Şimdi Ara

📢 🛒 A101 BiM ŞOK TARIM KREDi KOOPERATiFi Marketleri İndirim Kampanya ve Fırsatları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nukleolus Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
146
Favori
46.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tukaş 650 Gr ketçap+550 mayonez. 55 TL A101 de.

www.a101.com.tr
    ERROR: The request could not be satisfied
    https://www.a101.com.tr/kapida/temel-gida/tukas-ketcapmayonez-set-650-g_p-18002634

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 22 Aralık 2024; 21:29:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    en son bu markanın, skt'sine 6 ay olan zeytinini almıştım. küflü çıkmıştı. delik falan da yoktu ambalajında. tedbirli taklaşılacak bir marka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Var hocam. Koruyucu vardı yanılmıyorsam. Koruyucusuz sek ve sutas markalari var onun dışında diğerlerinde koruyucu var.

• A101 Ofçay Hazine indirimde.
    Bence Çaykur Tiryaki`den iyi çay. 3-5 paket alın. Kaan zeytinler de fırsat gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Fiyat yazsaydın bari mübarek.

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    159₺ Google amca öyle gösteriyor.

• 📢 🛒 A101 BiM ŞOK TARIM KREDi KOOPERATiFi Marketleri İndirim Kampanya ve Fırsatları Bim de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakılıç -- 18 Ocak 2025; 13:22:50 >
  • ŞOK MARKET 📢 🛒 A101 BiM ŞOK TARIM KREDi KOOPERATiFi Marketleri İndirim Kampanya ve Fırsatları 📢 🛒 A101 BiM ŞOK TARIM KREDi KOOPERATiFi Marketleri İndirim Kampanya ve Fırsatları şokta yumurta sadece bu gün geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakılıç -- 18 Ocak 2025; 13:25:14 >

• arkadaslar aktuel urunlerde yakinlarda 12v 60amper araba akusu goren oldu mu? sanki 1800-1900 gibi fiyatlara gordum diye hatirliyorum .tekrar aradim bulamadim

• sakılıç S kullanıcısına yanıt
    Uygulamada mı var marketler de var mı hocam?

• J.sins kullanıcısına yanıt
    Markette, dün aldım ben. Etiket indirimsiz etiketti. Belki indirimli fiyat reyonda etikete yazılmadığı için bulabildim, Yoksa peynirin çoktan bitmiş olması lazımdı.Kendi Markası Olmayan ürünleri indirimli olduğu zaman bulmak zor oluyor. Geçen metin marka tahin indirimde idi 3 bime baktım bulamamıştım.

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Şokta var fiyat farklı 📢 🛒 A101 BiM ŞOK TARIM KREDi KOOPERATiFi Marketleri İndirim Kampanya ve Fırsatları

eyvallah tşkr ederim

Fiyat baya iyi dün akşam bakacaktım bimlere unuttum. Şuna bak üç kuruş ucuza alacağız diye ne hallere düştük. Önceden etiketlere bakmadan alışveriş yapardık. Neyse teşekkür ederim hocam.

Bulabildiniz mi var mi marketlerde

• takdag90 kullanıcısına yanıt
    İşten akşam 8 de çıkıyorum hocam unutmazsam yine yolumun üstün de var bakacağım ama muhtemelen bitmiştir heleki diğer esnaflar çöküyor genel de.

Ben de öyle düşündüm baya uygun fiyat kapmışlardır esnaflar

• takdag90 kullanıcısına yanıt
    Bende farkettim. Etiket sarı idi. Dikkat çekmemiş anlaşılan. 3 adet aldım ve bayağı da vardı. Lokasyon abad şehir Boyabat.

• Bim:

📢 🛒 A101 BiM ŞOK TARIM KREDi KOOPERATiFi Marketleri İndirim Kampanya ve Fırsatları
    📢 🛒 A101 BiM ŞOK TARIM KREDi KOOPERATiFi Marketleri İndirim Kampanya ve Fırsatları

• bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    enka ları kap kap kap. o fiyata market malı bile yok.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.