Şimdi Ara

A101 Dalan Sabun 4 Lü 4.95 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
7.295
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6.50 iken almistim bir paket kullaniyorum. Abartilacak bir şey yok normal kalıp sabun işte hacisakir duru falan uçuk onlar yerine alinabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerde dalan sabun verdiler arkamı sabunladım tahriş oldu. Acaba bayatmıydı? Herşey zaten son kullanma tarihi yaklaşmış ürünlerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alternatif icin tavsiyede bulunayim.

Yillardir kullanirim. Tavsiye ederim.

A101 Dalan Sabun 4 Lü 4.95

• quote:

Orijinalden alıntı: abrooke139

Zeytinyağlısı da 5.50 TL.Zaten normal fiyatları 6.50 TL imiş hepsinin.Yani yanan bir şey yok ortada.
    https://www.a101.com.tr/dalan-sabun-zeytinyagli-4x175-g/

Alıntıları Göster
    Sitede mi böyle? Mağazada 6.50 TL diye hatırlıyorum dün baktığımda. Hatta o yüzden beyazı aldım.

• Dalan sabunun zeytinyağlı olanını almıştım daha önce indirimden.Hiç beğenmedim zor köpürüyor uğraş dur.Beyaz olan nasıldır bilmiyorum.Son Duru beyaz almıştım indirimden dalana göre iyiydi.
  • 8 liraya 800gr Hacı Şakir stoklamıştım ama bunlardan pek de farkı yok galiba. Kaşıntı yapmıyorsa bunu alıp kullanmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: onuryeşildağ

Dalan antik zeytinyağı ve defne kullanıyorum. Şampuanı bıraktım. Çokta memnunum , tavsiye eder”im .
    Bence arap sabunuyla yıka..Hatta bulaşıkları bile arap sabunuyla yıkamalı..Durula durula gitmiyor..Deterjan yiyoruz valla
  • Dalan ilginç şekilde a101 dışındaki marketlerde neredeyse duru fiyatına satılıyor a101 ucuz ben hacisakir durudan sasmazdim ama afaki zam gelince denedim dalan i. Hicbir eksiği yok. 5 liradan 3 adet daha stokladım. Puan kullanmak için her gittiğimde alıyorum zaten 🤣 bir de hem zam bindirip hem gramaj düşüren duru ve hacisakire inat 800 gr olması çok iyi ( zeytinyaglisi 700 gr dı sanırm .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kml_77 -- 21 Şubat 2019; 3:13:0 >
  • bu nasıl bir ölücülüktür ya. allahın kalıp sabunu işte. bi lira iki lira versen fazladan ölcen mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryeşildağ

Dalan antik zeytinyağı ve defne kullanıyorum. Şampuanı bıraktım. Çokta memnunum , tavsiye eder”im .
    Kesinlikle katılıyorum zeytinyağlı sabununu kullanmaya başladığımdan beri saç dökülmesi durdur, saçta kaşıntı kalmadı. Fiyatı uygun ve işe yarıyor.

• yasin613 Y kullanıcısına yanıt
    zeytinyağlısı 5,50 TL

Duru ve Hacışakir in şampuanlar ile yarıştığı bir dönemde iyi fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anduril- -- 21 Şubat 2019; 11:36:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anduril-

zeytinyağlısı 5,50 TL

Duru ve Hacışakir in şampuanlar ile yarıştığı bir dönemde iyi fiyat.
    Mağazada 6.5 idi eğer mağazada da 5.5 ise iyi fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: takara34

bu nasıl bir ölücülüktür ya. allahın kalıp sabunu işte. bi lira iki lira versen fazladan ölcen mi ?
    Sanane arkadaşım isteyen alir istemeyen almaz boş yapma faydali konu diye paylaşdim.

Sen bunu yaziyorsun ama sicak firsatcilar bolumundesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Alternatif icin tavsiyede bulunayim.

Yillardir kullanirim. Tavsiye ederim.

Fiyatı nasıl hocam, o da alternatif olur mu?

• Aldık bir adet beyaz sabun fiyatları uçmuş 5 liraya iyi fiyat.

• 111222333hhh kullanıcısına yanıt
    El yapimiydi bir aralar. Simdi ayni mi bilmem. Ama sekli el yapimina benziyor. Icerik olarak da ayni sekilde. Migrosta 10. 25. Ozdilekte 11.5 falandi sanirim. Fabrika sitesinde 9 tlye satiliyor yarim kilosu. Diger sabunlara bakinca fiyat iyi gibi. Kolay erimiyor. Yumusamiyor durdugu yerde diger sabunlar gibi. Fiyatindan ziyade temizleyiciligi iyi bence bu sabunun. Sivilceleri falan erkenden geciriyor. 1 paket alin deneyin isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: DarthWorm

yağlanma yapıyor mu arkadaşlar ? Saçımı akşam yıkıyorum sabah yine yağlanıyor bütün şampuanları denedim çözümü yok
    Prozinc markasını bir deneyin. Öneririm.
  • dün akşam aldım hacı şakir alıyordum 14.95 fiyat baktım dalan 4.95 daldım dalana güzel fiyat
  • Bıttım sabunu, defne sabunu, Pirina sabunu... hangisini kullanacağımı şaşırdım. Ben de 1 senedir şampuan kullanmıyorum, sırayla bunları kullanıyorum. :)

• Dalan zeytinyaglisini geçen hafta 8,45'e almıştım Şok'tan. Pahalı almışım demek ki

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.