Şimdi Ara

Türk Telekom Yıldızlı Günler 100 Mbps 139 TL (16 Şubat-10 Mart tarihleri arası geçerli) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
5
Favori
8.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün numaramı bıraktım. Bugün aradılar, yarım saat sonra da teknik servis geldi. Şifre vs gönderildi ama hala Turknet'ten internet geliyor. Kapanmasını bekliyorum. 100 TL üzeri alışverişlerde geçerli 50 TL trendyol indirimini de yolladılar hemen sms olarak. 2 sene sabit fiyat gayet iyi bana göre. 6 ay sonra Tuknet'in fiyatınnın ne olacağı belirsiz.

Yıllarca taahhüt bizi firmaya esir ediyor diye isyan ediyorduk. Şimdi taahhüt peşinde koşuyoruz. Tuhaf geldi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soul741 -- 2 Mart 2022; 13:35:22 >
  • mevcut aboneyim 50mbit'e 123TL ödüyorum. 100mbit için 158TL teklif ediyorlar ve taahhütümün bitmesine de 9 ay kaldı. öneriniz var mıdır arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türknet 139 tl olacak bence normal alınabilir. haizrandan sonra 139 tl

hatta 2 yıl taahhüt yapılıp fiyat artısından etkilenmeden kullanılabilir. keza türknet her yıl zam yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreaman -- 2 Mart 2022; 14:29:2 >
  • Şimdi şöyle yapılabilir. Eğer Turknette faturalandırma başındaysanız örneğin yeni dönemden 2-3 gün kullandıysanız kullandığınız kadar ücret fatura edilir.

Sadece TurkNet’lilere özel Zyxel VMG3625-T50B modemi kısa bir süreliğine, faturanıza ek olarak 12 taksitle 732 TL’ye veya kredi/banka kartına peşin 625 TL’ye satın alabilirsiniz.

Bu moden nette en ucuz 680 lira yani ihtiyaç varsa Turknetten satın alınabilir. Turknetten bu modemi satın alsak son faturaya ilave ederler. 2-3 günlük fatura + modem ücretini fatura ederler. Modemi 170 lira indirimle almış oluruz.

Faturalama dönemini öğrenmek lazım tabi en randımanlısı Turknetten fatura kesilince modemi alıp hizmeti kapatmak olur.

• Evden farklı biri adına abonelik başlatın. Yıldızlı günler 100 MBPS alabilirsiniz. 140 TL.

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Çok ahım şahım bir cihaz değil.

• Mevcut aboneye 159 lira :( şaşardım zaten mevcutu ekleseniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 50 Tl trendyol kodu gelen var mı ? Bana henüz gelmedi.

• Buracat kullanıcısına yanıt
    Bizim binada da aynı durum vardı saha ekibi arayıp bağlantı yapamıyoruz elektrikçi çağırın dedi bizde çağırıp çektirdik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • comnet kullanıyorum, türknetin zam kararı sonrası comnet yeni tarife açıkladı, dolara inat zam yok diyorlar ve fiber tarifelerde modem ücretini (10 TL) kaldırmışlar, ben engelli tarifesini kullanıyorum özellikle gazi ve engelli tarifelerinde efsane fiyatlar var.

35 mbit engelli tarifesi 49 TL
    100 mbit engelli tarifesi 69 TL

yukarıdaki fiyatlara 10 TL fiber modem kira bedeli dahil. vdsl içinde aynı fiyatlar geçerli ama vdslde modemi kendiniz temin ediyorsunuz herhangi bir modem vermiyorlar.

ayrıca daha önce arkadaşını getirde 5 gün olan ücretsiz kullanım hakkını 30 güne çıkarmışlar, aşağıdaki referans kodu ile comnet abonesi olursanız 30 gün ücretsiz kullanım hakkı kazanırsınız ;

30 gün ücretsiz kullanım kodu = CMT694BFX

www.comnet.com.tr - 444 46 78 internet sitesi ve müşteri hizmetlerinden altyapı sorgulaması ve hizmetle alakalı bilgi alabilirsiniz.

normal abonelik ücretleri aşağıdaki gibi, yine engelli tarifesindeki gibi normal tarifelerde de fiber modem kira ücreti yok, aşağıdaki fiyat harici başka bir şey ödemezsiniz.

Türk Telekom Yıldızlı Günler 100 Mbps 139 TL (16 Şubat-10 Mart tarihleri arası geçerli)

• Turk telekom altyapılı turknet kullanıyorum aynı modem devam mı olacak yoksa modem mi getirecekler?

• cawrash C kullanıcısına yanıt
    mevcut için bile 159 tl çok iyi fiyat şu dönemde, normal şartlarda 100mbit 180 tl idi, seni 2-3 ay sonra sahneye alacağız bakalım o zaman fellik fellik 100mbit 150-160 tl ye arayacaksın...

• İşte böyle böyle alıştık bu fiyatlara, 58 liradan bi anda 122 liraya çıktı fiyatımız. O zamandada sen gibi bi daha bu fiyatları göremezsin diyenler çıkmıştı. Al işte o kadar artmasına rağmen yine yaptılar, yapıyorlar, yapacaklar kampanya. Daha 1 sene taahhüt var o zamanda hoş gitmeyin kampanyasıyla yenileriz.

• newrophat kullanıcısına yanıt

Pişman olmak, kafanızı duvarlara vurmak, sorun yaşayınca muhattap bulamamak, soru sorunca aboneliğinizin iptal edilmesini isteyenler kaçırmasın Türk Telekom Yıldızlı Günler 100 Mbps 139 TL (16 Şubat-10 Mart tarihleri arası geçerli) 

• hizmet başlangıç tarihi ; 01.01.2021 görünüyor

14 ay olmuş telekomdan comnete geçiş yapalı , bu süreçte ne firmayla ne müşteri hizmetleriyle herhangi bir sorun yaşamadım , bu demek değildir ki ileride bir problem olmayacak her şey olabilir ama bütün müşterilerde sorun yaşıyormuş gibi konuşmak doğru değil , alt yapın benim gibi fiberse zaten yüzde 99,9 firmayla muhatap bile olmazsın , yok sıkıntı yaşıyorsan da 3 ay bekler başka issye geçersin . şikayet vara baktım son 1 yıl içinde comnetten 12 kişi şikayetçi olmuş türknetten 12 bin kişi , müşteri sayısına göre şikayet oranı türknetin daha fazladır o zaman kimse türknet kullanmasın mı diyelim ? böyle bir mantık yok bence her firmanın artı eksi yönleri var , şu an için comnetin artısı eksisinden çok daha fazla benim için , eksisi artısını geçtiği anda da 1 dk durmam babamın firması değil .

çok eski bir sıcak fırsatçı olarak tüketici lehine bir durum olduğunu düşünüp alıntıladığın paylaşımı yaptım , hem normal hem engelli tarifesi hemde 30 gün ücretsiz kullanımı bana göre fırsattır , abone olacak kişide araştırmadan sırf ucuz ve bedava süresi var diye geçiş yapmasın araştırsın mantıklı gelmezse geçmesin zaten , ne firmayı nede verdikleri hizmeti kimseye tavsiye etmem Allah akıl fikir vermiş bakarsın işine geliyorsa alırsın , tekrar söylüyorum bana göre sıcak fırsattır , referans kodu ile üye olduğunda beğenmeyip 3 ay sonra çıkıyorum desen bile ;

toplamda 138 liraya 3 ay 35 mbit - vdsl/fiber (fiberde modem kirası dahil)

toplamda 198 liraya 3 ay 100 mbit - vdsl/fiber (fiber modem kirası dahil)

engelli gazi veya engelli/gazi yakını isen ;

toplamda 98 liraya 3 ay 35 mbit - vdsl/fiber (fiberde modem kirası dahil)

toplamda 138 liraya 3 ay 100 mbit - vdsl/fiber (fiberde modem kirası dahil)

aşağı yukarı bu fiyatlara kullanmış oluyorsun , telekomun türknetin fiyatlarına bakarak bana göre riske girilir , hele hele fiberde her türlü riske değer .

• Türknette 6 yildir genel olarak memnun olduğum 2 aboneligim var. Ancak %40 zam benide sinir etti. Geçsem mi emin olamadim.

• biyikliadam kullanıcısına yanıt
    Geç keyfine bak. Muhattap buluyorsun en azından aynı fiyata ve 24 ay sabit fiyat.

TT famboyu değilim, 16 aydır falan kullanıyorum çok iyi hizmet alıyorum. Ekipler bildiğin aynı gün sorun olunca kapına geliyor.

• Bende durum Turknet'te de öyle. Geçenlerde sabit tel çalişmadi kayit oluşturdum ertesi sabah TT görevlisi kapidaydi. Uygulama üzerinden kayit açinca hemen ilgileniyorlar. Hatta bir ara internetim yavas diye israr ettim 23:00 da laptobuma uzaktan baglanti ile kendileri direkt bağlandi. Kisada Turknet hizmetinden memnunum. Ancak devir tasarruf devri. Muhtemelen geçeceğim.

• biyikliadam kullanıcısına yanıt
    Turknet evine gelip çay kahve yapmıyorsa sana leş bir sağlayıcıdır, benim evime mesela geliyolar yemek çay kahve yapıp gidiyolar, o kadar ilgililer

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.