısı olan biri fiber paketlerden alamiyordur herhalde değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt

Hocam yanlış anlamadıysam fesih bedeli değil direkt faturayı ödüyorlar. Bence baya baya iyi

200 TL Hoş Geldin İndirimi: Diğer internet servis sağlayıcıdaki internet aboneliğini iptal ederek, Fiberin Gücünde Yıldızlı Günler Kampanyası ile Türk Telekom Evde İnternet abonesi olan müşterilerimize Hoş Geldin İndirimi sunulur. Müşteriler, Türk Telekom evde internet aktivasyon tarihinden en fazla 2 ay önceki diğer internet servis sağlayıcı son faturasını fakstakip@ttmail.com adresine internet hizmet numarası, ad-soyad ve iletişim kurulacak cep telefonu numarası bilgisi ile 60 gün içinde mail atmaları halinde yararlanabilirler. Sağlanacak indirim kampanya ile sağlanan indirimlere ek olarak aylık 40 TL (vergiler dahil) olacak şekilde ve toplam 200 TL'ye kadar (vergiler dahil) faturaya yansıtılır.

Son 2 fatura olur mu acaba? Eğer olmazsa Subat faturasını ödememiştim onu bekletsem mi acaba, çünkü aylık faturam 100 tl. Turknetten alabileceğimiz bi ürün vs var mıdır onu alalım bari sonuçta bize tanınmış bir hak bu.

Evet hocam müşteri hizmetleri hangi durumlar icin geçerli olduğunu söylüyordu arayıp teyit edebilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.