Şimdi Ara

A101'de 350 ml OMO TOTAL 3.95 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar brüşürlerinde gördüm. baya ucuza geliyor. ben alamadım yakınımda olmadığı için ama belki sizin işinize yarar.

• 350 ml kaç gram gelir ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezer80

350 ml kaç gram gelir ki

omo total sıvı deterjan olduğu için, kullanım oranları da ml cinsindendir. 4-5 kg çamaşır için bir kapak (35 ml) yeterlioluyor.
  • haaa
    bende deterjan sandım
    sorry man
  • Geçen sene ilk çıktığı zamanlarda Carrefour'da tanesinin 2,95TL olduğunu görünce 4-5 tane almıştım. İlk ve son alışım oldu. O iğrenç Active Fresh kokusuna dayanamayıp kalan son 2 şişeyi eşyalarla yazlığa yolladım. Diğer 1 tanesini dayımlara verdim öyle kurtuldum. Beyaz çamaşırları zaten ıslatıp sıkılmış gibi o iğrenç kokusuyla geri veriyor. Babamın gömleklerini 60'C de ayrı yıkadığımda da yaka kirleri ile birlikte vermişti.

Omo'nun verdiği hüsranla daha denemeden Persil Jel'e de antipatim oluştu. Beyazlara Omo, Ariel veya Bingo Ekstra Hijyen toz deterjan haricinde hiçbir deterjan kullanmamaya karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Geçen sene ilk çıktığı zamanlarda Carrefour'da tanesinin 2,95TL olduğunu görünce 4-5 tane almıştım. İlk ve son alışım oldu. O iğrenç Active Fresh kokusuna dayanamayıp kalan son 2 şişeyi eşyalarla yazlığa yolladım. Diğer 1 tanesini dayımlara verdim öyle kurtuldum. Beyaz çamaşırları zaten ıslatıp sıkılmış gibi o iğrenç kokusuyla geri veriyor. Babamın gömleklerini 60'C de ayrı yıkadığımda da yaka kirleri ile birlikte vermişti.

Omo'nun verdiği hüsranla daha denemeden Persil Jel'e de antipatim oluştu. Beyazlara Omo, Ariel veya Bingo Ekstra Hijyen toz deterjan haricinde hiçbir deterjan kullanmamaya karar verdim.

çok ilginç ama bende bu tür sorunlar olmadı. acaba promosyon parti üretimleri ya da sizin aldığınız partide mi bir sorun vardı ki? kaldı ki ben beyazları en fazla 40 derecede yıkarım.

• İlk Taksim metrosunda eşantiyon dağıtım yapılıyordu, o zaman alıp 60'C yoğun yıkamada beyazları yıkamıştım. Makineye nasıl doldurduysam aynı şekilde çıkmıştı.

Sonra belki şansıma öyle olmuştur, en kötü ön yıkamaya eklerim diye düşünerek almıştım ama bu sefer kokusundan iğrendim. Yukarıda yazdığım gibi gömlekleri yıkadığımda da kötü çıkarmıştı. Sonra da paspas, nevresim, lekesiz açık renkli kıyafetlere vs. kullanarak bitirmek zorunda kaldım.

Beyaz çamaşırlarda yaka, bilek vb yerlerde zamanla olabilen ter ve yağ lekelerinin çıkması için ağartıcı gücü iyi bir deterjan gerekiyor. Son aldığım Bingo Soda etkili toz deterjan da beyaz çamaşırlarımı mahvetti. Şimdi 8kg Omo+ Yumoş Ekstra'nın küçük şişesini 27,90'a aldım. Beyazlar 2-3 yıkamadır kendine geldi diyebilirim.

Kısacası bana göre Omo'nun tozu ile sıvısı arasında dağlar kadar fark var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migros body pure 5 li corap 9.90
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • migrosta money card ile 2.5 tl idi. Reyondakilern hepsini aldm ben de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.