gıbır net 100 mbit modemle 100 lira zam gelir mi ? |
Türk Telekom Yıldızlı Günler 100 Mbps 139 TL (16 Şubat-10 Mart tarihleri arası geçerli) (2. sayfa)
-
-
Verse ne olur kendi ekibi yok bir arızan olsa haftalarca bekleyeceksin. Telekomdan ucuza toptan alıp ucuza satıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
taahhüdü biten eski üyeler evde yaşayan başka biri üzerine yeni üyelik alabilir.
-
türknet yaygınlaştıkça bunlar hız yükseltip fiyat kıracak
süperonline 1 gbit 400 liraya düşürmüş
kablonet 1 gbit 100 mbit upload 700 liraya düşürmüş
dolar 2 katına çıktığı halde fiyat düşürmeleri çok manidar
-
türknetten hiç memnun değilim. 100 mbit hız ancak zoomdan toplantı bile yapılmıyor. sürekli takılıyor. 20 saniyede bir internet drop yiyor sanki. türk telekomla aynı hat olduğu için geçmeyeceğim ancak turkcell bu fiyatlara gelirse geçerim direk. türknet hiç bir şekilde yardımcı da olmuyor. internetin var mı var o zaman bizlik iş yok diyorlar.
-
Vodafone fiber 100/20 80 tl ödüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turkcell'e geç de gör sansürü. Şuan Türknet'le aldığın özgür hizmetin farkında değilsin. 1 senedir telekom fiber altyapısında kullanıyorum 100 mbps. 1 gün bile problem yaşamadım. Kullandığınız router/modem yetersiz olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yıldır diğer evimde Superonline fiber mevcut hiç bir sorun yaşamadım daha. Sorun zaten hız da değil. Ping normal, hız normal ancak sorunlu işte. YouTube videoları sıkıntısız ancak zoom, Twitch gibi canlı platformlarda sorun yaşıyorum. Sorunun modemde olabileceğini düşündüm ancak türknete sorunu dile getirdiğim de bana hız testini at demekten başka birşey yapmıyor.
Hocam öğrenci olduğum için zoom ve teams sıklıkla kullanıyorum ve hiçbir problem yaşamadım. Twitch kullandığım bir platform değildir ama siz söyleyince girip denedim tüm yayınları kaynak çözünürlükte en ufak bir donma olmadan izleyebiliyorum. İmkan varsa modeme kabloyla bağlanıp dener misiniz?
Turknet öneririm ben 10 yıldır turktelekom kullanıyordum enayi olduğumu turknete geçince anladım fatura 140 dan 100 e indi hızı 3 katına çıktı ve ping değerlerim çok fazla düştü. 240tl ye kadar cayma bedeli karşılıyor. Taahattüt yok. Memnun kalmazsanız paranızı iade dahi ediyorlar. Geçiş yaparken hattınızı kaybetmiyorsunuz. Telefon,tivibu gibi dayatmalar yapmıyorlar. Ayrıca size verilen kod ile başkalarını üye yaparsanız iki taraf da 1 ay bedava kazanıyorsunuz. İsteyene kod veririm ve gördüğüm kadarıyla bazı kişiler kodlarını kullanmanız karşılığında size para dahi veriyor(öğrenci kardeşlerime tavsiye ederim). Yine de lazım olursa mesaj atmanız yeterli. 139 tl yi fırsat olarak yazdıkları için bu mesajı atmak istedim
-
Sevgili forum üyeleri. Biz taşındık ve yeni evde şu an altyapı yok, 2-3 ay icinde gelecek, bizim internetin bitmesine 1 ay kalmıştı, telekomda tanıdık dondur sonra sana iyi teklifler yapar dediler.
Sizce iptal edip(altyapı olmadığı için) yeni abone tekliflerinden yararlanmak(yararlanılır mi bilmiyorum) mı mantıklı, yoksa devam edip telekomun tekliflerini duymak mı?
türknette 100tl ye 100mbit alıyorken niye bunlara aynı şeye 40tl daha fazla vereyim? eve karı mı yolluyorlar nedir yani...
-
Türknet için olumlu olduğu gibi olumsuz yorum da çok çok fazla maalesef öyle bir problem var. Benim eve mesela 87 mbps destek veriyor türknet ama karışık yorumlar sıkıntı çıkarıyor.
Devam et.
Çabuk koşun Turk Telekom yolcusu kalmasın otobüs yarın kalkıyor. Turknetliler özellikle size diyorum.
up
evet düşünmeye başladım :)) fakat ben de şöyle bir durum var. sorgulamalarda ben de 76 mbpss altyapı gösteriyor. ve bu hızı bana turknet yapa üzerinden veriyor. geçen sene ucuz diye tbtnet denemek istedim. onlarda evet destekliyor dediler. bağlandı 20 mbpss geliyor. kayır açtık, türk telekomdan döndüler altyapınız bu kadar destekliyor diye. apartmanda tt ile de en fazla 24 alan ovar sanırım. muhtemelen bana tt kendisi de çok hız veremeyecek. bunu abonelikten önce tt teyit ediyor mu acaba?
-
Ne şom ağızlıymışsın be :)
An itibari ile turknette 140 yaptı :) Ve eve karı yollamıyor :)
-
Telekom da eve yolluyolar bence geçin hemde ayda 2 kez, toplamda 48 kere
Acaba ttnet taahhüt süresi sonuna kadar fiyat artırabilir mi enflasyon vs. sebep göstererek? Sanki öyle birşey başıma geldi diye anımsıyorum. İkincisi bağlantı ücreti bilmem ne vergisi deyip 140 tl lik faturayı 150-160 tl yapmaz değil mi
Birde fiber kutusu var hatta daire ile arasında 10 metre var ama vdsl bağlantı mevcut. TTnet fiber kablo çeker mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X