Şimdi Ara

📢 🛒 A101 BiM ŞOK TARIM KREDi KOOPERATiFi Marketleri İndirim Kampanya ve Fırsatları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
243
Cevap
125
Favori
40.926
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onun özelliği nedir acaba?
  • aynen

• Bimden tv-pc-elektrikli bisiklet vb aldığımızda taksitle alabiliyoruz diye biliyorum peki kredi kartında hangi sektör olarak geçiyor bu durumda? kampanyalarla ilişkilendirebilmek adına soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

Onun özelliği nedir acaba?

Arkadaşın önerdiği ürünü bilmiyorum ama dökümix'in tost yapan kısımları döküm malzemeden yapılmış, teflon değil.

Dışarıda yediğiniz kalitede tost yapabiliyor. Bana göre tek dezavantajı plakalar sökülemiyor, peçeteyle silerek temizleniyor.

• Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

Plakaları doğal demir, yani büfecilerin tost makinesinin küçültülmüş hali

• döküm plakalar çıkabilseydi, her gün medyada haberlerini okurduk. ayağına düşürdü, parmağını kırdı falan diye.
  • SADECE BUGÜN ( 5 AUST) GEÇERLİ İNDİRİM

A101

15'li yumurta 42 TL.

Ödeme yaparken Hadi kodu verilmelidir ama ödeme hadideki bakiyeden yapılmak zorunda değil.

📢 🛒 A101 BiM ŞOK TARIM KREDi KOOPERATiFi Marketleri İndirim Kampanya ve Fırsatları
  • Bimde tarihine birkac gün kalmış kaşarlarda birçok magazada %20 kadar indirim yapmışlar bizim milletimiz tarihe bakmıyor. Yurtdışında boyle ürünler %60-80 indirimle satılıyor

• Arkadaşlar, A101, BiM,ŞoK marketlerdeki defter va kırtasiye fiyatları Kırtasiyelerin neredeyse yarı fiyatında. Bu açıdan A101 BiM ŞoK marketler avantajlı şuan.
    A101'de FATiH markalı kırtasiye ürünleri var,Faber Castel'e boşuna fazla vermeyin,FATiH kaliteli önerisini çok duydum.
    Umarım bu paylaşımım geç olsa da işinize yarar.
  • 📢 🛒 A101 BiM ŞOK TARIM KREDi KOOPERATiFi Marketleri İndirim Kampanya ve Fırsatları
  • ŞoK Market >> Meyva sularında %25 indirim.
    First Duo sakızlarda indirim. (bayadır var)
  • Haftanın fırsatları görselinde göremedim ama A101'den bugün 450g Erzincan tipi tulum peynirinin 147 TL'den 119 TL'ye düştüğünü gördüm. Bir kaç peypir çeşidinde de indirim vardı.

Ekleme: Donuk katmerde de büyük oranlı indirim (34 TL'den 22'ye düşmüştü sanırım) vardı ama sadece 1 şubede etiket görebildim, gittiğim şubelerde yoktu. Belki bölgesinde olan vardır.

Kühne Pesto sos indirime girerse bir kaç adet almayı düşünüyorum ama hiç tatmadım. Bilgisi olan varsa dm'nde yazarsa sevinirim.

Bim'de 250g salam çeşitleri 89'dan 69'a düşmüştü. A101'den 59'a düştüğünde almıştım, arada hissedilir tat farkı var. Bimdeki Aytaç üretimi daha iyi ve a. fıstıklı seçeneği varı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zabadabadab -- 6 Ekim 2024; 3:10:43 >
  • A101 ~ Aldın Aldın

MURATBEY 1000 gram (1 kg) Tam Yağlı Kaşar Peynir (Diktörtgen) 299 TL

Bayadır var aslında,bazı mağazalarda halâ kalanlar var. Son tüketim tarihi 2025 Haziran (06.2025)

• A101 Haftalık İndirim Çizelgesi
    Migros`un Cuma`dan Cumasına cevap gibi.

📢 🛒 A101 BiM ŞOK TARIM KREDi KOOPERATiFi Marketleri İndirim Kampanya ve Fırsatları
  • tarabya kolot peyniri 500 gr 89 tl düşmüş a101 kapıda uygulamasında.
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt

Tarm Bakanlığı Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar listesinde yer alıyor.

BALIKESİR ONUR SÜT VE PETROL ÜRÜNLERİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

TARABYA Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri Natamisin Tespiti

• godecengiz G kullanıcısına yanıt
    haydaaa
  • 📢 🛒 A101 BiM ŞOK TARIM KREDi KOOPERATiFi Marketleri İndirim Kampanya ve Fırsatları
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.