Şimdi Ara

A101 Bornier dijon ve taneli hardal (SUDAN UCUZ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
6
Favori
7.002
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu hardalı acı ayağına bende alırım, senelerce dolapta kalır çöpü boylar.
    normalde çay kaşığı tatsan iğrenç gelir, en uygun yeme şekli ete hambur köftesine vs ince bir tabaka yağ gibi sürün. tadı rahatsız etmeyecek kadar, arada kaynasın gitsin işte, yoksa çöpe gidecek zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Kolide kaç tane vardı? Ben bugün farklı 3 A101'den 5 tane daha aldım.

Alıntıları Göster
    Kolide 9 tane var sanırım.koli dediğime bakmayın, karton değil shrinklenmiş ambalaj.

1 tane açık bir tanede kapalı koli vardı. Yani 15 adet falan vardır toplamda.

2 tane alıp cıktım birisi normal birisi taneli. Normali oncedende almıstım, begenmiştim. Aslında aylardır orada duruyor ama forumdaki başlığı okuyunca ilgimi çekti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirhaner61

Hocam A101’den dürüm cigköfte alıp yiyebilen bir insan,nasıl hardal sevebiliyor ben anlamadım.

hocam akşam akşam çok güldüm valla ya...

• hangi reyonda bu veletler.dün kocamustafağaşada 2 a101 gittim ikisinde de bulamadım
  • aldın aldın reyonundaydı benim gördüğüm. 2 tane acılı olandan vardı da almadım. büyük kavanoz beklerken çay bardağı gibi bişeyu çıktı belki sen de ondan bulamamış olabilirsin
  • Çok değişik hardal lar tattım ama bu tanesi olan çok kötü geldi bana. Acılığı geçtim midem bulandı resmen. 3 tane almıştım 1 i çöpe diğer ikisi iade edicem. farklı mğazaya iade etsem alırlar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 17 Temmuz 2018; 18:14:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: codred

bu hardalı acı ayağına bende alırım, senelerce dolapta kalır çöpü boylar.
    normalde çay kaşığı tatsan iğrenç gelir, en uygun yeme şekli ete hambur köftesine vs ince bir tabaka yağ gibi sürün. tadı rahatsız etmeyecek kadar, arada kaynasın gitsin işte, yoksa çöpe gidecek zaten
    ikeada göreceksin hardal nasıl kullanılır,adamlar damacana pompasına basar gibi basıyorlar ücretsiz diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 17 Temmuz 2018; 18:15:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu taneli olanın hem ağır bir tadı hem de kokusu var ya da ilk kez yediğim için bana öyle geldi..ilk kez tadacak olanlar biraz temkinli yaklassin derim

• xiseyn kullanıcısına yanıt
    Diğerini tattınız mı bilmiyorum ama o da çok ağır ve Keskin rahatsız edici bir tad ve kokuya sahip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tanesiz olanı aldım modeli nedir hatırlayamadım ama böyle yanık plastik mi desem sadece plastik mi desem garip bi tad ve kokusu var.
  • Haber veren arkadasa tesekkurler, 4 taneli 2 tanesiz aldim

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Yok hocam şu saatten sonra tadacagimi da pek sanmıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

tanesiz olanı aldım modeli nedir hatırlayamadım ama böyle yanık plastik mi desem sadece plastik mi desem garip bi tad ve kokusu var.
    aynen hocam plastik tadı alıyorsun çok kötü bir şeymiş, hiç damak tadıma hitap etmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmoon

aynen hocam plastik tadı alıyorsun çok kötü bir şeymiş, hiç damak tadıma hitap etmedi.

Alıntıları Göster
    benim direk midemi bulandırdı biraz daha yesem direk kusacak gibi olacaktım
  • tanesiz olanı aldım acı sevmeyen hiç bulaşmasın burnumdan alev çıktı resmen enteresan bi acısı var ben beğendim yıllar önce dükkan burgerde denemiştim böyle bi hardal demek o da dijon hardalıymış

• her şubede var mıdır? gezeceğim kalmıştır kesin bitmez buralarda
  • Çoğu şubede var bitmiş olabilir ama ben iki üç şubede gördüm @rubai

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilemrecanpolat -- 26 Temmuz 2018; 17:45:30 >
  • Merhaba,

Bunun üstüne hardal tanımam.

A101 Bornier dijon ve taneli hardal (SUDAN UCUZ)

• A101 Bornier dijon ve taneli hardal (SUDAN UCUZ)

En iyi hardal budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 31 Temmuz 2018; 0:39:14 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.