|
📢 🛒 A101 BiM ŞOK TARIM KREDi KOOPERATiFi Marketleri İndirim Kampanya ve Fırsatları (10. sayfa)
-
-
-
-
Dün (pazartesi) 87,50 idi fiyatı önceki gün 69,90 dı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzsnl57 -- 26 Mart 2024; 1:49:3 > -
69.90`dan aldım pazartesi,yani dün. İndirim 69,90 yazıyordu,fişe baktım 69.90`dan yansımış.
-
Bölgesel diyeceğim artık ne diyeyim, çünkü alacaktım bugün 87 görünce vazgeçtim. -
Ben alırken 2 kg gibi muz kalmıştı ve sıkıntılıydı muz. Yerli muz da yoktu. Kalan ithal muz kötü olduğu için markete özel indirimli olmuş olabilir. A101`de marketten markete ürünün durumuna göre fiyat farkedebiliyor. Kebir Kolot peynir sık sık alıyorum. Evimin yanındaki A101`de geçenlerde 500 gram Kebir kolot peynir 89 TL idi,baktım son tüketim tarihi 1 ay kalmış peynirler de ezilmiş baya.
5 dk yürüme mesafesindeki A101`e gidip taze varmı bakayım dedim. Gittim oradakilerin 3 ayı var daha ama 109 TL idi. Emin olmak için kasada okuttum,109 TL idi,dedim diğer A101`de 89 TL ama bayat dediim. Stok bitirnek için mağazadan mağazaya farkedebiliyor dedi. Zaten önceki senelerden de biliyorum bayat ürünlerde mağazadan mağazaya farklı fiyata sattıklarını. Bim`de hiç denk gelmedim mağazadan mağazaya farklı fiyata.
-
-
Bime mi geliyor hocam bu kez? -
Mahallemde ki BİM mağazasından aldım hocam 2 adet. Her mağazada vardır diye düşünüyorum. Yakınlarınızda ki BİM’lere uğrayın müsait zamanınızda. SKT 07/08 aldıklarımın. -
Son açtığım paket bitmek üzereydi hızır gibi yetiştin eyv. üstad -
A101’e artık gelmiyor diye üzülüyordum. Yine sayenizde ürünün satıldığı yerden haberim oldu. En kısa zamanda BİM’e gidip alacağım.
Haber verdiğiniz için çok teşekkürler üstat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 7 Nisan 2024; 20:1:19 > -
Bimin kendi ketçapını aldım bugün, çok sıvı geldi. Hiç almazdım normalde normal mi ya bu? -
Afiyet olsun üstadım, selamlar. -
A101 Hadi, Bugün (20 Nisan Cumartesi) Alırsan
Cumhuriyet Dana Kangal Sucuk
250 gram, 165 TL
* Günlük kampanya
* Sadece 1 kere faydalanılabilir.
-
600ml için iyi fiyat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 5 Mayıs 2024; 12:14:46 > -
A101
BUGÜN GELİRSEN BUGÜN ALIRSAN
Eti Finger 900 gram Bisküvi
94 TL yerine 75 TL.
- Sadece 21 Mayıs Salı günü geçerli kampanyadır.
- Kasada ödeme esnasında A101 Hadi uygulamasından kod alıp verilmelidir. Kodunuz yoksa kasiyer yardımcı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 21 Mayıs 2024; 4:12:47 >
-
BiM'de kasaya yakın olan fırsat reyonunda Dalan ve Duru Katı sabunlar görünüyor. Sanırım Dalan Avakado yağlı olan daha memnun edeni. -
-
buna 1700 vereceğinize 1500 civarı dökümix alın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X