Şimdi Ara

A101 Dalan Sabun 4 Lü 4.95 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
2
Favori
7.295
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arada dün mağazada zeytinyağlısını okuttum kasaya onlinedaki gibi 5.50 değil 6.50 ona göre arkadaşlar.
  • takara34 kullanıcısına yanıt
    Temel kişisel tüketimlerden bir tanesidir sabun, yapılacak tasarrufun farkına varamayacak kadar fırsatcı değilsen yorum bari yazma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hapyde beyaz kalıp sabun haciisakir 14 dalan 8 tl aklı olan a101 den alışveriş yapar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Ağam biz marabaların buna güç yetiremez.
  • takara34 kullanıcısına yanıt
    1 lira 2 lira sonunda dağ kadar kazık yapıyor az az verince acımıyor mantığı yersen
  • Diş hekimliği öğrencileri için iyi oldu

• DarthWorm kullanıcısına yanıt
    Merhabalar benim de saçlarım sizinkiler gibi yağlanma yapıyordu. Daha evvelden birçok şampuan denedim düzenli kullanımla ama en iyi sonucu Eyüp Sabri Tuncer'in Zeytinyağlı şampuanında buldum. Düzenli kullanımda saçlardaki yağlanma sorununu ortadan kaldırıyor. Bim'de de satılıyor bildiğim kadarıyla ama ben internetten sipariş ediyorum kendi sitesinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatar.Aang

Merhabalar benim de saçlarım sizinkiler gibi yağlanma yapıyordu. Daha evvelden birçok şampuan denedim düzenli kullanımla ama en iyi sonucu Eyüp Sabri Tuncer'in Zeytinyağlı şampuanında buldum. Düzenli kullanımda saçlardaki yağlanma sorununu ortadan kaldırıyor. Bim'de de satılıyor bildiğim kadarıyla ama ben internetten sipariş ediyorum kendi sitesinden.
    Bıktım artık akşam yıkıyorum sabah yine yağlı deniyecem onu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.